Acia_ Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Tak mi przykro :placz: :calus: biedna świnka [*] :calus: Quote
Aga76 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Georgia]Przykro mi Madziu, kochana świneczka już nie cierpi za TM. :candle: [/FONT] Quote
Pegaza Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Witam Madzie [*] dla Guci ja tez w lutym pochowałam chomika:-( i od razu zamówiłam następnego by rozpacz była mniejsza (córa to strasznie przeżyła) trzymaj się cieplutko:glaszcze: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Czesc Madziu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Śledzilam caly czas losy świneczki i bardzo mi przykro, ze odeszła od Was, ale i była ju z w swoim wieku. Teraz pewnie biega z innymi świnkami za TM i na pewno jest jej tam dobrze, spoglada na Ciebie na pewno i gdyby mogla to podziekowalaby za te cudne 6 lat [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dla świneczki [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Teraz chcialam napisac, ze macie cudna dzialeczke, Mikulinski ne morze narzekac na brak terenow do biegania :loveu: I wykorzystuje to swietnie latajac niczym torpeda z kurakiem w pysku :evil_lol: :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ach Madziu on jest taki kochany kiedy jest golutki :loveu: nie pozwól mu zarosnac :lol:[/FONT] Quote
madziasto4 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Biedny prosiaczek...:-( Cześć Madziu, u Was też pada? Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Wiesz na pewno byla szczesliwa w Waszym domeczku.. trzymaj sie Madziu dozobaczyska;) Quote
Anusia & Alutka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Oj biedne prosiecie :( Cos ten weekend nie jest szczesliwy. ja lapie dol, gleboki jak kanion kolorado. Quote
Magda Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='Asia&Misia']Tak mi przykro :placz: :calus: biedna świnka :calus: [quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Przykro mi Madziu, kochana świneczka już nie cierpi za TM. :candle: [/FONT] [quote name='PositiveThought']witaj Madziu... strasznie mi przykro :( wiem, jak to jest. trzymaj się, kochana :calus: [quote name='Asiaczek']["] dla Swiniaczka. Pzdr. [quote name='Pegaza']Witam Madzie dla Guci ja tez w lutym pochowałam chomika:-( i od razu zamówiłam następnego by rozpacz była mniejsza (córa to strasznie przeżyła) trzymaj się cieplutko:glaszcze: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Czesc Madziu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Śledzilam caly czas losy świneczki i bardzo mi przykro, ze odeszła od Was, ale i była ju z w swoim wieku. Teraz pewnie biega z innymi świnkami za TM i na pewno jest jej tam dobrze, spoglada na Ciebie na pewno i gdyby mogla to podziekowalaby za te cudne 6 lat [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dla świneczki [/FONT] [quote name='madziasto4']Biedny prosiaczek...:-( [quote name='MAREA SHAPIRO']Wiesz na pewno byla szczesliwa w Waszym domeczku.. trzymaj sie Madziu dozobaczyska;) [quote name='Anusia & Alutka']Oj biedne prosiecie :( Cos ten weekend nie jest szczesliwy. ja lapie dol, gleboki jak kanion kolorado. Dziękuję dziewczyny:p Widocznie to był jej czas... szkoda, że w taki sposób. To była moja ostatnia świnka. Jednak to nie na moje nerwy:shake: [quote name='PositiveThought'] Mikuś ślicznie lata, nadaje się na pilota jakiegoś. albo i samolot. a wczoraj na wystawie kupiłam Dusiakowi podobną do Waszej kury kaczkę. No to wypadałoby przyjść do Ciebie i ją przetestować:cool3: Przyjdziemy z Mikusiem i ocenimy czy się nadaje:mad: [quote name='Daga_i_Oskar'] [FONT=Comic Sans MS]Teraz chcialam napisac, ze macie cudna dzialeczke, Mikulinski ne morze narzekac na brak terenow do biegania :loveu: I wykorzystuje to swietnie latajac niczym torpeda z kurakiem w pysku :evil_lol: :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ach Madziu on jest taki kochany kiedy jest golutki :loveu: nie pozwól mu zarosnac :lol:[/FONT] Teren to, jak na niego, ma ogromny:p Tutaj to widać jego psie zachowania:evil_lol: Ale kaczka jak zawsze najważniejsza... Dzisiaj też byliśmy, żeby pochować świnkę i od razu jak wyskoczył z auta czekał aż rzucę kaczuchę. Niestety dzisiaj z nami nie pojechała:lol: [quote name='madziasto4'] Cześć Madziu, u Was też pada? Przez cały dzień jakoś tak te chmury krążyły:shake: Ale jak nie lunęło z 2 godziny temu!! Burza była ostra:-o Przyszłam się pożegnać:razz: Wrócę najszybciej jak będę mogła. Pilnujcie tutaj porządku i się nie pozabijajcie:evil_lol: Quote
Aga76 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Georgia]Madziu, trzymamy kciuki, wracaj migusiem do nas.[/FONT] Quote
Kasia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Madziu przykro mi z powodu świniorka...:-( Sama miałam 2 świnki więc wiem co przeżywasz :calus: Wracaj do Nas szybciutko, czekamy na Ciebie i trzymamy kciuki!!!! Quote
Alka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Madziu , trzymaj się i wracaj szybciutko do nas!:loveu: przykro mi z powodu świńki:-( Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 czekamy na Ciebie i Mikulca! powodzonka! bedzie ok! Quote
Kasia_zg Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witaj Madziu!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Bardzo mi przykro z powodu świneczki wiem jaki to ból bo sama miałam 8 lat świnke i czas takiego pożegnania jest bolesny :( Dla świnki... [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Madziu czekamy tu na Ciebie i trzymamy mocno kciuki!! Powodzenia!! Trzymaj sie cieplusio!![/FONT] Quote
Aga76 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [FONT=Georgia]Cze Madzia, pa Madzia - wracaj już[/FONT] :terazpol: Quote
Kasia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Cześć Magdaleno!!! Pewnie juz po zabiegu...teraz trzymamy kciuki za szybki powrót do domku!!! :lol: :lol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Jak samopoczucie?] czekamy na wiesci :) Quote
Magda Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Już jestem:p Nie powiem, żeby było miło, ale trzeba żyć dalej. Uczę się na nowo chodzić chociaż szwy ciągną jak głupie:shake: Na szczęście już nie muszę leżeć w szpitalu, bo wpadłabym w depresje... Dwie noce wystarczą mi na całe życie:roll: Miki co chwile poluje na kule, bo myśli, ze to jakaś nowa zabawa:lol: Macha ogonem i prowokuje do uganiania się za nim:evil_lol: Jeszcze 5 tygodni będę chodziła z pomocą kul i potem już z górki:multi: Ale się tu pozmieniało:crazyeye: Dziękuje Wam za wsparcie i pozytywne fluidy:loveu: Quote
madziasto4 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Jesteś :multi: Noga boli? :-( haha Miki głuptasie :lol: Quote
Magda Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Boli... Najgorzej jak posiedzę chwilkę w jednej pozycji i jej nie ruszam. Zastygnie i ani rusz:placz::lol: Ale jestem uzbrojona w leki przeciwbólowe i to mi musi wystarczyć Schody to były dla mnie sprawdzianem:mad: Wdrapać się na 3 piętro:crazyeye: Quote
Helga&Ares Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Magda, co Ci się stało:-(:-( Czemu byłaś w szpitalu? Quote
Magda Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Helga_psiaki napisał(a):Magda, co Ci się stało:-(:-( Czemu byłaś w szpitalu? Operacja - wycięcie nowotworowej narośli na kości piszczelowej. Wszystko się udało, teraz się leczę:p Quote
Helga&Ares Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 o bosz.... To Ci na prawdę współczuję:-( Na szczęście się udało:multi::multi: Teraz będę często tu do Was zaglądać:razz: Miki pewnie za Tobą bardzo tęsknił... Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 witaj Madziu super ze jestes! Miki za pewne zaszalal! dwie noce panci nie bylo! Pewno za nim tesknilas! szybciutko wracaj do zdrowka! :) :) :) Quote
Recommended Posts