Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeju no podobny :) a ta reszta zdjęć jaka nie za fajna.. zwierzęta tez bardzo ucierpiały na tej powodzi :(
Ja juz pisalam, ale widzialam normalnie suczke, Olusia troche w pomniejszeniu w schronie :) normalnie identyko

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olalolaa napisał(a):
Kochany Oleczku w górę!
Czy ktoś wie co zrobić zeby temat byl przeniesiony na forum ogólne?

Poprosić ładnie moderatora ;-)
Polecam Maupę - jest skuteczna i sympatyczna.

Posted

No to pogadałam :) Oluś za bardzo sie nie zmienia, troszke w dobrą strone idzie ale bardzo powolutku.. Wszystkie psiaki lubi, P. Asia mowi, ze najlepiej gdyby trafił do domku z innym psem, ja tez tak odrazu na początku myslałam. Moze wezmą go do mieszkania za jakis czas, zeby sie szybciej oswajał, teraz oni z tego co zrozumialam mieszkają na piętrze, wszystko jest przygotowane na ewentualną szybka ewakuacje bo mieszkają niedaleko wału, no ale jak na razie jest sucho, z tym ze jak zacznie lac to moze sie zrobic niebezpiecznie. Olek podchodzi do ręki czy cos takiego, ale nie daje sie glaskac jak jest spuszczony, no nadal sie boi.. Pani Asia mowi ze kurcze dawno, jak i w ogole kiedykolwiek nie miala takiego psiaka, ktory by sie tak wolno oswajał. Olek musial chyba cos bardzo zlego przezyc, do tego pewnie ma słaba uległą psychike.
Mowilam o ogloszeniach, ze w gazecie jest, musimy trzymac kciuki, zeby w koncu zadzwonil ktos odpowiedni dla Olusia :)
Będę miala prosbe, zeby dopilnowac wysylki karmy na początku lipca, bo tak jakoś się będzie kończyć a ja wyjezdzam w tym czasie i mnie nie będzie ;)

Posted

Powoli nam się Oluś resocjalizuje ale już z nie go dzielny chłopak, właśnie słyszałam, że Hotelik jest przygotowany na ewentualną ewakuację, mam nadzieje, że nie będzie potrzebna bo to też trauma dla psiaków