olalolaa Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 w górę Oluś :) Może ktoś ma chwilkęna zrobienie jakiegoś fajnego świeżego banerka? :razz: Quote
Dzika_Figa Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 olalolaa napisał(a):w górę Oluś :) Może ktoś ma chwilkęna zrobienie jakiegoś fajnego świeżego banerka? :razz: hmm postaram się przed wyjazdem zrobić, ale nie obiecuję Quote
obraczus87 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Cześć Chłopaku!! A Ty jeszcze w Hotelu ?????????????????? SZOK! Quote
olalolaa Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 No Oluś, co jeszcze mozemy dla Ciebie zrobic zeby ktos Cie w koncu wzial do siebie na zawsze?! Quote
Olga7 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Zaglądam od czasu do czasu do Olka-podczytyję czasem - i już nie wiem teraz -on chyba zmienil hotelik -widzę.bo nie jest juz w Brzysćiu tylko u kogos z dogo ? A wątek dlugi -nie bardzo jest czas czytac na bieżaco a tym bardziej zalegle wątki .Mam prosbę -czy można by pisac obok wplat -w jakim dt czy hoteliku jest dany pies ? To chyba nie jest dla was duzy klopot -a darczyncom-jak ja chocby -umozliwi zorientować się ,czy dany pies zostal przeniesiony i gdzie aktualnie przebywa .Wiem ,że powinno się interesować losem psa ,ktoremu się pomaga finansowo -nawet skromnie- ale duzo jest takich wątkow innych psow takze i nie zawsze zdazy się wylapać zmiany dt czy hoteliku -a tak będzie latwiej byc doinformowanym .Szczegolnie,gdy watek jest dlugi jak ten a pies juz ok.roku jest pod opieką dogo . Mam nadzieje ,iż Olek znajdzie lada m-c w koncu swoj dom ,gdyz coraz trudniej jest wysuplac mi fundusze na te pomoc psom:shake: . To piekny,mlody pies i tak potrzebny mu staly kąt -swój. Quote
olalolaa Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Olek jest dalej w hoteliku w Brzysciu, u Pani Joasi, w pierwszym poscie, pod zdjęciami i tekstem do ogłoszen jasno jest napisane od kiedy tam przebywa, wszystkie informacje tam zamieszczone sa aktualne i moim zdaniem powinny byc widoczne, dlatego sa w pierwszym poscie, zeby mozna bylo szybko sie czegos dowiedziec. Kaskadaffik pisze nam o Olku poniewaz jest często w hoteliku i dostarcza nam po prostu informacji o Oleczku ;) Quote
Olga7 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 No to ja zle zrozumilam z tego filmiku Olka ,ze jest u ktorej cioteczki z dogo teraz -a czytac każdego dnia wątku nie mam kiedy .Dziękuję za doinformowanie. Quote
J_ulia Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Oluś , Oluś ty jeszcze u Asi?? Wiem, że towarzystwo Pręgusia jest miłe , ale pora na własny dom!!! Jak będę w sierpniu w Brzyściu to mam nadziej ,że już cię tam nie będzie... Tylko w swoim domku już będziesz rezydował. Quote
magenka1 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Oj nam wszystkich się marzy wspaniały i wyjątkowy dom dla Olusia, widzę że Olkowi brakuje stałych deklaracji będzie trzeba szukać nowych wielbicieli Olka Quote
olalolaa Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Trzeba sie wziasc jakos za Olusia, potrzeba nowych deklaracji i nowych ogłoszeń. Za 6 dni musimy zapłacic za kolejny miesiac hotelowania, a mamy tylko polowe kwoty... Dzika_Figo, a moze sa jakies wpłaty? Powiedz, ze tak:lol: edit: oo zauwazylam ze w podpisie Figa ma napisane, ze do 21 jej nie będzie. Quote
furciaczek Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Poszlo odemnie 50zl pare dni temu, w tym miesiacu jeszcze raz tyle zrobie ale jakos po 20 :) Quote
olalolaa Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 furciaczek napisał(a):Poszlo odemnie 50zl pare dni temu, w tym miesiacu jeszcze raz tyle zrobie ale jakos po 20 :) furciaczku dziękuje bardzo, za hotelik zaplacimy jak Dzika_Figa wroci, kilka dni sie opozni. Ja tez postaram sie przelac za dwa miesiace z gory 30zl zeby bylo. No i prosze Cioteczki sciagajcie tutaj ko0go sie da, bo Olek taki zasiedziany, nho i tych deklaracji brakuje! Quote
magenka1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 W przyszłym tygodniu wystawię bazarek a Olka Quote
Szarotka Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Ja tez wisze za Olka, ale siedze w piwnicy u mojej Mamy w Krakowie i sprzatam po powodzi. Za pare dni wplace. Quote
Olga7 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Szarotka -pewnie sporo funduszy i ogrom pracy pojdzie na pomoc rodzinie po tej powodzi -wspolczuję tym wszystkim ludziom zawsze . U nas az tak powodz nie dotknęla naszych stron -bo inaczej to chyba byśmy też jakoś pomogli choć nieco w takim sprzątaniu -jak widzimy to w tv czy mowią w radiu -są ludzie oby nawet ,ktorzy jadą do tych powodzian i pomagają w sprzątaniu i czym się da .. Oby Olek jak najpredzej znalazl dom ,bo mnie już nie starcza funduszy na pomoc psom-niestety... Będe musiala niedlugo b. ograniczyć tę pomoc-niestety...:shake: Quote
koosiek Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Proszę, zajrzyjcie na wątek czterech szczeniaków, które muszą do soboty znaleźć DT - inaczej pojadą na wiejską giełdę i resztę życia spędzą przy budzie na krowim łańcuchu... http://www.dogomania.pl/threads/189151-DT-na-CITO-dla-4-szczeniak%C3%B3w-pso-lampart%C3%B3w.POMOCY !! Quote
J_ulia Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Zaglądam do Pręguskowego przyjaciela. Masz jeszcze dwa tygodnie na znalezienie domu, bo jak będę w Bryściu to mam nadziej ,że cię już tam nie będzie. Albo czeka nas poważna rozmowa. Na górę po domek! Quote
olalolaa Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Chciałabym bardzo zeby znalazł domek w ciagu tych dwoch tygodni ;) Ale telefon milczy od bardzo długiego czasu, coś mi się wydaje ze trzeba zacząć działać na wysokich obrotach od nowa, bo ogłoszenia są juz stare, allegro chyba tez juz nie ma. Moze ktoś mu wystawi? Zastanawiam sie tez nad ogloszeniami w jakichs mieleckich gazetach, są takie bezpłatne? Quote
olalolaa Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Dałam ogloszenie do gazety Oferta. Olus w gore psiaczku! Quote
magenka1 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 a ja nie dlugo wystawię bazarek tylko muszę wzjąść się w garść Quote
olalolaa Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 [quote name='magenka1']a ja nie dlugo wystawię bazarek tylko muszę wzjąść się w garść to trzymam kciuki w grsci za Ciebie ;) Mam dwa banerki od Gabi12 ;) Częstowac sie hojnie !! Quote
magenka1 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 jakie piękne te banerki tylko jak je zmieszczę mhm muszę pokombinować :) Zdjęcie się wgrywają już Quote
magenka1 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Ola a możesz te banerki podlinkować bo nie działają? Quote
Recommended Posts