Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Magda_Miki napisał(a):Na początku było OK, ale z czasem się zastanawiam:shake: Może zrobimy drugą sondę i napiszemy też mnie? Ciekawe kto mnie poprze:cool1: Nie zgadzam sie na zadne sondy. Powiedziane bylo juz dawno ze bedziesz Modem-em :eviltong: Druga osoba wyszla bo ktos zaproponowal, a nane byla palnieta ot tak przez Vici, ktora wpada tutaj tylko po to, zeby zrobic dym. JA CEM DUSIE I OWIECZKE!!!! Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 PositiveThought napisał(a): ale Mikuś ślicznie wygląda ze swoją krowiastą podusią, podusiastą krowusią, krową pod podusią, podusią na krowusi.... mogę jeszcze :grins: krową jako podusią i krowusią pod głowusią... Aaaa kurna, chyba wybacze tego Yeti... Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 glowusia na krowusi, maskotce jako podusi, krowusi w roli podusi... Po tym co napisalas u siebie, nigdy!! Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 PositiveThought napisał(a):maskotusi :p ano... bywa. Znowu wszystko popsulas!! Quote
Kasia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Jak słodko sobie przysnął :loveu: na boczku z główką na miękkiej krowusi zachaczając o ździebko słonka aby nie zmarznąć :loveu: [quote name='Asia&Misia'] Jaaaa :multi: I ja!!!!!! ;) [quote name='Magda_Miki'] Miki zawsze jest taki błyszczący, czyściutki i ładnie wyczesany :loveu: Normalnie włoski aż lśnią!!!! Aż mi wstyd pokazywac Fidlaka, który zawsze jest poczochrany i wydaje mi sie, że nawet jak Go wykąpię i tak jest cały brudny :p Quote
Aga76 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Cze Madziu :p Miki na tle pięknych letnich kolorków Quote
Magda Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nie zgadzam sie na zadne sondy. Powiedziane bylo juz dawno ze bedziesz Modem-em :eviltong: Druga osoba wyszla bo ktos zaproponowal, a nane byla palnieta ot tak przez Vici, ktora wpada tutaj tylko po to, zeby zrobic dym. JA CEM DUSIE I OWIECZKE!!!! Kochana jesteś! Ehh... i po co te wszystkie spory:shake: Zauważyłam, że ktoś się ode mnie odczepił:sweetCyb: Żebym tylko nie wykrakała... [quote name='PositiveThought']hej Madzik :loveu: ale Mikuś ślicznie wygląda ze swoją krowiastą podusią, podusiastą krowusią, krową pod podusią, podusią na krowusi.... mogę jeszcze :grins: [quote name='Anusia & Alutka']krową jako podusią i krowusią pod głowusią... Aaaa kurna, chyba wybacze tego Yeti... [quote name='PositiveThought']podusią w krowusie, podusię z krowusi, krowusię z podusi :loveu: po tym co napisałam u mnie teraz - nigdy! :evil_lol: [quote name='Anusia & Alutka']glowusia na krowusi, maskotce jako podusi, krowusi w roli podusi... Po tym co napisalas u siebie, nigdy!! [quote name='PositiveThought']maskotusi :p ano... bywa. [quote name='Anusia & Alutka']Znowu wszystko popsulas!! [quote name='PositiveThought']już się przyzwyczaiłam :evil_lol: :mdleje::mdleje::mdleje: [quote name='fidelek2'] Jak słodko sobie przysnął :loveu: na boczku z główką na miękkiej krowusi zachaczając o ździebko słonka aby nie zmarznąć :loveu: I ja!!!!!! ;) Miki zawsze jest taki błyszczący, czyściutki i ładnie wyczesany :loveu: Normalnie włoski aż lśnią!!!! Aż mi wstyd pokazywac Fidlaka, który zawsze jest poczochrany i wydaje mi sie, że nawet jak Go wykąpię i tak jest cały brudny :p Hihi... no w sumie tak to można ująć:lol: Dzięki:p Jaki tam wyczesany?:evil_lol: Zobacz na te jego poskręcane włosy na nogach:mad: Trochę sobie odpuściłam... [quote name='PositiveThought']hej Madziu :loveu: dziś zakończenie, nareszcie pozdrawiamy cieplutko Noo....:cool3: Tata pojechał odebrać świadectwo :scared: [quote name='Aga76']Cze Madziu :p Miki na tle pięknych letnich kolorków ... mojego rozmemłanego wyra:evil_lol: [quote name='madziasto4']Móóóój robacek kochany :iloveyou: Robacek mówisz:lol: Ojoj....zaczynam narzekać na brak zdjęć:placz: Quote
Magda Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Dwie fotki tak na szybko i lecę odpocząć:p Coś ostatnio to same jakieś takie senne:lol: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Na takiej stercie to się najlepiej śpi, nie? Master włazi zawsze na sam czubek sterty prania :lol: Quote
Kasia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Fidlasty też tak lubi spać na górkach :lol: byle jak najwyżej!!! Quote
Magda Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='madziasto4']Na takiej stercie to się najlepiej śpi, nie? Master włazi zawsze na sam czubek sterty prania :lol: [quote name='fidelek2']Fidlasty też tak lubi spać na górkach :lol: byle jak najwyżej!!! To prawda! Miki nie ma okazji spać na praniu często, więc wybiera miśki:cool3: Zawsze lepiej oprzeć głowę na miękkim:loveu: Quote
Pegaza Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Cze Madziu:razz: fajna fotka Miki przysypiający na parapecie okna wygrzewający swe ciałko Pozdrawiam:p Quote
maartucha Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :loveu: Ehh ale ten Mikuchny to cudeńko :D :loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Aga76']Cud miód i orzeszków brak :wink: SUGERUJESZ ZE MIKI NIE MA ORZESZKOW?!:mad: :mad: :mad: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Megula Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Czesc! Ale to jest sliczne :loveu: Jedna bardzo miła pani u mnie z osiedla zawsze mowi "Ło maćku, maćku" - czytaj "ale słodka psina" :lol: Quote
Magda Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Madziu:razz: fajna fotka Miki przysypiający na parapecie okna wygrzewający swe ciałko Pozdrawiam:p maartucha napisał(a): :loveu: Ehh ale ten Mikuchny to cudeńko :D :loveu: MAREA SHAPIRO napisał(a):SUGERUJESZ ZE MIKI NIE MA ORZESZKOW?!:mad: :mad: :mad: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Megula napisał(a):Czesc! Ale to jest sliczne :loveu: Jedna bardzo miła pani u mnie z osiedla zawsze mowi "Ło maćku, maćku" - czytaj "ale słodka psina" :lol: Dziękujemy ślicznie i cieszymy się, że się podoba:p Uff... przed chwilką wyszypułkowałam całą kobiałkę truskawek:crazyeye: Ręce mi odpadają Quote
Kasia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 masz spuścicho Beatrycze...:p ja to ledwo 10 zjem i już na kibel lecę bom za pełna :evil_lol: Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Mikuś śliczniuteńki. Poprostu cudo. już nie moge się doczekać aż mój Harruś będzie obcięty "na Mikusia" :loveu: Quote
Magda Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 PositiveThought napisał(a):ja to kobiałkę umiem zjeść :p ło boziuniu, słodzinka w wydaniu męskim :loveu: fidelek2 napisał(a):masz spuścicho Beatrycze...:p ja to ledwo 10 zjem i już na kibel lecę bom za pełna :evil_lol: Mi stanowczo starczą dwie miseczki na raz:loveu: go|denk@! napisał(a):Mikuś śliczniuteńki. Poprostu cudo. już nie moge się doczekać aż mój Harruś będzie obcięty "na Mikusia" :loveu: No ja też jestem ciekawa jak Harry będzie wyglądał:razz: Teraz ma takie długie włoski, że to będzie duża metamorfoza:crazyeye: Quote
Patikujek Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Hej, hej :multi: Co tam u was słychac??? mikuś jest jak bprzytulanka nie ma żadnej różnicy jak lezy koło maskotek:loveu: Pozdrowieonka:) Quote
Magda Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Hihi, ale komplement:lol: U nas po staremu. Dzisiaj mamy w planach kąpiele. Ja i Miki (oczywiście osobno):evil_lol: Zobaczymy komu z nas się upiecze:diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 A jakze to tak? Sobota jutro, to jakie kapiele? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 PositiveThought napisał(a):ja to kobiałkę umiem zjeść :p Oj, a ja cholibka nie trawię tych drewnianych kobiałek..:roll: :p Quote
Aga76 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Cześć Madziu :loveu: Jak się dziś miewa twoja nóżka? Quote
Recommended Posts