Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Etam bić od razu... Szarotka uciekła, to nie ma z kim się bić
Zaraz się biorę do tych rozliczeń, jeszcze chwileczkę...
Oluś, zaniedbuję Cię chłopaczku... ciągle i bez przerwy...
A to dlatego, że jesteś w dobrym hoteliku i nie trzeba się o Ciebie martwić wcale a wcale...

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hihi masz racje raczej to nie jest piesek :) ale dlaczego TYLKO jedna? chyba koty nie dają Ci się w kość ? Na dogomanii prawie każdy mam przynajmniej dwa psy :)
gdyby nie moje diabły w pełnym znaczeniu to Olek byłby już mój (ale o tym już pisałam :( )

Posted

Magenko ja niestety zadnego pieska z dogomanii narazie nie moge wziac, bo za daleko mieszkam, nie mowiac o moim TZ., ktory jak slyszy o nowym kocie, bo uwazam, ze moj Ming potrzebuje kolegi, to
TZ robi sie bialy jak sciana ;)
Maya bardzo chetnie wezmie kazde zwierze do towarzystwa, ale ten sam problem z TZ. troche ma racji, bo musimy podrozowac oddzielnie.

A czemu masz dialby zamiast psow ??;);)

Posted

oj dużo by pisać najgorzej jest jak zobaczą przez balkon, że ktoś jedzie wtedy jest w domu taki jazgot , że jak ich wypuszczam do ogrodu to jest taki krzyk , że jak bym wypuściła ze 100 psów, rządzi JAMNIK, który nauczył reszty NIE SŁUCHAĆ SIĘ NIKOGO ,
reagować tylko na słowo spacer i jedziemy a reszta to nie tyczy się ich,
Rodzina uważa mnie za wariatkę (znajomi i w pracy też) przecież trzy psy w domu to już wariactwo!
ps. Oleczku dzisiaj jest Twoje święto życzę domku!!!!

Posted

Sa tacy co maja wiecej. Jedyny problem, ze nie sluchaja. Z psami jak z dziecmi, jak sobie dasz to Ci na glowe wleza.
Jak bylam w Polsce to mialam dwa duze psy i bylo im swietnie bo mialy towarzystwo.

Posted

Ja jestem jakieś dziwadło cholerne - nie mam psa :oops:
Niestety, odpowiedzialność i rozsądek mi na to nie pozwalają przy moich obecnych warunkach życiowych.
Mam za to trzy koty (od niedawna zresztą, do tej pory miałam tylko Figę)

EDIT: A Oluś jest w [URL="http://hotelterier.pl/"]tym hoteliku[/URL] - u Pani Asi W Brzyścu (pod Mielcem), gdzie wybaczono mu nawet pożarcie kanapy :loveu:

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Ja jestem jakieś dziwadło cholerne - nie mam psa :oops:
Niestety, odpowiedzialność i rozsądek mi na to nie pozwalają przy moich obecnych warunkach życiowych.
Mam za to trzy koty (od niedawna zresztą, do tej pory miałam tylko [B]Figę[/B])

A to od tego masz taki ładny login :)

Posted

[quote name='Dzika_Figa']J

EDIT: A Oluś jest w [URL="http://hotelterier.pl/"]tym hoteliku[/URL] - u Pani Asi W Brzyścu (pod Mielcem), gdzie wybaczono mu nawet pożarcie kanapy :loveu:[/QUOTE]

Koty latwiejsze w obsludze:):)
Mam nadzieje, ze Olusiowi kanapa nie zaszkodzila. Ja tez to przerabialam. Moj doberman - Kaiser, wygryzl w jednej dziure na wylot. A koty nagminnie ostrzyly sobie pazury na fotelach i kanapach tzn. nie koty ale SP. Rudy - cudowny, pomaranczowy z dlugim wlosem i anielskim charakterem, ale lubil ostrzyc pazury :):)

Posted

A czy Oluś w ogóle lubi koty?
Bo nie wiem, czy będzie zachwycony, jak się dowie, że tu o nich gadamy... :razz:

Figa dzika jest i zła - na chłopców (moje nowe nabytki - miały być na DT ale TŻ stwierdził, że "a może by zostały") warczy i prycha, na nas warczy i prycha... taka to i kota. A jak się u nas zjawiła to na dzień dobry TŻowi ramię rozharatała z góry na dól bardzo elegancko :diabloti:

Posted

Na szczescie moje koty sa cywilizowane ;), i zaden nie drapie, ani nie gryzie, miedzy soba czasami sie trafi. No, ale kotka zdecydowanie jest bardziej wybredna niz byl Rudy i jest Ming.
Ma teraz 20 lat, ale zawsze z byle kim sie nie zadawala ..............

Posted

[url]http://www.youtube.com/watch?v=esXliMqvk7Q[/url]

Oluś poczynił postęp przy mnie, same możecie zobaczyć, że bez większych obaw sam wchodzi do pomieszczenia i moge zamknąć drzwi nawet i nie ucieka :) :)

Czyli karna, która dzisiaj przytszła do hotelu (Chappi ...) nie Olkowe?? bo nic nie podpisane i nie wiemy kto taki rarytas zakupił ;)

Posted

Bazarek zobaczylam tak na szybko, moze zdaze cos kupic jak wroce z wakacji, dziekuje za wplaty, jak wroce to wszystko oczywiscie aktualizuje w pierwszym poscie. Dzika Figo dzieki za zaplate za hotelik i kupienie karmy! Zaraz obejze Oleczka sobie, pozdrawiam wszystkie cioteczki prosto z Egiptu ;)

Posted

Ze wsydem przyznaję, że karmę dla Olusia zamówiłam dopiero dziś - ciągle coś się działo jak zacyznałam kupować.
Za to, w ramach zadośćuczynienia, dokupiłam mu jeszcze dwie kosteczki - oczywiście z własnej kieszeni)
Na śmierć zapomniałam o witaminkach, ale się zrehabilituję i dokupię.

Posted

Dzika Figo tabletek ma Olek całe opakowanie jeszcze, codziennie dostaje po dwie, ale ich jest tak duzo w opakowaniu że spokojnie :)
A karma skończyła się wczoraj, więc pożyczam Dog Chow od owczarków, jak Olkowe dojdzie to im oddamy tyle samo :)