Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oluśzostał przeniesiony na forum ogolne PwP ;)

Co do zapłaty za hotelik, moze wstrzymajmy sie jeszcze chwile, powinny byc pieniazki z bazarku od koss no i kilka osob pisze ze wplaci lada dzien

Posted

Szarotka napisał(a):
No wiec faktycznie nie wplacilam na Olka, jakos go przeoczylam, ale dzisiaj kolezanka wplacila, to za chwile powinno byc.

Uff, już zaczynałam popadać w paranoję, że bank prede mną zataja wpływy...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Uff, już zaczynałam popadać w paranoję, że bank prede mną zataja wpływy...

A ja myslalam, ze byla jakas pomylka, bo poprzednio jak Sonia wplacala to dwie deklaracje wlazly na jedno konto i potem dziewczyny musialy przelac.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Koss, nie widzę żadnej wpłaty od Ciebie od początku czerwca - albo jestem ślepa, albo bank przede mną zataja... Możesz sprawdzić kiedy przelewałaś?

Szarotko, Twojej wpłaty z okolic 19 lipca ( 10 do dziś) nie mam na koncie... hmm - jest wpłata z 29 czerwca - 20 zł

Jakieś 10 dni temu , dokładnie Ci podam, kiedy TZ sprawdzi - jestem guła w internetowej bankowości .

Posted

Małgosiu - TŻ właśnie sprawdza- nie wysłałam Olkowi - wiesz mam 4 psy się gubię - i trochę ukrywam przed TZ - i się plączę . Wysyłam za 3- m-c. Przepraszam

Posted

koss napisał(a):
Małgosiu - TŻ właśnie sprawdza- nie wysłałam Olkowi - wiesz mam 4 psy się gubię - i trochę ukrywam przed TZ - i się plączę . Wysyłam za 3- m-c. Przepraszam

A nie ma sprawy. Najważniejsze, że się wszystko wyjaśniło.

Posted

A ja siedzę właśnie w necie i zliczam dokładnie ile kasy uzbierało się dla Olusia i Skubiego. Przelew wyjdzie dziś w nocy i wpadnie trochę złociszy dla podreperowania budżetu obu psiaków :)

Posted

[quote name='kosu32']W poniedziałek w nocy przelałam na konto Olusia (Dzika_Figa) 240 pln.
Dziękujemy bardzo za pomoc :) Teraz Olusiowi przyda się kazdy grosik!

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Zapłaciłam wczoraj za Olkowy hotelik. Olu, różnicę miedzy tym, co Olek ma na koncie a kosztem hoteliku wpisz jako wpłatę jednorazową ode mnie

Jestes niesamowita.. Bardzo dziękuję za Twoje dobre serducho. Juz sie tak martwilam co to będzie, niby te bazarki są ale potem zarelko.. a za hotel co miesiac 300zl..
Jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję!

Posted

Uzupełnione, Olus jak na razie goły i wesoły ;)

A ja mam takie pytanko, bo Olus allegro nie ma, kto zna kogos, kto wystawia takie super, zeby bylo poruszające, moze jakis nowy tekst by dac, albo ten co byl kiedys w gazecie? Taki fajny byl.. tylko trzebaby sie chyba zapytac autorki o zgode?

Posted

piekne allegra robi Isadora cioteczka od jamnisów chyba też ma bazarek ja jutro powęsze na dogo bo dzisiaj to zmykam a od jutra urlop to bede miała trochę czasu, dzisiaj na 1 tv ma być ładny film w roli głównej PIES :)

Posted

Juz leci z 10 minutek ) Magenko jesli znasz sie hehe z Isadorą powiedzmy ;) to napisz do cioteczki moze wystawi Olusiowi allegro, mysle ze te tekst z gazety sie nadaje bardzo.. Trzebaby wszystkie słodkie zdjecia powstawiac moze kogos w koncu Olek chwyci za serce, bo zero telefonow o niego..

Posted

No Oluś się dzisiaj nie popisał .... Lało u nas nie miłosiernie, szybkie bieganie było i zamykałam psiury, a Olek olał system..... Nie chciał wejść ani za Pręguskiem ani do mnie do kanciapki ani nigdzie :shake:
Godzinę się Go ogoniłam, oprosiłam, no nie było szans Go złapać, wstrzymane puszczanie psów i wszystko :oops:
A wyglądał jak zmoczona kura już i i tak uniki robił, najlepsze jest to, że z ręki mi zjadał, ale złapać go nie ma opcji, jest tak szybki w unikach :roll:
Wkurzona, wymoczona :razz: poszłam się ogrzać o patrzyłam przez okno co robi. A on sobie biegał, potem podchodził i stał pod drzwiami, ale jak tylko otworzyłam to się odsuwał na metr i tyle. Odczekałam pół godziny, wogóle mu się nie pokazując i wyszłam, zagoniłam Go w róg, ale On juz nie miał ochoty uciekać, tylko się położył i dał mi się pierwszy raz złapać normlanie za obrożę na zewnątrz :roll:

A wszystko stało się dlatego, że przyszły dwie koleżanki do Asi, dwie nowe osoby, których nigdy w życiu nie widział i to Go wyprowadziło zupełnie z równowagi...... miał to w głowie cały czas, nawet jak juz pojechały, co ta Psina wcezśniej przezyła odludzi to nie mam pojęcia..:shake: