madziasto4 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Magda_Miki'] I torcik dla każdego:razz: Nie odzywam się do Ciebie..:roll: Żeby mi takiego smaka narobić :obrazic: Pegaza, a w jakie góry? :razz: Quote
Magda Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie odzywam się do Ciebie..:roll: Żeby mi takiego smaka narobić :obrazic: Pegaza, a w jakie góry? :razz: No dobra. Zaraz idę na pocztę i wysyłam priorytet:cool3: Pegaza, no właśnie? Mam nadzieję, że jeszcze nie pojechałaś;) Quote
Aga76 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 :crazyeye:...:knuje:...:roflt: Przepiękny zwis kwiatowy, w zbliżeniu zyskuje na swej atrakcyjności :razz: Jest i obiecane jedzonko :multi: To mój kawałeczek, mój mój :multi: Quote
madziasto4 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Magda_Miki napisał(a):No dobra. Zaraz idę na pocztę i wysyłam priorytet:cool3: Pegaza, no właśnie? Mam nadzieję, że jeszcze nie pojechałaś;) Roztopi się sieroto!! :obrazic: Mailem będzie szybciej :grins: Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Magda_Miki'] :loveu::loveu: Więcej tu nie przyjdę:obrazic::obrazic: Quote
Patikujek Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 http://img256.imageshack.us/img256/9994/p6230004lz0.jpg Boziu ja chcę trochę...błagam dajcie bo ślinka mi tak cieknie że już klawiatura zalana Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Agus! sliczny kawaleczek sobie wybralas...:loveu: a to moj kawalatek::diabloti: :diabloti: :diabloti: dokladke prosze! <prosie> <:greedy:>:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Magda Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='Aga76']:crazyeye:...:knuje:...:roflt: Przepiękny zwis kwiatowy, w zbliżeniu zyskuje na swej atrakcyjności :razz: Jest i obiecane jedzonko :multi: To mój kawałeczek, mój mój :multi: :diabloti::diabloti: On był specjalnie dla Ciebie :diabloti::diabloti: Niech będzie...:p [quote name='madziasto4']Roztopi się sieroto!! :obrazic: Mailem będzie szybciej :grins: Ale ja nie wiem czy się zmieści... jeszcze zapchnie się w kablu i co ja zrobie?:evil_lol: [quote name='madzia i medor']Więcej tu nie przyjdę:obrazic::obrazic: Nie ma! Nie przyjmuję tego do wiadomości:obrazic: [quote name='Patikujek_Zabrze']http://img256.imageshack.us/img256/9994/p6230004lz0.jpg Boziu ja chcę trochę...błagam dajcie bo ślinka mi tak cieknie że już klawiatura zalana :diabloti::diabloti: I o to chodziło... I tak jest mało. Co tu się działo na Wielkanoc:evil_lol: [quote name='MAREA SHAPIRO'] Agus! sliczny kawaleczek sobie wybralas...:loveu: a to moj kawalatek::diabloti: :diabloti: :diabloti: dokladke prosze! <prosie> <:greedy:>:diabloti: :diabloti: :diabloti: Hihi...dobrze to obmyśliłaś. Szczwana jesteś:razz: Quote
madziasto4 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Magda_Miki napisał(a): Ale ja nie wiem czy się zmieści... jeszcze zapchnie się w kablu i co ja zrobie?:evil_lol: To przepchniesz drugim kawałkiem :evil_lol: Quote
Aga76 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Cześć Madziu, przyszłam sobie rano do ciebie na śniadanko, w nadziei, że znów czymś dobrym mnie poczęstujesz :grins: Oczywiście przybyłam ze swoim kawałkiem ciasta i z moim kwiatuszkiem Zwiskiem Różowym, bo się z nimi nie rozstaję :roll: Quote
Medorowa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Magda_Miki napisał(a): Nie ma! Nie przyjmuję tego do wiadomości:obrazic: No dobra:roll::loveu::loveu::diabloti: Quote
Magda Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='madziasto4']To przepchniesz drugim kawałkiem :evil_lol: Dobra zaraz obmyślę jak to zrobić:razz: [quote name='MAREA SHAPIRO']a co ma sie nie zmiescic ....;) Ciasto w kablu, żeby je przesłać mailem do Madzi:evil_lol::evil_lol: [quote name='Aga76']Cześć Madziu, przyszłam sobie rano do ciebie na śniadanko, w nadziei, że znów czymś dobrym mnie poczęstujesz :grins: Oczywiście przybyłam ze swoim kawałkiem ciasta i z moim kwiatuszkiem Zwiskiem Różowym, bo się z nimi nie rozstaję :roll: No witamy!! Niestety więcej słodkości nie mam:niewiem: Zjadłam:oops: [quote name='madzia i medor']No dobra:roll::loveu::loveu::diabloti: No! I tak ma być:mad: Dzień dobry poniedziałkowo!:multi: Pogoda dopisuje, humorek też. Może wyjdę dzisiaj na jakiś spacerek. Aż żal siedzieć w domu:loveu: Małe M opala się na balkonie:lol: Quote
Magda Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Hej! Mam nadzieję, że mogę się czuć bezpiecznie mimo, że kojarzę się z jedzeniem:lol: Mało nas... Quote
Magda Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='PositiveThought']bezpiecznie? ze mną nigdy... :evil_lol: noo... bywa. Odsuń sie lepiej ode mnie:-x:evil_lol: Dogo ma coś dzisiaj lepsze i gorsze momenty, ale za to imageshack śmiga super!:multi: Było kąpanko i potem schnięcie gryzaczek co tu jeszcze zrobić?:roll: no co? gremlinek:evil_lol: i weź zrób psu zdjęcie z lampą tuż po kąpieli:shake: Zaraz oślepnę Quote
Patikujek Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 http://img239.imageshack.us/img239/457/p6230015awk0.jpg Jejusku, jaką on ma pięknie błyszczącą sierść:loveu: Quote
Magda Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Jejku i znowu trzeba tłumaczyć..... W sumie to podobnie trochę jak z tym pomidorem:evil_lol::evil_lol: Tylko na innej zasadzie Quote
Daga_i_Oskar Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Cześć Magdaleno :lol: Ciesze sie, że wróciłas cała i zdrowa ze szpitala :multi: chociaż ja wiedziałam, ze wszytsko będzie OK, bo inaczej być nie mogło :eviltong: Zaległosci mam takie, ze jak je zobaczyłam to sie za głowę złapałam :cool3: i pomyślałam, że skoro u Ciebie mam takie potworne zaległosci to co to będzie jak zajrze do Masterowo-Torkowej Madzi:shake: :evil_lol: Chyba muszę sobie jakiś urlop wziąć, bo inaczej nie będę w stanie tego wszystkiego nadrobić, nie realne :evil_lol: Ale zdjęcia obejrzałam, żeby nie było :eviltong: Cudne ciacho z truskaweczkami, aż mi się takiego zachciało z tą bitką-śmitką, czy może ostał się jeszcze siakiś kawałeczek dla mnie? :cool3: Mikuliński jak zawsze cudny, tak słodko wyglada kiedy śpi, istny aniołeczek :loveu: :loveu: a jak się suszy kochany gremlinek :loveu: no i mądry do tego, wie co to piłeczka i gdzie jej szukać :loveu: Ach wymiziaj go ode mnie :loveu: Quote
Magda Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']http://img239.imageshack.us/img239/457/p6230015awk0.jpg Jejusku, jaką on ma pięknie błyszczącą sierść:loveu: Wyprany w oliwie i się świeci:lol: Muszę go trochę przybrudzić, bo mi wszystkie zdjęcia psuje:mad: [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Magdaleno :lol: Ciesze sie, że wróciłas cała i zdrowa ze szpitala :multi: chociaż ja wiedziałam, ze wszytsko będzie OK, bo inaczej być nie mogło :eviltong: Zaległosci mam takie, ze jak je zobaczyłam to sie za głowę złapałam :cool3: i pomyślałam, że skoro u Ciebie mam takie potworne zaległosci to co to będzie jak zajrze do Masterowo-Torkowej Madzi:shake: :evil_lol: Chyba muszę sobie jakiś urlop wziąć, bo inaczej nie będę w stanie tego wszystkiego nadrobić, nie realne :evil_lol: Ale zdjęcia obejrzałam, żeby nie było :eviltong: Cudne ciacho z truskaweczkami, aż mi się takiego zachciało z tą bitką-śmitką, czy może ostał się jeszcze siakiś kawałeczek dla mnie? :cool3: Mikuliński jak zawsze cudny, tak słodko wyglada kiedy śpi, istny aniołeczek :loveu: :loveu: a jak się suszy kochany gremlinek :loveu: no i mądry do tego, wie co to piłeczka i gdzie jej szukać :loveu: Ach wymiziaj go ode mnie :loveu: Hej!:multi: No urlopik by sie przydał:loveu: Byłoby więcej czasu na wycieczki i dogo:cool3: Torcik jeszcze został w lodówce. Akurat dla Ciebie:cool3: Miki wymiziany:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Hej!:multi: No urlopik by sie przydał:loveu: Byłoby więcej czasu na wycieczki i dogo:cool3: Torcik jeszcze został w lodówce. Akurat dla Ciebie:cool3: Miki wymiziany:loveu: Urlopik to ja chcę na 15-16-17 lipca, bo jak wszytsko dobrze pójdzie to pojedziemy sobie na wycieczkę, a jaknie to dupa :-( To prześlij pocztą expresową tego torcika, bo się głodna zrobiłam :lol: Quote
Magda Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Urlopik to ja chcę na 15-16-17 lipca, bo jak wszytsko dobrze pójdzie to pojedziemy sobie na wycieczkę, a jaknie to dupa :-( To prześlij pocztą expresową tego torcika, bo się głodna zrobiłam :lol: No i fajnie. Tego Tobie życzę:loveu: No właśnie Madzia mi mówiła, że się roztopi... wpadłyśmy na pomysł, żeby go przesłać mailem, ale mogą się kable pozatykać:evil_lol: Quote
Aga76 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Fiku Miku Fiku Miku :megagrin: :splat: poniedziałkowa głupawka Quote
Anusia & Alutka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Jezu Magda jaka Ty jestes podła :shake: Nawet swiat nie ma, co by Cie czesciowo usprawiedliwialo, a wstawiasz takie foty :obrazic: Quote
Recommended Posts