Kasia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Cześć Madziu!!! Jak dobrze że już wróciłaś do domku :multi::multi: Kuruj się teraz i nie nadwyrężaj za bardzo nogi :lol: no i słuchaj Beatrycze Pierwszej - woźna to fajny zawód i bardzo lubiany przez wszystkich uczniów :loveu::loveu: ;) Quote
Kasia_zg Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Dzień dobry Madziu!! Bardzo sie ciesze że już wróciłaś do domku tym bardziej że wszystko jest wporządeczku To teraz szybciusieńko wracaj do zdrówka i uważaj by nie forsowac nogi. Miłego dzionka życze i gorące tulaski dla Was Quote
Aga76 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Cze Madziu kulowa :buzi: Dobrze, że już jesteś. Quote
Alka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Hej Madziulka, super ,że już po wszystkim :multi: teraz szybko wracaj do formy ...:loveu: Pozdrowionka !:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Dobry :loveu: Magdusia, ratuj Ty dziolcha sytuacje :placz: Przecie jak cos, to ja stad spadam i nie wracam... Quote
Pegaza Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Cze Madziu:p jak tam nóżka? wporzo? Anusia się nie bój znajde cię i tu przyprowadze spowrotem Quote
Magda Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Helga_psiaki']o bosz.... To Ci na prawdę współczuję:-( Na szczęście się udało Teraz będę często tu do Was zaglądać:razz: Miki pewnie za Tobą bardzo tęsknił... Dzięki! Ja też muszę się do Was przejść:cool3: Dzisiaj postaram sie zaglądnąć do innych [quote name='MAREA SHAPIRO']witaj Madziu super ze jestes! Miki za pewne zaszalal! dwie noce panci nie bylo! Pewno za nim tesknilas! szybciutko wracaj do zdrowka! Z tego co słyszałam to Miki bardziej tęsknił:loveu: Chodził z ogonkiem w dół i cały czas mnie szukał. Leżał w moim pokoju na tapczanie i dzielnie czekał. Moja kruszynka kochana. Teraz nie odstępuje mnie na krok. Nie chce chyba, żebym znowu uciekła:lol: [quote name='PositiveThought']Madziu, super, że już po wszystkim :loveu: trzmaliśmy kciuki! lecz się lecz, bo leczenie się to do zdrowia klucz, a jak uzbierasz dużo kluczy, to zostaniesz woźną, jak to mówię ja, Beatrycze Pierwsze. pozdrawiamy cieplutko z siekierką, którą wysłałam, by Ci odcięła tą głupią nogę, bo jak czegoś nie ma, to boleć nie może :grins: :calus: Wiem i dziękuje WSZYSTKIM!!! I nie chcę być woźną... nie lubię dzieci:diabloti::evil_lol: I nogę też wole mieć swoją choćby bolała jak nie wiem:eviltong: [quote name='fidelek2']Cześć Madziu!!! Jak dobrze że już wróciłaś do domku Kuruj się teraz i nie nadwyrężaj za bardzo nogi no i słuchaj Beatrycze Pierwszej - woźna to fajny zawód i bardzo lubiany przez wszystkich uczniów ;) Kuruje się:p Odpoczywam. Chciałam spędzić cały ranek na dogo, ale nie było neta:mad: Musze to nadrobić przecież [quote name='Kasia_zg']Dzień dobry Madziu!!Bardzo sie ciesze że już wróciłaś do domku tym bardziej że wszystko jest wporządeczku To teraz szybciusieńko wracaj do zdrówka i uważaj by nie forsowac nogi. Miłego dzionka życze i gorące tulaski dla Was Witamy! I dziękuje za życzenia powrotu do zdrowia:loveu: [quote name='Aga76']Cze Madziu kulowa :buzi: Dobrze, że już jesteś. Ja też sie cieszę:loveu: [quote name='Alka']Hej Madziulka, super ,że już po wszystkim :multi: teraz szybko wracaj do formy ... Pozdrowionka ! Hej! Wracam najszybciej jak potrafię:razz: [quote name='Anusia & Alutka']Dobry :loveu: Magdusia, ratuj Ty dziolcha sytuacje :placz: Przecie jak cos, to ja stad spadam i nie wracam... Nie!! Nie dopuszczę do tego:mad: Będzie dobrze:p [quote name='Pegaza']Cze Madziu:p jak tam nóżka? wporzo? Anusia się nie bój znajde cię i tu przyprowadze spowrotem Hej! Już lepiej:p Spałam caaałą noc (pierwsza taka od kilku dni) i jestem wypoczęta:multi: Na razie zajmują mnie Yorki, ale postaram się wpaść do Was:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Magdusia, powdziedzże Ty mnie, co to sie dzieje :-( Tak byc nie bedzie!! Nie moze... Quote
Magda Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Anusiu napisałabym coś, ale mam szpiegów:diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Nooo oni sa wszedzie. Sciany maja uszy, a profil uzytkownika opcje wyswietlania wszystkich postow :roll: Quote
Guest Agata_B Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Magda_Miki napisał(a):Anusiu napisałabym coś, ale mam szpiegów:diabloti: ...BORA :angryy: .... Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 wlasnie czytalam temat o rasach :roll: bez komentarza :shake: Quote
Guest Agata_B Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):wlasnie czytalam temat o rasach :roll: bez komentarza :shake: Jakich rasach? "Czy są rasy których nie lubicie?" ? Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Magda_Miki napisał(a):Zmniejszyłam nowe fotki:p Zaraz wkleję Hurrra :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Magda Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Tutaj Miki wpadł w szał widząc siedzącą pszczołę po drugiej stronie:evil_lol: Trzeba przepędzić:mad: A potem krówka pod głowę i drzemka Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 O mamuniu jaka slodka drzemka :loveu: Malenstwo nasze cudne :loveu: Quote
Magda Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Jakie tam maleństwo.... Toż to stary koń jest!:diabloti: Quote
Acia_ Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 MikuŚ :loveu: :loveu: A Madziu to ty będziesz Modem?? (Magda na prezydenta!!!) :D :D Quote
Magda Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Asia&Misia']MikuŚ :loveu: :loveu: A Madziu to ty będziesz Modem?? (Magda na prezydenta!!!) :D :D Na początku było OK, ale z czasem się zastanawiam:shake: Może zrobimy drugą sondę i napiszemy też mnie? Ciekawe kto mnie poprze:cool1: [quote name='Aga76']Cud miód i orzeszków brak :wink: :loveu::loveu: Ja nie wpadłabym na taki pomysł. Ciekawe czy on o tym pomyślał czy samo tak wyszło z tą poduszką:lol: Quote
Acia_ Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Magda_Miki']Na początku było OK, ale z czasem się zastanawiam:shake: Może zrobimy drugą sondę i napiszemy też mnie? Ciekawe kto mnie poprze:cool1: Jaaaa :multi: Quote
Magda Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Asia&Misia']Jaaaa :multi: Dzięki:loveu: Jakoś obiecałam, że wpadnę do Was, ale chyba nie dam rady. Humor mi sie popsuł:mad::placz: Fotki na pocieszenie Quote
Recommended Posts