Acia_ Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Jakie fajne kFiatki :loveu: A co u Mikiego :cool3: Ps. A pani Mod nie daje zdjecia Mikiego na kontursik?? :placz: Napewno by wygrał :cool3: EDIT. MikuŚ :loveu: :mdleje: Quote
Magda Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No co fochy szczela??? Tak sie mowi "ladne kwiatki" :roll: A co robi tam ta emotka? ":evil_lol:" :mad::mad: Quote
Magda Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='Asia&Misia']Jakie fajne kFiatki :loveu: A co u Mikiego :cool3: Ps. A pani Mod nie daje zdjecia Mikiego na kontursik?? :placz: Napewno by wygrał :cool3: EDIT. MikuŚ :loveu: :mdleje: Miki śpiocha w swoim wyrku:loveu: Nawet nie pomyślałam... może coś zgłoszę:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Magda_Miki']A co robi tam ta emotka? ":evil_lol:" :mad::mad: No chichra sie... :roll: [quote name='Magda_Miki'] Nawet nie pomyślałam... Nihil novi :eviltong: Quote
Acia_ Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Wyśli to pierwsze z tego ostatniego postu!!!!!! :D:D :loveu: ,,Miki na łące" :loveu: :mdleje: Quote
Magda Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No chichra sie... :roll: Nihil novi :eviltong: Taa...? Jasne:mad: I tak Cię nie lubię:eviltong: Znalazła się kujonica i teraz będzie sie wymądrzać:diabloti: Quote
Magda Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Już zgłosiłam do dwóch konkursów:loveu::p Dobra lecę na kolacyjkę i na jakiś film:cool3: Miłego wieczoru i nocki Quote
Pegaza Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Magda a tego grzybka na tym dywanie to se kredą namalowałas?:eviltong: http://img527.imageshack.us/img527/4110/p6240032is3.jpg O tego grzybka mi chodzi:p Quote
Pegaza Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 i jeszcze udaje że wogole takiego dywanu nie ma:mad: ma tupet dziołcha:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Magda_Miki napisał(a):Taa...? Jasne:mad: I tak Cię nie lubię:eviltong: Lubisz lubisz :calus: Ja to wiem :loveu: Quote
Acia_ Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Dzień doberek przyszłam sie pożegnać :D :D :D DziŚ wyjezdzam :cool3: na wakacjie z Misiem :cool3: Wruce pod koniec tygodnia :D :D :D Ucałuj odemnie Mikiego :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Lubisz lubisz :calus: Ja to wiem :loveu: Jasnowidz? Wróżka? :eek: :mdrmed: Quote
Sara_i_Aris Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Cześć Madziu! http://img104.imageshack.us/img104/6805/p7010106kx4.jpg Aaaa :-o Madziula! Ale z Mikiego przystojniak, po prostu cudo :loveu: I wśród kwiatków, nie mogę nawet oczu oderwać :-o :loveu: Wymiziaj tego słodziaka ode mnie i przybij piątkę w łapeczkę od Ariska :sweetCyb: Quote
Magda Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Pegaza']Magda a tego grzybka na tym dywanie to se kredą namalowałas? http://img527.imageshack.us/img527/4110/p6240032is3.jpg O tego grzybka mi chodzi A tego grzybka! Ja myślałam, że może jakąś pleśń mam na dywanie:evil_lol: To są klasy tak dla uściślenia:eviltong: A to nie mój pokój... dywan leży w graciarni. [quote name='fidelek2']Magda w wolnych chwilach gra w klasy :p W chwili obecnej zaprzestałam, ale jak tylko wyzdrowieję do końca zabieram się za trenowanie:razz::lol: [quote name='Pegaza']i jeszcze udaje że wogole takiego dywanu nie ma:mad: ma tupet dziołcha:eviltong: :diabloti::diabloti: [quote name='Anusia & Alutka']Lubisz lubisz :calus: Ja to wiem :loveu: No tak Ty to wszystko wiesz. Nawet jak jestem ubrana:diabloti: [quote name='Asia&Misia']Dzień doberek przyszłam sie pożegnać DziŚ wyjezdzam :cool3: na wakacjie z Misiem :cool3: Wróce pod koniec tygodnia Ucałuj odemnie Mikiego :loveu: No to ja przyjdę do Was:p Miki zaraz będzie ucałowany - gdzieś poszedł:lol: [quote name='Agata_B']Jasnowidz? Wróżka? :eek: :mdrmed: Chyba wiedźma:diabloti: [quote name='AlKil']dzień doberek! Miki na łące - miodzio!!!:loveu: No nie?:cool3: Też tak myślę [quote name='Yorkie']Cześć Madziu! Aaaa :-o Madziula! Ale z Mikiego przystojniak, po prostu cudo :loveu: I wśród kwiatków, nie mogę nawet oczu oderwać :-o Wymiziaj tego słodziaka ode mnie i przybij piątkę w łapeczkę od Ariska :sweetCyb: Hej! Ojej to grozi utrata wzroku. Nie można tak długo patrzeć sie w monitor:evil_lol: Wpadłam na chwilkę odebrać wiadomości. Przybyła mi kolejna grupa do nadzorowania (grupa X) na szczęście mam misiaczka:loveu: Przed chwilką wróciłam ze zdjęcia szwów, więc jest idealnie. Pogoda miodzio:multi: Nareszcie można sie poopalać na balkonie... Quote
Guest Agata_B Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ahh :loveu: Jestem największą fanką Mikiego :razz: Quote
Pegaza Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Agata_B']Ahh :loveu: Jestem największą fanką Mikiego :razz: czyżby tylko Ty?:razz: Madziu śpiewające dzien dobry tralalla la musica..... Quote
Anusia & Alutka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Jesoooo!! Wy sobie uważajcie, bo rzuce klątwę i będziecie miały owłosienie, którego nie usunie nawet najnowszy depilator braun!! :diabloti: Nie mowiac o innych badziewiach nawet :roll: Quote
Aga76 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jesoooo!! Wy sobie uważajcie, bo rzuce klątwę i będziecie miały owłosienie, którego nie usunie nawet najnowszy depilator brown!! :diabloti: Nie mowiac o innych badziewiach nawet :roll: Pakuję się i uciekam, co sił w pedałach (mojego rowerka) Quote
Sara_i_Aris Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 http://img266.imageshack.us/img266/7072/p7010098ev4.jpg Zamknięte oczka i uśmiech na całego :grins: 'Pańcia, puść mnie!' ps: Madziu, wysłałam ci PM. Quote
Anusia & Alutka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Aga76']Pakuję się i uciekam, co sił w pedałach (mojego rowerka) Eeee rowerka stacjonarnego??? :evil_lol: EDIT: Ale spongo Aguś, Ciebie klątwa nie dotyczy. Quote
Kasia_zg Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Witaj Madziu !! Piękniusie wszystkie foteczki kwiatuszków też nio i przystojnego Mikiego rewelacyjnie słodziak wyglada http://img266.imageshack.us/img266/7072/p7010098ev4.jpg Gorace pozdrowionka i tulaski :calus: Quote
Aga76 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] EDIT: Ale spongo Aguś, Ciebie klątwa nie dotyczy. aaa, to dobrze - od razu mi ulżyło, uff Quote
Recommended Posts