olalolaa Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 jeju no podobny :) a ta reszta zdjęć jaka nie za fajna.. zwierzęta tez bardzo ucierpiały na tej powodzi :( Ja juz pisalam, ale widzialam normalnie suczke, Olusia troche w pomniejszeniu w schronie :) normalnie identyko Quote
olalolaa Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 dzisija odnowie troche ogłoszeń, zobacze na ile czas pozwoli, troche sie martwie o ten domek dla Olusia.. kto sie w końcu w nim zakocha?! Quote
olalolaa Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Kochany Oleczku w górę! Czy ktoś wie co zrobić zeby temat byl przeniesiony na forum ogólne? Quote
Dzika_Figa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 olalolaa napisał(a):Kochany Oleczku w górę! Czy ktoś wie co zrobić zeby temat byl przeniesiony na forum ogólne? Poprosić ładnie moderatora ;-) Polecam Maupę - jest skuteczna i sympatyczna. Quote
magenka1 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Na pewno ktoś się zakocha w Oleczki ja to mocno wierzę :) Quote
lilo Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Oluś to jeszcze młody piesek , napewno znajdzie pana który go pokocha... Quote
magenka1 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ostatnio moje pieski na które płacę nie mają szczęscia siedzą długo w hotelikach a dla niektórych tylko jak ktoś założy wątek to i domek się znajduję Quote
olalolaa Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 No coś zastoj przy Oleczku, nie wiem czy teraz [przezd wakacjami i w trakcie cos sie ruszy.. ale mam caly czas nadzieje. Quote
Dzika_Figa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Dla Olusia doszły wpłaty od Martini77 - 50 zł (31.05) i on Ciencienia - 10 zł (04.06). Dziękujemy!!!! Quote
magenka1 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 moje też powinny być niedługo bo siostres już wyslała, Quote
olalolaa Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Dziękujemy za przelewy, juz zapisuję :) Quote
magenka1 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Co u Olusia? Bardzo się martwię bo słyszałam, że hotelikowi zagraża woda Quote
olalolaa Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Niestety nie wiem co tam u Olka, zaraz zadzwonie moze P. Asia będzie miala chwile zeby pogadac. Juz raz im grozila woda, mam nadzieje ze to sie nie powtorzy.. Zapraszam na bazarek dla Benia: http://www.dogomania.pl/threads/186761-Na-TAJNIACZKA-..-I-jego-bezpiecze%C5%84stwo.-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-domku.-Do-15.06.10-godz.22-00 Quote
olalolaa Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 No to pogadałam :) Oluś za bardzo sie nie zmienia, troszke w dobrą strone idzie ale bardzo powolutku.. Wszystkie psiaki lubi, P. Asia mowi, ze najlepiej gdyby trafił do domku z innym psem, ja tez tak odrazu na początku myslałam. Moze wezmą go do mieszkania za jakis czas, zeby sie szybciej oswajał, teraz oni z tego co zrozumialam mieszkają na piętrze, wszystko jest przygotowane na ewentualną szybka ewakuacje bo mieszkają niedaleko wału, no ale jak na razie jest sucho, z tym ze jak zacznie lac to moze sie zrobic niebezpiecznie. Olek podchodzi do ręki czy cos takiego, ale nie daje sie glaskac jak jest spuszczony, no nadal sie boi.. Pani Asia mowi ze kurcze dawno, jak i w ogole kiedykolwiek nie miala takiego psiaka, ktory by sie tak wolno oswajał. Olek musial chyba cos bardzo zlego przezyc, do tego pewnie ma słaba uległą psychike. Mowilam o ogloszeniach, ze w gazecie jest, musimy trzymac kciuki, zeby w koncu zadzwonil ktos odpowiedni dla Olusia :) Będę miala prosbe, zeby dopilnowac wysylki karmy na początku lipca, bo tak jakoś się będzie kończyć a ja wyjezdzam w tym czasie i mnie nie będzie ;) Quote
magenka1 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Powoli nam się Oluś resocjalizuje ale już z nie go dzielny chłopak, właśnie słyszałam, że Hotelik jest przygotowany na ewentualną ewakuację, mam nadzieje, że nie będzie potrzebna bo to też trauma dla psiaków Quote
Dzika_Figa Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Trzymam kciuki, żeby do ewakuacji nie doszło. Zamówienie karmy sobie wpisuję za 1 lipca w kalendarz i nie zapomnę! Quote
kakaicezar Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Oluś posyłam pieniążki na 2 miesiące z góry. Olus robi postępy, powolutku ale się zmienia -to najważniejsze Quote
J_ulia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Witaj Oleczku ... słyszałam ,że ładnie się z Pręgusiem dogadujesz :) Fajny z ciebie kolega . Quote
kaskadaffik Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Gdzieś tu jest Oluś :) http://www.youtube.com/watch?v=qPwSSGL-HXA Quote
magenka1 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Jakie tam są wspaniałe psiaki wszystkie! Olusia uszki zawsze takie zwinięte ładnie, Dziękuję za filmik! Nie ma to jak wylizanie przez zwierzaka :) Quote
kaskadaffik Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 To roszę jeszcze jeden i jeszcze jeden się wgrywa :) A pewnie że psiuty śliczne, tylko szkoda, że wszystkie do wzięcia .... http://www.youtube.com/watch?v=NKcc7PQ-43c Quote
magenka1 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 tam też chyba był spanielek czarny? Oluś też długo czeka ale tak musi być a domek się znajdzie dla wszystkich Quote
kaskadaffik Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=SR-ml7Vu0KY Jest spanielek czarny Tales, staruszek, ludzie go adoptowali od nas a po tygodniu dziewczyny go w schronisku znalazły ....... On jest bardzo trudnym psiakiem.......... Quote
Recommended Posts