Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florentynka napisał(a):
Widzisz Balbinko, jakie te Twoje ciotki niedobre...jedna Romka zajrzała do Ciebie, a reszta nic. Trzeba Cię zabrać od złych ciotek prędko, cukiereczku.

No właśnie o taka konkluzję chodziło :-D Balbina się u nas marnuje i nic więcej...

Już lecę!!!

Posted

mamanabank napisał(a):
To już jest chwyt poniżej pasa! Dobrze wiesz, że Balbina nie ma kciuków :-)

Ale powinno jej zależeć - w końcu jak Skutek pójdzie do domu, to wyraźnie zwiększają się szanse Balbiny na dożywotnie przeżuwanie brokułów i ciągnięcie ślicznego wózeczka wyładowanego kamieniami...

Posted

mamanabank napisał(a):

Dlatego my wszyscy obecni na wątkach Balbinowo-Skutkowych musimy trzymać podwójnie ;)

Posted

mamanabank napisał(a):

Ty się lepiej nic nie odzywać;) i każ Balbinie trzymać te kciuki co to ich nie ma...;)

Posted

Florentynka napisał(a):
No...nie chcę zapeszać...ale chyba możecie zacząć powolutku szukać kogoś kto wpadnie do nas na wizytę przedadopcyjną...

Oplułam monitor ;)
No tak Florentynka, trzeba Cię dokładnie prześwietlić :D :D :D

Posted

Florentynka napisał(a):
No...nie chcę zapeszać...ale chyba możecie zacząć powolutku szukać kogoś kto wpadnie do nas na wizytę przedadopcyjną...

A możemy wpaść z wizytą we trójkę:ja,Andzike,Mamanabank i wszystkie nasze psiaki ,w liczbie łącznej 6...nie licząc tymczasowicza Andzike,jaki by nie był...?:razz: