Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mąż Asi zaproponował właśnie niedawno, że może by Olka do domu zabrać :) Narazie siedzi jeszcze na zewnątrz, ale może niedługo.... Tylko Go będą musiały Saba i Tasza zaakceptować :roll: Bo z Rastim biegają razem i się lubią :p Będę podpytywać, a Olek codziennie jest głaskany długo teraz, bo karmię go u siebie, gdzie mamy karmy i jest coraz mniej "sztywny" :lol:

Posted

Zaległe wpłaty:
marzec: furciaczek
kwiecień: sacred PIRANHA
maj: kakaicezar, furciaczek , sacred PIRANHA

Proszę o wpłaty bo na prawdę nie mamy z czego zapłacić za hotel!

Posted

[quote name='olalolaa']Zaległe wpłaty:
marzec: furciaczek
kwiecień: sacred PIRANHA
maj: kakaicezar, furciaczek , sacred PIRANHA

Proszę o wpłaty bo na prawdę nie mamy z czego zapłacić za hotel![/QUOTE]

To może zmień tytuł wątku...
Oluś prosi o zaległe wpłaty na hotel - czy jakoś tak...
I warto jest powysyłać info na prywatne skrzynki (nie te na Dogo) plus pozostawiać wiadomości w profilach u osób które deklarowały wpłaty. Ludzie czasem zapominają... To jest taki pierwszy odruch niesienia pomocy, a później życie (dom, praca. dzieci itd) - pewne rzeczy uciekaja z pod kontroli...

Posted

I jeszcze dwie sprawy:

1) Potrzebna mi jest pomoc przy zorganizowaniu jakiegoś fajnego banerka bazarkowego dla Olusia i Skubiego.
2) Pomoc przy rozsyłaniu linka do bazarku który ruszy na dniach. Im więcej osób pojawi się na bazarku-tym lepiej. koss porobiła takie cudeńka że szok !!! Oj cioteczki będa ostro walczyły o to cudne biżu :)

Posted

Czy możecie mi napisać ile płacicie za Olkową karmę ?? bo chciałabym kupić naszemu Foxowi w hoteliku, ale nie wiem, jaka ona droga jest.

A Kolega Olek ma się dobrze, jeden kong niestety już nie ;)

Posted

Wybaczcie, nie było mnie trochę...

Oto lista nowych wpłat na Olusia.

07/06/10 - Furciaczek - 60 zł
07.04.10 - magenka1 - 15zł
07.04.10 - Agnieszka (siostra magenki) 20 zł
08/06/10 - kakaicezar - 20 zł
10/06/10 - Nikus - 15 zł

Posted

Zaglądam do Olusia ... i cały czas mam nadziej,że jak następnym razem do hoteliku pojadę to jego już tam nie będzie tylko w domku , będzie kuperek grzał...

Posted

Oj, też bym bardzo chciała, żeby Olusiowi się wreszcie do mek znalazł.
Postaram się na dniach znaleźc czas, żeby chłopakowi nowy tekst napisać i porobić trochę ogłoszeń.
Olek, gdzie Twoi ludzie?

Posted

[quote name='magenka1']Jak to się miga? Ja też byłam, niestety na razie nie mogę nic kupić ale byłam :)[/QUOTE]

To sie ciesze, bo napewno podnoszenie bazarku tez sie przyda :):)

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Szarotko... powinnam Cię znielubić za takie wbijanie mnie w kompleksy :diabloti::mad:[/QUOTE]

O sorry:):) nie mialam takiego zamiaru. Sama stale sie odchudzam ;)