olalolaa Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 magenka1 napisał(a):Ola a możesz te banerki podlinkować bo nie działają? teraz juz powinny działać Quote
J_ulia Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Do góry Oluś po domek ! Ja rozumiem ,że Pręguś- staruszek już 10 miesięcy domu szuka , ale Ty... taki słodki, młodziutki chłopak ... Quote
olalolaa Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 J_ulia napisał(a):Do góry Oluś po domek ! Ja rozumiem ,że Pręguś- staruszek już 10 miesięcy domu szuka , ale Ty... taki słodki, młodziutki chłopak ... Olusiowi musi się w Brzysciu bardzo podobac ;) Ale bym sie cieszyla gdyby znalezli razem domek, skoro sa takimi kumplami.. Olkowi byloby razniej o wiele. No ale jak tu taki domek znalezc :( Quote
J_ulia Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Kumplami są takimi dobrymi , bo Oluś to chłopak niekonfliktowy Pręgusiowi ustępuje i wszystkim się dzieli ;) Chyba ma poważanie dla Pręgusiowego wieku... hehe Quote
kosu32 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Proszę o info z numerem konta i danymi, na które trafią pieniądze z bazarku z wakacyjną biżu koss dla Olusia i Skubiego. Quote
olalolaa Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 kosu32, wysłałam nr konta, bardzo dziękujemy w imieniu Olusia za bazarek :):):) Czy kto ma tak jak ja, taką rozową strone od góry ktora zakrywa kilka postow? Nie wqiem co to i nie wiem jaki sie tego pozbyc, a chcialam wstawic banerki do pierwszego postu, ktorego nie widze bo cos mi zaslonilo :( Quote
Dzika_Figa Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Melduję o dwóch wpłatach z 12 lipca - od Małgorzaty z Londynu (?) - 50 zł i od Nikusa 15 zł Oluś, trzeba się za Ciebie chłopie ostro wziąć, bo coś nam się zasiedziałeś w tym hoteliku... Quote
olalolaa Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Dzięki za info o wpłatach, nie wiem kto to ałgorzata z Londynu, moze Emigrantka? A ja dalej nie moge edytowac, ktos wie o co w tym chodzi? Mam napis na tym rozowym tle: Masz wklejone dwa skrypty widgetu AdTaily na tej stronie. Skasuj jeden z nich... Quote
lilk_a Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 skrypty widgetu AdTaily to skrypty platformy reklamy Quote
furciaczek Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 magenka1 napisał(a):furciaszek to Małgorzata z Londynu :) Tak to bede ja hihi A to nie wpisalam niku w przelewie?? Zawsze wpisuje...moze mi ten upal zaszkodzil i zapomnialam ;) Quote
Szarotka Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Furciaczek dalej siedzisz w Londynie ?? bylam tam pare tygodni temu i jade 4 sierpnia .......... Quote
magenka1 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Zapraszam na bazarek specjalnie dla Olka proszę Wpadnijcie podrzućcie :) http://www.dogomania.pl/threads/189404-Cudne-bluzki-ksi%C4%85%C5%BCki-i-filmy-dla-OLKA-do-16.08-godz22?p=15055809#post15055809 Quote
furciaczek Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Szarotka napisał(a):Furciaczek dalej siedzisz w Londynie ?? bylam tam pare tygodni temu i jade 4 sierpnia .......... Teraz jestem w Pl ale w sierpniu jestem w Londku:) Quote
Dzika_Figa Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 furciaczek napisał(a):Tak to bede ja hihi A to nie wpisalam niku w przelewie?? Zawsze wpisuje...moze mi ten upal zaszkodzil i zapomnialam ;) No nie wpisałaś - dobrze że choć napisałaś że na Olka, bo w przeciwnym razie bym miała większy problem ;) :diabloti: Quote
Szarotka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 furciaczek napisał(a):Teraz jestem w Pl ale w sierpniu jestem w Londku:) Ja jestem w Krynicy i mam nadzieje, ze moja wplata na Olka dotarla. Quote
koss Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Melduję o dwóch wpłatach z 12 lipca - od Małgorzaty z Londynu (?) - 50 zł i od Nikusa 15 zł Oluś, trzeba się za Ciebie chłopie ostro wziąć, bo coś nam się zasiedziałeś w tym hoteliku... A moje wpłaty dochodzą - ostatnio regulowałam za 2 mc? - moŻe coś" pomylam" i płacę na inne konto , Małgosiu sprawdż , dobrze :(:(:(: Quote
Szarotka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Ja tez nie widze swojej deklaracji za lipiec wplacalam ok. 19 lipca??? Quote
Dzika_Figa Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 koss napisał(a):A moje wpłaty dochodzą - ostatnio regulowałam za 2 mc? - moŻe coś" pomylam" i płacę na inne konto , Małgosiu sprawdż , dobrze :(:(:(: Koss, nie widzę żadnej wpłaty od Ciebie od początku czerwca - albo jestem ślepa, albo bank przede mną zataja... Możesz sprawdzić kiedy przelewałaś? Szarotka napisał(a):Ja tez nie widze swojej deklaracji za lipiec wplacalam ok. 19 lipca??? Szarotko, Twojej wpłaty z okolic 19 lipca ( 10 do dziś) nie mam na koncie... hmm - jest wpłata z 29 czerwca - 20 zł Quote
olalolaa Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Oj moze cos nie doszło jeszcze? hmm ale powinno.. Ja tez niedługo zrobię przelew bo zalegam. Troche mało wpłat za ten lipiec :( Nie ma kasy zeby za hotelik zapłacić.. Quote
Szarotka Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Dzika_Figa napisał(a): Szarotko, Twojej wpłaty z okolic 19 lipca ( 10 do dziś) nie mam na koncie... hmm - jest wpłata z 29 czerwca - 20 zł To bardzo dziwne, bo przy mnie wplacala moja przyjaciolka, sprawdz czy nie masz jakiejs wplaty z 19 lub 20 lipca od Soni M., bo ona sprawdzala i wplata na 20 zl. przeszla. Quote
Dzika_Figa Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 olalolaa napisał(a):Oj moze cos nie doszło jeszcze? hmm ale powinno.. Ja tez niedługo zrobię przelew bo zalegam. Troche mało wpłat za ten lipiec :( Nie ma kasy zeby za hotelik zapłacić.. Właśnie, a powinnam to dzisiaj zrobić.... Usiądę i policzę ile z tego co mam na koncie to moje pieniądze i jakoś zapłacę. Quote
magenka1 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Kurczę nieciekawie jest bazarek z tego trochę będzie oddamy wszystkie pieniądze, Zapraszam na bazarek choć go podnoszenia bazarku Quote
olalolaa Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 byłam na bazarku, ale mam nadal ten problem z rozową 3/4 strony i dziwnym komunikatem, widze tylko dw, trzy ostatnie posty na kazdej stronie... Nie ma ktos pomyslu jak to naprawic? Chcialam zobaczyc fanty no i uzupelnic rozlczenie. Quote
olalolaa Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 furciaczku jak mam 'rozbijac' to 50zł od Ciebie? Quote
Recommended Posts