Magda Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A jakze to tak? Sobota jutro, to jakie kapiele? :evil_lol: Jednak nam się upiekło... Dzisiaj dzień ostatniej szansy na mycie włosów, bo jutro jesteśmy cały dzień sami:p A to w sobotę nie można mieć czystych włosów?:lol: [quote name='madziasto4']Oj, a ja cholibka nie trawię tych drewnianych kobiałek..:roll: :p :roflt::roflt: Ja kurka tez nie mogę.... zęby bolą od żucia:evil_lol: [quote name='Aga76']Cześć Madziu :loveu: Jak się dziś miewa twoja nóżka? Hej! Oj spuchnięta baba... Powychodziły mi siniaki nie wiadomo skąd:shake: Kostka to jest 2 razy większa:mad: Przyszłam się przywitać i lecimy na jakieś sprzątanie - w moim stanie to tylko kurze:multi: Może wrzucić Mikiego do wanny...hmm... Quote
Magda Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Znowu sennie:loveu: Zachód słońca nad blokami:loveu: Quote
Alka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 cześc Madziu ! Ja też jestem w trakcie sprzątanko, ale trochę wiecej mam do roboty niż tylko kurze...:evil_lol: a Ty Madziu nie powinnaś się przemęczać... a po południowym spacerku Tuffiastego czeka kąpanko:cool3: Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ale śliczne zdjęcia:loveu:p Dawno nas tu nie było, bo znikneliscie z subskrypcji:niewiem: Zaraz nadrobię:p Quote
Magda Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Alka napisał(a):cześc Madziu ! Ja też jestem w trakcie sprzątanko, ale trochę wiecej mam do roboty niż tylko kurze...:evil_lol: a Ty Madziu nie powinnaś się przemęczać... a po południowym spacerku Tuffiastego czeka kąpanko:cool3: Jednak wysiliłam się na odkurzacz:diabloti: Na rurze można się oprzeć to jakoś poszło! No tak! Tuffiasty musi być czysty i pachnący na przyjazd Mani:loveu: madzia i medor napisał(a):Ale śliczne zdjęcia:loveu:p Dawno nas tu nie było, bo znikneliscie z subskrypcji:niewiem: Zaraz nadrobię:p Patrz! Też prawda ja miałam Ciebie w subskrypcji i jeszcze kilka galerii:crazyeye: Jakoś mi do głowy nie przyszło, że mogły sobie pójść w siną dal:shake: Quote
Aga76 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Rewelacja! Jeszcze tylko wklej coś smacznego i to będzie znak, że wracasz do pełni sił :laugh2_2: Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Magda_Miki']Tutaj Miki wpadł w szał widząc siedzącą pszczołę po drugiej stronie:evil_lol: Trzeba przepędzić:mad: Waleczny Miki:evil_lol: Quote
Alka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Magda_Miki napisał(a): No tak! Tuffiasty musi być czysty i pachnący na przyjazd Mani:loveu: jakżeby inaczej :p no i jutrzejsze spotkanko z Gosiaczkowym Axelkiem się szykuje :multi::multi: Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Zachód słońca nad blokami:loveu: __________________ Melka wpada w szal na widok kursora na monitorze sliczne kropelki... pOZDRAWIAMY!:) tezbysmy sie chcialy na mikiego obciac...ale nie zezwola nam.. Quote
Magda Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='Aga76']Rewelacja! Jeszcze tylko wklej coś smacznego i to będzie znak, że wracasz do pełni sił :laugh2_2: Będzie coś specjalnie dla Ciebie:cool3: [quote name='madzia i medor']Waleczny Miki:evil_lol: Się wysiliła:evil_lol: A jaki ma być? Okno odgradza, do tego na 3 pietrze:diabloti: [quote name='Alka']jakżeby inaczej :p no i jutrzejsze spotkanko z Gosiaczkowym Axelkiem się szykuje :multi::multi: Mam nadzieję, że porobicie kila(naście) profesjonalnych zdjęć:cool3: Fajnie macie! [quote name='MAREA SHAPIRO'] Melka wpada w szal na widok kursora na monitorze sliczne kropelki... pOZDRAWIAMY!:) tezbysmy sie chcialy na mikiego obciac...ale nie zezwola nam.. Miki też to przechodził:lol: A rób co chcesz. W końcu to twój pies:loveu: [quote name='PositiveThought']cześć Madzia! :loveu: kupnij se tą noge odmnie. piękny zachodzik, jestem pod wrażeniem :loveu: pozdrowionka :calus: Hej maleńka! A za ile opchniesz?:razz: Quote
Aga76 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Jezdem i czekam :evil_lol: Madziu, spałaś dobrze tym razem? Jak nóżencja się miewa? Quote
Magda Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Spuchnięta jakaś:shake: Jeśli się nic nie zmieni to jedziemy do szpitala spytać co się dzieje... Łydka jest cała sina, a przez opuchnięto kostkę nie mogę chodzić:cool1: Od tego ciągłego siedzenia i leżenia biodro daje się we znaki:roll: Do tego dochodzi też nierównomierny rozkład ciała na nogach:lol: Hihi... Lewa noga jest bardziej obciążona niż prawa i szybciej się męczy. I po co ja to sobie zorganizowałam?:shake: Spałam dobrze. Nawet nie usłyszałam kiedy rodzice uciekli:evil_lol: Quote
Aga76 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Przykro mi, po opisie widać, że naprawdę cierpisz :glaszcze: Niech szybko wszystko wraca do normy. Quote
Magda Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='Aga76']Przykro mi, po opisie widać, że naprawdę cierpisz :glaszcze: Niech szybko wszystko wraca do normy. Na szczęście to nie boli aż tak. Tabletek przeciwbólowych nie biorę od 3 dni. Po prostu chciałabym wstać i iść pobiegać:loveu: Gnaty nie są rozgrzane... Jak tylko siniaki zejdą to będzie super! Idę na śniadanie, a potem wstawię zdjęcia:razz: Quote
Aga76 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Magda_Miki']Na szczęście to nie boli aż tak. Tabletek przeciwbólowych nie biorę od 3 dni. Po prostu chciałabym wstać i iść pobiegać:loveu: Gnaty nie są rozgrzane... Jak tylko siniaki zejdą to będzie super! Idę na śniadanie, a potem wstawię zdjęcia:razz: Dzielne dziewczę! Idź nabrać sił i wróć, bo żem ciekawa jest tych zdjęć! Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Magda_Miki napisał(a):Na szczęście to nie boli aż tak. Tabletek przeciwbólowych nie biorę od 3 dni. Po prostu chciałabym wstać i iść pobiegać:loveu: Gnaty nie są rozgrzane... Jak tylko siniaki zejdą to będzie super! Idę na śniadanie, a potem wstawię zdjęcia:razz: Jedz szybciej:evil_lol: Quote
Magda Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 madzia i medor napisał(a):Jedz szybciej:evil_lol: Jeszcze nie zaczęłam:eviltong: Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Magda_Miki napisał(a):Jeszcze nie zaczęłam:eviltong: :mdleje: To daj sobie spokój z tym śniadaniem:diabloti: Quote
Magda Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='Asiaczek']Smacznego! Pzdr. Dziękuje:loveu: Kwiatek:evil_lol: I torcik dla każdego:razz: Z bitką śmitką... ...lub bez:p :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ooooo, załapałam się na kawałeczek pysznego ciasta! Mniam, mniam, mniam... Dziękuję, że o nas pamiętasz... Pzdr. Quote
Pegaza Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Witam cieplusio Madzie:p kurcze ale pyszności :facelick: pewnie maminej roboty:p pozdrowienia na pare następnych dni gdyż znikam odpczywać papa:p Quote
Magda Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='Asiaczek']Ooooo, załapałam się na kawałeczek pysznego ciasta! Mniam, mniam, mniam... Dziękuję, że o nas pamiętasz... Pzdr. Jak zawsze:loveu: [quote name='Pegaza']Witam cieplusio Madzie:p kurcze ale pyszności :facelick: pewnie maminej roboty:p pozdrowienia na pare następnych dni gdyż znikam odpczywać papa:p No tak! Zgadłaś:p Ja szypułkowałam truskawki i wylizywałam garnuszek po galaretce i śmietanie:lol: Miłego odpoczynku i niech pogoda wam dopisuje!! Wybierasz się nad morze?:razz: Quote
Recommended Posts