Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Bardzo to nieodpowiedzialne z Twojej strony, proszę natychmiast ożyć! Przypominam Ci, że masz dzieci i psy!

Wiedziałaś jak mnie zdenerwować! Od razu ożyłam! Wolałabym jakąś bardziej wyszukaną motywację do ożycia :-D

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florentynka napisał(a):
możecie zacząć powolutku szukać kogoś kto wpadnie do nas na wizytę przedadopcyjną...

niech ten ktoś pożyczy Łucję od ciebie i niech ona zadecyduje czy sie nadajesz...:diabloti:

Posted

Romka napisał(a):
A możemy wpaść z wizytą we trójkę:ja,Andzike,Mamanabank i wszystkie nasze psiaki ,w liczbie łącznej 6...nie licząc tymczasowicza Andzike,jaki by nie był...?:razz:

Zapraszam serdecznie!

Posted

mamanabank napisał(a):
Wiedziałaś jak mnie zdenerwować! Od razu ożyłam! Wolałabym jakąś bardziej wyszukaną motywację do ożycia :-D

Przepraszam, nie chciałam ;-) do pewnego stopnia w każdym razie....

Posted

UBOCZE napisał(a):
Czy mnie wzrok nie myli?.......:roll:

Trzymaj kciuki za "kuzyna", to wyjdzie na to, że nie myli...
Skutek już jedną nogą w domu, ale szampana będziemy otwierać, jak będzie czterema.

Posted

Florentynka napisał(a):
Trzymaj kciuki za "kuzyna", to wyjdzie na to, że nie myli...
Skutek już jedną nogą w domu, ale szampana będziemy otwierać, jak będzie czterema.

To już trzymam za Skutka Ubocznego!!!:lol:

Posted

AAAAAAAAAAAA..... nie mogę, właśnie obiegłam kilka razy stół, obtańcowałam z Balbiną pół podwórka... zmachałam się :) Florentynka, szykujesz Balbinie najpiękniejszy prezent Mikołajkowy. Trzymam kciuki za psiaki. AAAAAAAAAle się cieszę.

Posted

UMilki napisał(a):
AAAAAAAAAAAA..... nie mogę, właśnie obiegłam kilka razy stół, obtańcowałam z Balbiną pół podwórka... zmachałam się :) Florentynka, szykujesz Balbinie najpiękniejszy prezent Mikołajkowy. Trzymam kciuki za psiaki. AAAAAAAAAle się cieszę.

ha ha ha :-D

Posted

majuska napisał(a):
Gdyby nie miał kto do Florentynki iść na wizytę to ja mogę bardzo chętnie:evil_lol::evil_lol:
Ale się Balbince szykuje:multi:

Też z psami? I pewnie jeszcze Becię zabierzesz ze sobą...
Pół dogomanii będzie oglądało ten wózek z kamieniami i pouczało Florentynkę w kwesti gotowania brokułów :diabloti::evil_lol:

Posted

UMilki napisał(a):

Ja sobie ten prezent szykuję, taką cudowną paróweczkę!

Posted

ciekawie się dzień zaczął, ale widzę, że kończy się jeszcze bardziej interesująco. Tylko miałam ciotki za znacznie poważniejsze - aż strach myśleć w czyje łapy ta psina trafi. :eviltong:

Posted

Becia66 napisał(a):
Becia też ma 2 suki....:diabloti:

To trzy sztuki ludzi plus sześć psów delegacji Łowicko - Warszawskiej, i dwie sztuki ludzi z czterema sztukami psów delegacji z Rzeszowa.
W sumie pięś osób i dziesięć psów ;-)
Siostra, szykuj się....

Posted

luka1 napisał(a):
ciekawie się dzień zaczął, ale widzę, że kończy się jeszcze bardziej interesująco. Tylko miałam ciotki za znacznie poważniejsze - aż strach myśleć w czyje łapy ta psina trafi. :eviltong:

Luka, nie ma to tamto i Ty musisz na tę wizytę pojechać, Ubocze też! :-D

Posted

Kto jeszcze, kto chętny?
W razie czego wielki gar wegetariańskiego bigosu ugotuję, ziemniaki się upiecze w ognisku, dla psów mogę zrobić galaretki...jakoś obskoczymy...

Edit: liczba potencjalnych wizytujących powinna mi chyba dać do myślenia - czyżbym była najbardziej podejrzaną osobą na dogo?
Ja tylko delikatnie przypomnę, że Łucja tkwi u mnie już jakiś czas i jeszcze nie skończyła jako smalec i mufka, choć wielokrotnie jej to obiecywałam...

Posted

Florentynka napisał(a):

Edit: liczba potencjalnych wizytujących powinna mi chyba dać do myślenia - czyżbym była najbardziej podejrzaną osobą na dogo?
Ja tylko delikatnie przypomnę, że Łucja tkwi u mnie już jakiś czas i jeszcze nie skończyła jako smalec i mufka, choć wielokrotnie jej to obiecywałam...

Takie czasy Asiu teraz, na dogo już mało komu mozna ufać:eviltong::eviltong:

Ja myślę, że tu może jednak chodzic o ten gar bigosu:evil_lol::evil_lol:...i osobiste poznanie Jego Wysokości:razz:

Posted

mamanabank napisał(a):
Luka, nie ma to tamto i Ty musisz na tę wizytę pojechać, Ubocze też! :-D

To ja bardzo chętnie bo lubię bigos gotowany przez innych ( ja gary mam z daleka) i zabiorę swoje psiaki one też są bardzo towarzyskie. Może i koty wezmę - a co niech się zabawią.:multi:

Posted

luka1 napisał(a):
To ja bardzo chętnie bo lubię bigos gotowany przez innych ( ja gary mam z daleka) i zabiorę swoje psiaki one też są bardzo towarzyskie. Może i koty wezmę - a co niech się zabawią.:multi:

Luka,z psiakami,które masz pod opieką,jeśli dobrze pamiętam 11 sztuk,to dopiero będzie wizyta...:cool3:

Posted

Romka napisał(a):
Luka,z psiakami,które masz pod opieką,jeśli dobrze pamiętam 11 sztuk,to dopiero będzie wizyta...:cool3:

plus dziewięć, tych ze stacji benzynowych i z pól nie zabieram :evil_lol: