kaskadaffik Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Szarotka napisał(a):I co tam u Olka ?? Hmmm, no właśnie pokazałam ;) http://www.youtube.com/watch?v=qPwSSGL-HXA http://www.youtube.com/watch?v=NKcc7PQ-43c http://www.youtube.com/watch?v=SR-ml7Vu0KY Quote
olalolaa Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Kaskadaffik wielkie dzięki za filmiki, Olus wygląda na bardzo szczęśliwego wsrod tylu psich przyjaciol caly czas merdaogonkiem:) A przy tym jedzonku widac ze daje sie glaskac bez problemu, kiedys , jak jeszcze byl u mnie mozna bylo go tylko po glowie i troche po grzbiecie poglaskac :D Quote
olalolaa Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Dzika_Figo czy sa jakies wpłaty, bo troche się martwie? Mamy niecałe 215zł, a za niecały tydzień trzeba zapłacić za hotelik, potem kupic zarełko a tu kasy nie ma! :( Quote
magenka1 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Przydałoby się zrobić bazarek bo z kasą krucho tylko ja nic nie mam do wystawienia Quote
olalolaa Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 magenka1 napisał(a):Przydałoby się zrobić bazarek bo z kasą krucho tylko ja nic nie mam do wystawienia Ja tez nic za bardzo nie mam:( teraz wystawiałam na benka.. Quote
koss Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 olalolaa napisał(a):Ja tez nic za bardzo nie mam:( teraz wystawiałam na benka.. Dziewczyny - mam teraz koniec roku, przeprowadzkę i własne kłopoty...proszę napiszcie do Kosu 32, ona ma moje bizu - przeznaczone na bazarek dla jakiejś bidy , obiecała mi go zrobić ...proszę wezcie na siebie - ja naprawdę nie mogę . A biżu czeka gotowe do licytacji:):):) Quote
lilo Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 kaskadaffik uwielbiam Twoje filmiki , nasz Pręgulek oczywiście się wcina na film o Olusiu gamoń jeden... Quote
olalolaa Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 napiszę do Kosu32, zaproszę ja tutaj :) edit: Kosu32 ma pełną skrzynkę.. Quote
kosu32 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 olalolaa napisał(a):napiszę do Kosu32, zaproszę ja tutaj :) edit: Kosu32 ma pełną skrzynkę.. Spokojnie - jestem tu jestem i na dodatek nie perwszy raz ściągnieta przez koss :) A malca znam. Na początku kiedy wyciągałyście go ze schroniska w Częstochowie podesłałam na jego konto jakiś pieniądz. Sytuacja przedstawia się tak: Biżu cudowne, powalające - oj będą się bić o nie wszystkie sroczki - koss to mistrzyni świata. Nigdy nie robiłam bazarku więc jeśli już się tego podejmę, to będzie to mój debiut. Napisałam też maila do jednej ze znajomych z prośbą o ewentualne wsparcie lub o poprowadzenie całego bazarku. Info powinnam mieć jutro więc cioteczki wstrzymajmy się jeszcze te kilka godzin-dobrze? Quote
magenka1 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 kosu w razie czego ja mogę zrobić bazarek nie, gdybyś miała problemy Quote
olalolaa Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 to fajnie kosu ze napisałaś :) ja teraz wystawialam swoj pierwszy bazarek i to nie jets az takie zle, wiec gdyby cos to tez moge wystawic ale dopeiro bym mogla w polowie lipca jakos.. Wiec mysle ze do tej pory będzie juz po bazarku hehe :D Quote
kosu32 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Cioteczki. Czekam na odpowiedź-jak coś dam znać dziś na wątku. Quote
J_ulia Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 W odwiedzinach u Oleczka :) Zasiedziałeś się chłopie w tym hoteliku ... Czas do domku. Quote
olalolaa Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 J_ulia napisał(a):W odwiedzinach u Oleczka :) Zasiedziałeś się chłopie w tym hoteliku ... Czas do domku. No wypadałoby, tylko kurcze domku coś nie widać :( Quote
J_ulia Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 olalolaa napisał(a):No wypadałoby, tylko kurcze domku coś nie widać :( Niestety :( podobnie u Pręgusia .... 8 miesięcy ciszy.... Quote
lilo Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Olus , czemu zjadles obroze Preguli ?? co ?? przyznaj sie no chlopie tak z łapą na sercu ?? tak to Ty nigdy domu nie znajdziesz bo podobno jeszcze jakas sprawe z kanapą masz na sumieniu... oj Olus Olus rozbójniku Quote
magenka1 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Oluś może powinien pomieszkać w domu z ludźmi aby się przekonac do ludzi, Quote
olalolaa Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Powinien, powinien, ale co mozemy zrobić.. domowe dt sa zawsze zajęte.. Mamy problem, bo jest juz czas kiedy trzeba było wysłąć kolejną wpłate za hotelik, a nie mamy nawet 300zł, niedługo trzeba będzie kupowac jedzonko, proszę zatem wszystkich którzy zalegaja z deklaracjami o wpłate! Jeśli czas mi pozwoli to pozysyłam do tych osób PW. Dzika_Figo, a nic nam nie przyszło? Jakiś czas temu wysyłałam PW, pisali ze wyślą przelewy, i nic? Quote
kosu32 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Dziewczyny Miałam ruszyć dziś z bazarkiem, ale nie dam rady... Postaram się spiąć i ruszyć z tematem do tej środy. A ile brakuje Olkowi ??? Quote
olalolaa Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 zeby zapłacic za hotel brakuje 85 zl, niedługo potrezba ok 100zł na jedzonko.. Mamy teraz niecałe 215zł. Quote
Recommended Posts