Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witam Madzie
[*] dla Guci
ja tez w lutym pochowałam chomika:-( i od razu zamówiłam następnego by
rozpacz była mniejsza (córa to strasznie przeżyła)
trzymaj się cieplutko:glaszcze:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Czesc Madziu :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Śledzilam caly czas losy świneczki i bardzo mi przykro, ze odeszła od Was, ale i była ju z w swoim wieku. Teraz pewnie biega z innymi świnkami za TM i na pewno jest jej tam dobrze, spoglada na Ciebie na pewno i gdyby mogla to podziekowalaby za te cudne 6 lat [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Dla świneczki

• [/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]Teraz chcialam napisac, ze macie cudna dzialeczke, Mikulinski ne morze narzekac na brak terenow do biegania :loveu: I wykorzystuje to swietnie latajac niczym torpeda z kurakiem w pysku :evil_lol: :loveu: [/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]Ach Madziu on jest taki kochany kiedy jest golutki :loveu: nie pozwól mu zarosnac :lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Asia&Misia']Tak mi przykro :placz: :calus:
    biedna świnka

• :calus:

• [quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Przykro mi Madziu, kochana świneczka już nie cierpi za TM.
    :candle:
    [/FONT]

[quote name='PositiveThought']witaj Madziu...

strasznie mi przykro :( wiem, jak to jest. trzymaj się, kochana :calus:

[quote name='Asiaczek']["] dla Swiniaczka.
    Pzdr.

[quote name='Pegaza']Witam Madzie
  • dla Guci
    ja tez w lutym pochowałam chomika:-( i od razu zamówiłam następnego by
    rozpacz była mniejsza (córa to strasznie przeżyła)
    trzymaj się cieplutko:glaszcze:

• [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Czesc Madziu :multi: [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Śledzilam caly czas losy świneczki i bardzo mi przykro, ze odeszła od Was, ale i była ju z w swoim wieku. Teraz pewnie biega z innymi świnkami za TM i na pewno jest jej tam dobrze, spoglada na Ciebie na pewno i gdyby mogla to podziekowalaby za te cudne 6 lat [/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]Dla świneczki
  • [/FONT]

[quote name='madziasto4']Biedny prosiaczek...:-(

[quote name='MAREA SHAPIRO']Wiesz na pewno byla szczesliwa w Waszym domeczku..
    trzymaj sie Madziu
    dozobaczyska;)

[quote name='Anusia & Alutka']Oj biedne prosiecie :(
    Cos ten weekend nie jest szczesliwy.
    ja lapie dol, gleboki jak kanion kolorado.

Dziękuję dziewczyny:p Widocznie to był jej czas... szkoda, że w taki sposób. To była moja ostatnia świnka. Jednak to nie na moje nerwy:shake:

[quote name='PositiveThought'] Mikuś ślicznie lata, nadaje się na pilota jakiegoś.
    albo i samolot.

a wczoraj na wystawie kupiłam Dusiakowi podobną do Waszej kury kaczkę.

No to wypadałoby przyjść do Ciebie i ją przetestować:cool3: Przyjdziemy z Mikusiem i ocenimy czy się nadaje:mad:

[quote name='Daga_i_Oskar']
    [FONT=Comic Sans MS]Teraz chcialam napisac, ze macie cudna dzialeczke, Mikulinski ne morze narzekac na brak terenow do biegania :loveu: I wykorzystuje to swietnie latajac niczym torpeda z kurakiem w pysku :evil_lol: :loveu: [/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]Ach Madziu on jest taki kochany kiedy jest golutki :loveu: nie pozwól mu zarosnac :lol:[/FONT]

Teren to, jak na niego, ma ogromny:p Tutaj to widać jego psie zachowania:evil_lol: Ale kaczka jak zawsze najważniejsza... Dzisiaj też byliśmy, żeby pochować świnkę i od razu jak wyskoczył z auta czekał aż rzucę kaczuchę. Niestety dzisiaj z nami nie pojechała:lol:

[quote name='madziasto4'] Cześć Madziu, u Was też pada?

Przez cały dzień jakoś tak te chmury krążyły:shake: Ale jak nie lunęło z 2 godziny temu!! Burza była ostra:-o

Przyszłam się pożegnać:razz: Wrócę najszybciej jak będę mogła.
    Pilnujcie tutaj porządku i się nie pozabijajcie:evil_lol:

Posted

Madziu przykro mi z powodu świniorka...:-(
    Sama miałam 2 świnki więc wiem co przeżywasz :calus:

Wracaj do Nas szybciutko, czekamy na Ciebie i trzymamy kciuki!!!!

Posted

[FONT=Palatino Linotype]Witaj Madziu!![/FONT]
    [FONT=Palatino Linotype]Bardzo mi przykro z powodu świneczki wiem jaki to ból bo sama miałam 8 lat świnke i czas takiego pożegnania jest bolesny :( Dla świnki...
  • [/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]Madziu czekamy tu na Ciebie i trzymamy mocno kciuki!! Powodzenia!! Trzymaj sie cieplusio!![/FONT]

Posted

Już jestem:p
    Nie powiem, żeby było miło, ale trzeba żyć dalej. Uczę się na nowo chodzić chociaż szwy ciągną jak głupie:shake: Na szczęście już nie muszę leżeć w szpitalu, bo wpadłabym w depresje... Dwie noce wystarczą mi na całe życie:roll:

Miki co chwile poluje na kule, bo myśli, ze to jakaś nowa zabawa:lol: Macha ogonem i prowokuje do uganiania się za nim:evil_lol: Jeszcze 5 tygodni będę chodziła z pomocą kul i potem już z górki:multi:

Ale się tu pozmieniało:crazyeye:

Dziękuje Wam za wsparcie i pozytywne fluidy:loveu:

Posted

Boli... Najgorzej jak posiedzę chwilkę w jednej pozycji i jej nie ruszam. Zastygnie i ani rusz:placz::lol: Ale jestem uzbrojona w leki przeciwbólowe i to mi musi wystarczyć

Schody to były dla mnie sprawdzianem:mad: Wdrapać się na 3 piętro:crazyeye:

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
    Magda, co Ci się stało:-(:-(
    Czemu byłaś w szpitalu?

Operacja - wycięcie nowotworowej narośli na kości piszczelowej. Wszystko się udało, teraz się leczę:p