Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

J_ulia napisał(a):
Do góry Oluś po domek ! Ja rozumiem ,że Pręguś- staruszek już 10 miesięcy domu szuka , ale Ty... taki słodki, młodziutki chłopak ...

Olusiowi musi się w Brzysciu bardzo podobac ;) Ale bym sie cieszyla gdyby znalezli razem domek, skoro sa takimi kumplami.. Olkowi byloby razniej o wiele. No ale jak tu taki domek znalezc :(

Posted

Kumplami są takimi dobrymi , bo Oluś to chłopak niekonfliktowy Pręgusiowi ustępuje i wszystkim się dzieli ;)
Chyba ma poważanie dla Pręgusiowego wieku... hehe

Posted

kosu32, wysłałam nr konta, bardzo dziękujemy w imieniu Olusia za bazarek :):):)

Czy kto ma tak jak ja, taką rozową strone od góry ktora zakrywa kilka postow? Nie wqiem co to i nie wiem jaki sie tego pozbyc, a chcialam wstawic banerki do pierwszego postu, ktorego nie widze bo cos mi zaslonilo :(

Posted

Melduję o dwóch wpłatach z 12 lipca - od Małgorzaty z Londynu (?) - 50 zł i od Nikusa 15 zł
Oluś, trzeba się za Ciebie chłopie ostro wziąć, bo coś nam się zasiedziałeś w tym hoteliku...

Posted

Dzięki za info o wpłatach, nie wiem kto to ałgorzata z Londynu, moze Emigrantka?
A ja dalej nie moge edytowac, ktos wie o co w tym chodzi? Mam napis na tym rozowym tle: Masz wklejone dwa skrypty widgetu AdTaily na tej stronie. Skasuj jeden z nich...

Posted

furciaczek napisał(a):
Tak to bede ja hihi

A to nie wpisalam niku w przelewie?? Zawsze wpisuje...moze mi ten upal zaszkodzil i zapomnialam ;)

No nie wpisałaś - dobrze że choć napisałaś że na Olka, bo w przeciwnym razie bym miała większy problem ;) :diabloti:

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Melduję o dwóch wpłatach z 12 lipca - od Małgorzaty z Londynu (?) - 50 zł i od Nikusa 15 zł
Oluś, trzeba się za Ciebie chłopie ostro wziąć, bo coś nam się zasiedziałeś w tym hoteliku...

A moje wpłaty dochodzą - ostatnio regulowałam za 2 mc? - moŻe coś" pomylam" i płacę na inne konto , Małgosiu sprawdż , dobrze :(:(:(:

Posted

koss napisał(a):
A moje wpłaty dochodzą - ostatnio regulowałam za 2 mc? - moŻe coś" pomylam" i płacę na inne konto , Małgosiu sprawdż , dobrze :(:(:(:

Koss, nie widzę żadnej wpłaty od Ciebie od początku czerwca - albo jestem ślepa, albo bank przede mną zataja... Możesz sprawdzić kiedy przelewałaś?

Szarotka napisał(a):
Ja tez nie widze swojej deklaracji za lipiec wplacalam ok. 19 lipca???

Szarotko, Twojej wpłaty z okolic 19 lipca ( 10 do dziś) nie mam na koncie... hmm - jest wpłata z 29 czerwca - 20 zł

Posted

Oj moze cos nie doszło jeszcze? hmm ale powinno.. Ja tez niedługo zrobię przelew bo zalegam.
Troche mało wpłat za ten lipiec :( Nie ma kasy zeby za hotelik zapłacić..

Posted

Dzika_Figa napisał(a):

Szarotko, Twojej wpłaty z okolic 19 lipca ( 10 do dziś) nie mam na koncie... hmm - jest wpłata z 29 czerwca - 20 zł

To bardzo dziwne, bo przy mnie wplacala moja przyjaciolka, sprawdz czy nie masz jakiejs wplaty z 19 lub 20 lipca od Soni M., bo ona sprawdzala i wplata na 20 zl. przeszla.

Posted

olalolaa napisał(a):
Oj moze cos nie doszło jeszcze? hmm ale powinno.. Ja tez niedługo zrobię przelew bo zalegam.
Troche mało wpłat za ten lipiec :( Nie ma kasy zeby za hotelik zapłacić..

Właśnie, a powinnam to dzisiaj zrobić....
Usiądę i policzę ile z tego co mam na koncie to moje pieniądze i jakoś zapłacę.

Posted

byłam na bazarku, ale mam nadal ten problem z rozową 3/4 strony i dziwnym komunikatem, widze tylko dw, trzy ostatnie posty na kazdej stronie... Nie ma ktos pomyslu jak to naprawic? Chcialam zobaczyc fanty no i uzupelnic rozlczenie.