Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olalolaa napisał(a):
rozliczenie uzupełnione, ale wyszło mi obecne saldo 365 zł.. i sprawdzam cały czas tak wychodzi to nie wiem kto dobrze policzył :D Dzika_Figo sprawdz tez na wszelki wypadek bo mamy roznice w swoich obliczeniach :P

Bazarek odwiedziłam i zalicytowałam, tez zapraszam wszystkich i dziękuje Fidze za wystawienie go tez dla Olusia:):) !!

Ja muszę mieć dobrze, bo ostatnio sobie wdrukowałam cała historie konta od samego początku zbierania na Olka i przeanalizowałam wpłatę po wpłacie... hmm

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i o co rozpaczać? Chy ba gorzej by było, jakbym ja twierdziła, że mam mniej niz Ty twierdzisz ;-) podeślę Ci moje rozliczenie do porównania ale to porażka, bo mam wszystko inaczej powpisywane niż u Ciebie...

Posted

A Oluś na fotelach sypia ;) nawet na noc w domku zostaje, nic nie niszczy :) wraca do domu pierwszy w stadzie, nie trzeba go prosić nawet :) Julia zrobi piekne zdjecia i jak da radę to napewno wstawi !!!

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Oluś się zabrał za kanapę troszkę .... no ale zaczął ją Rasti, więc będzie na niego ;)

Nie pisz nawet.. Jak tak dalej pójdzie, trzeba będzie sprawić p. Asi nową kanapę... najlepiej jakąś pancerną... ze stali nierdzewnej, alboco...

EDIT: Czy doszła może dla Olka przesyłka ze śmierdzielami?

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Właśnie dzisiaj śmierdziiuchy doszły :) Faktycznie śmierdzą ;) a Asia wróciła z wojaży i Oluś zostaje w domku :)

No proszę, same dobre wiadomości ;-)
Oczywiście nie mam nic przeciwko, żeby się Oluś jakimś śmierdzielkiem czy dwoma podzielił z psijaciółmi ;) Smacznego!

Posted

Co powiecie na taki tekst?

Nazywam się Olek.
Mam dopiero rok, a już doświadczyłem przykrości ulicznego życia i schroniska dla zwierząt.
Teraz mieszkam w hoteliku, bo tutaj są ludzie, którzy mają czas, żeby ze mną "pracować".
Bo ze mną trzeba troszeczkę pracować - jestem trochę nieśmiały, bywam nieufny.
Ale to tylko w stosunku do obcych - jak kogoś poznam i polubię, to już się nie boję!
Nauczyłem się już chodzić na smyczy, utrzymywać czystość i reagować na swoje imię.
Chciałbym nauczyć się jeszcze więcej.
Mówią, że siedzę w tym hoteliku już za długo i że trzeba mi wreszcie znaleźć DOM - taki prawdziwy.
Podobno już od dawna mnie ogłaszają na różne sposoby, ale nikt mnie nie chce, nikt nie dzwoni.
Nie wiem dlaczego, nie jestem przecież złym psem... Brzydki też chyba nie jestem...
Jestem podobny do Owczarka Niemieckiego, tylko trochę mniejszy. Ale za to uszy mam większe!
Podobno jestem słodki i kochany i nie sposób mnie nie lubić...
No ale może tego nie widać na zdjęciach...
Bardzo chciałbym wreszcie mieć swojego człowieka, takiego na zawsze, który da mi dużo ciepła i odrobinę cierpliwości.
Chętnie zamieszkam w domu z innym psem - w psim towarzystwie czuję się pewniej no i lepiej idzie mi nauka, bo mam z kogo brać przykład.
Bardzo proszę, Mój Człowieku, jeśli to czytasz - zadzwoń jak najprędzej do ludzi, którzy zajmują się moją adopcją, załatw te wszystkie formalności i zabierz mnie wreszcie do domu!

Posted

Super zdjęcia :) Jaki on jest śliczny i jakie ma ładne ząbeczki:loveu::loveu: Normalnie tęsknie za tym ryjkiem! Ostatnie zdjęcie fajne i to jak ma takie wielkie oczy hehe :) Super! Czekamy tylko jeszcze na opis Olkowego zachowania w domku :)

Dzika_Figo tekst jest świetny moim zdaniem, zawiera wszystko co potrzeba.. Moze od jutra rana ruszę z nowymi ogłoszeniami, trzeba sie za niego wziasc na prawde!

Posted

No to zrobię dziś Olusiowi kilka ogłoszeń

EDIT: Zaczynam

Wszystkie ogłoszenia robię na woj podkarpackie - więc inne ciotki mogą spokojnie robić na inne województwa

cafeanimal
przygarnijzwierzaka
adopcje.org - czeka na akceptację ( zrobiłam też po angielsku - jak ktoś może mi pomóc dodać po niemiecku, byłoby super)
morusek
psiamania.pl - poszedł link aktywacyjny do Oli
e-zwierzak - poszedł link do Oli - kod do edycji skf4e51e03
kupiepsa
eoferty
adopcjapsa
adopcjepsow

cdn...