furciaczek Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 olalolaa napisał(a):furciaczku jak mam 'rozbijac' to 50zł od Ciebie? Nic nie rozbijaj kobieto, za 2-3 dni kolejne 50zl przeleje...zawsze choc troszke wiecej bedzie ;) Quote
Szarotka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 No wiec faktycznie nie wplacilam na Olka, jakos go przeoczylam, ale dzisiaj kolezanka wplacila, to za chwile powinno byc. Quote
olalolaa Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Oluśzostał przeniesiony na forum ogolne PwP ;) Co do zapłaty za hotelik, moze wstrzymajmy sie jeszcze chwile, powinny byc pieniazki z bazarku od koss no i kilka osob pisze ze wplaci lada dzien Quote
Dzika_Figa Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Szarotka napisał(a):No wiec faktycznie nie wplacilam na Olka, jakos go przeoczylam, ale dzisiaj kolezanka wplacila, to za chwile powinno byc. Uff, już zaczynałam popadać w paranoję, że bank prede mną zataja wpływy... Quote
Szarotka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Uff, już zaczynałam popadać w paranoję, że bank prede mną zataja wpływy... A ja myslalam, ze byla jakas pomylka, bo poprzednio jak Sonia wplacala to dwie deklaracje wlazly na jedno konto i potem dziewczyny musialy przelac. Quote
koss Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 To uż z 10 dni temu - sprawdzi TZ, jak wróci- to on zna tajniki internetowych wpłat Quote
koss Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Koss, nie widzę żadnej wpłaty od Ciebie od początku czerwca - albo jestem ślepa, albo bank przede mną zataja... Możesz sprawdzić kiedy przelewałaś? Szarotko, Twojej wpłaty z okolic 19 lipca ( 10 do dziś) nie mam na koncie... hmm - jest wpłata z 29 czerwca - 20 zł Jakieś 10 dni temu , dokładnie Ci podam, kiedy TZ sprawdzi - jestem guła w internetowej bankowości . Quote
koss Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Małgosiu - TŻ właśnie sprawdza- nie wysłałam Olkowi - wiesz mam 4 psy się gubię - i trochę ukrywam przed TZ - i się plączę . Wysyłam za 3- m-c. Przepraszam Quote
Dzika_Figa Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 koss napisał(a):Małgosiu - TŻ właśnie sprawdza- nie wysłałam Olkowi - wiesz mam 4 psy się gubię - i trochę ukrywam przed TZ - i się plączę . Wysyłam za 3- m-c. Przepraszam A nie ma sprawy. Najważniejsze, że się wszystko wyjaśniło. Quote
kosu32 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 A ja siedzę właśnie w necie i zliczam dokładnie ile kasy uzbierało się dla Olusia i Skubiego. Przelew wyjdzie dziś w nocy i wpadnie trochę złociszy dla podreperowania budżetu obu psiaków :) Quote
kaskadaffik Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Hi hi widzę że nie tylko ja się chowam przed chłopem ;) Zapraszamy :) http://www.dogomania.pl/threads/189620-Dla-Psa-Kotka-ciuszki-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-Mielec-04.08?p=15072618#post15072618 Quote
kosu32 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 W poniedziałek w nocy przelałam na konto Olusia (Dzika_Figa) 240 pln. Quote
kakaicezar Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Coteczka melduje dokonanie przelewu dla Olusika :-) Quote
olalolaa Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 [quote name='kosu32']W poniedziałek w nocy przelałam na konto Olusia (Dzika_Figa) 240 pln. Dziękujemy bardzo za pomoc :) Teraz Olusiowi przyda się kazdy grosik! Quote
obraczus87 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Oluś w górę :) Przy okazji zaproszę na bazarek - http://www.dogomania.pl/threads/189942-Markowe-ubrania-Kosmetyki!-Dla-Kostki-i-Buni-do-02.08-godz.-21. :) Quote
Dzika_Figa Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Zapłaciłam wczoraj za Olkowy hotelik. Olu, różnicę miedzy tym, co Olek ma na koncie a kosztem hoteliku wpisz jako wpłatę jednorazową ode mnie Quote
J_ulia Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Oluś ty jeszcze siedzisz... w sobotę sobie porozmawiamy poważnie. Quote
olalolaa Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Zapłaciłam wczoraj za Olkowy hotelik. Olu, różnicę miedzy tym, co Olek ma na koncie a kosztem hoteliku wpisz jako wpłatę jednorazową ode mnie Jestes niesamowita.. Bardzo dziękuję za Twoje dobre serducho. Juz sie tak martwilam co to będzie, niby te bazarki są ale potem zarelko.. a za hotel co miesiac 300zl.. Jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję! Quote
magenka1 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Dzika_Figa dziękuję a Julio pogadaj z Olkiem co On sobie myśli, a ode mnie ucałuj go mocno i powiedz mu, że ja go bardzo kocham:loveu::loveu::loveu: Quote
olalolaa Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Uzupełnione, Olus jak na razie goły i wesoły ;) A ja mam takie pytanko, bo Olus allegro nie ma, kto zna kogos, kto wystawia takie super, zeby bylo poruszające, moze jakis nowy tekst by dac, albo ten co byl kiedys w gazecie? Taki fajny byl.. tylko trzebaby sie chyba zapytac autorki o zgode? Quote
olalolaa Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 o mam ten tekst.. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fb31d11e2be420c1.html Quote
magenka1 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 piekne allegra robi Isadora cioteczka od jamnisów chyba też ma bazarek ja jutro powęsze na dogo bo dzisiaj to zmykam a od jutra urlop to bede miała trochę czasu, dzisiaj na 1 tv ma być ładny film w roli głównej PIES :) Quote
olalolaa Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Juz leci z 10 minutek ) Magenko jesli znasz sie hehe z Isadorą powiedzmy ;) to napisz do cioteczki moze wystawi Olusiowi allegro, mysle ze te tekst z gazety sie nadaje bardzo.. Trzebaby wszystkie słodkie zdjecia powstawiac moze kogos w koncu Olek chwyci za serce, bo zero telefonow o niego.. Quote
kaskadaffik Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 No Oluś się dzisiaj nie popisał .... Lało u nas nie miłosiernie, szybkie bieganie było i zamykałam psiury, a Olek olał system..... Nie chciał wejść ani za Pręguskiem ani do mnie do kanciapki ani nigdzie :shake: Godzinę się Go ogoniłam, oprosiłam, no nie było szans Go złapać, wstrzymane puszczanie psów i wszystko :oops: A wyglądał jak zmoczona kura już i i tak uniki robił, najlepsze jest to, że z ręki mi zjadał, ale złapać go nie ma opcji, jest tak szybki w unikach :roll: Wkurzona, wymoczona :razz: poszłam się ogrzać o patrzyłam przez okno co robi. A on sobie biegał, potem podchodził i stał pod drzwiami, ale jak tylko otworzyłam to się odsuwał na metr i tyle. Odczekałam pół godziny, wogóle mu się nie pokazując i wyszłam, zagoniłam Go w róg, ale On juz nie miał ochoty uciekać, tylko się położył i dał mi się pierwszy raz złapać normlanie za obrożę na zewnątrz :roll: A wszystko stało się dlatego, że przyszły dwie koleżanki do Asi, dwie nowe osoby, których nigdy w życiu nie widział i to Go wyprowadziło zupełnie z równowagi...... miał to w głowie cały czas, nawet jak juz pojechały, co ta Psina wcezśniej przezyła odludzi to nie mam pojęcia..:shake: Quote
Recommended Posts