Dzika_Figa Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Etam bić od razu... Szarotka uciekła, to nie ma z kim się bić Zaraz się biorę do tych rozliczeń, jeszcze chwileczkę... Oluś, zaniedbuję Cię chłopaczku... ciągle i bez przerwy... A to dlatego, że jesteś w dobrym hoteliku i nie trzeba się o Ciebie martwić wcale a wcale... Quote
magenka1 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Dziko figo słyszałam o tym hoteliku nie pierwszym takim :( Dobrze, że Oleczek bepieczny Quote
Szarotka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Wlasnie wrocilam z Maya i ewnetualnie moge sie bic - najlepiej z myslami. No wlasnie a w jakim hoteliku jest Olek ??tyle tych pieskow mam, ze nie pamietam. Quote
magenka1 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Szarotko w BARDZO dobrym (od pukać) hoteliku , nie mogę znaleść linku do tego hoteliku może Dzika Figa ma Quote
Szarotka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='magenka1']Szarotko Ty masz tylko jednego pieska?[/QUOTE] Mam jedna psice (trudno ja nazwac pieskiem - zobacz na awatar ) i dwa koty . Quote
magenka1 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 hihi masz racje raczej to nie jest piesek :) ale dlaczego TYLKO jedna? chyba koty nie dają Ci się w kość ? Na dogomanii prawie każdy mam przynajmniej dwa psy :) gdyby nie moje diabły w pełnym znaczeniu to Olek byłby już mój (ale o tym już pisałam :( ) Quote
Szarotka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Magenko ja niestety zadnego pieska z dogomanii narazie nie moge wziac, bo za daleko mieszkam, nie mowiac o moim TZ., ktory jak slyszy o nowym kocie, bo uwazam, ze moj Ming potrzebuje kolegi, to TZ robi sie bialy jak sciana ;) Maya bardzo chetnie wezmie kazde zwierze do towarzystwa, ale ten sam problem z TZ. troche ma racji, bo musimy podrozowac oddzielnie. A czemu masz dialby zamiast psow ??;);) Quote
magenka1 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 oj dużo by pisać najgorzej jest jak zobaczą przez balkon, że ktoś jedzie wtedy jest w domu taki jazgot , że jak ich wypuszczam do ogrodu to jest taki krzyk , że jak bym wypuściła ze 100 psów, rządzi JAMNIK, który nauczył reszty NIE SŁUCHAĆ SIĘ NIKOGO , reagować tylko na słowo spacer i jedziemy a reszta to nie tyczy się ich, Rodzina uważa mnie za wariatkę (znajomi i w pracy też) przecież trzy psy w domu to już wariactwo! ps. Oleczku dzisiaj jest Twoje święto życzę domku!!!! Quote
Szarotka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Sa tacy co maja wiecej. Jedyny problem, ze nie sluchaja. Z psami jak z dziecmi, jak sobie dasz to Ci na glowe wleza. Jak bylam w Polsce to mialam dwa duze psy i bylo im swietnie bo mialy towarzystwo. Quote
Dzika_Figa Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Ja jestem jakieś dziwadło cholerne - nie mam psa :oops: Niestety, odpowiedzialność i rozsądek mi na to nie pozwalają przy moich obecnych warunkach życiowych. Mam za to trzy koty (od niedawna zresztą, do tej pory miałam tylko Figę) EDIT: A Oluś jest w [URL="http://hotelterier.pl/"]tym hoteliku[/URL] - u Pani Asi W Brzyścu (pod Mielcem), gdzie wybaczono mu nawet pożarcie kanapy :loveu: Quote
magenka1 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Ja jestem jakieś dziwadło cholerne - nie mam psa :oops: Niestety, odpowiedzialność i rozsądek mi na to nie pozwalają przy moich obecnych warunkach życiowych. Mam za to trzy koty (od niedawna zresztą, do tej pory miałam tylko [B]Figę[/B]) A to od tego masz taki ładny login :) Quote
Szarotka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Dzika_Figa']J EDIT: A Oluś jest w [URL="http://hotelterier.pl/"]tym hoteliku[/URL] - u Pani Asi W Brzyścu (pod Mielcem), gdzie wybaczono mu nawet pożarcie kanapy :loveu:[/QUOTE] Koty latwiejsze w obsludze:):) Mam nadzieje, ze Olusiowi kanapa nie zaszkodzila. Ja tez to przerabialam. Moj doberman - Kaiser, wygryzl w jednej dziure na wylot. A koty nagminnie ostrzyly sobie pazury na fotelach i kanapach tzn. nie koty ale SP. Rudy - cudowny, pomaranczowy z dlugim wlosem i anielskim charakterem, ale lubil ostrzyc pazury :):) Quote
Dzika_Figa Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 A czy Oluś w ogóle lubi koty? Bo nie wiem, czy będzie zachwycony, jak się dowie, że tu o nich gadamy... :razz: Figa dzika jest i zła - na chłopców (moje nowe nabytki - miały być na DT ale TŻ stwierdził, że "a może by zostały") warczy i prycha, na nas warczy i prycha... taka to i kota. A jak się u nas zjawiła to na dzień dobry TŻowi ramię rozharatała z góry na dól bardzo elegancko :diabloti: Quote
Szarotka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Na szczescie moje koty sa cywilizowane ;), i zaden nie drapie, ani nie gryzie, miedzy soba czasami sie trafi. No, ale kotka zdecydowanie jest bardziej wybredna niz byl Rudy i jest Ming. Ma teraz 20 lat, ale zawsze z byle kim sie nie zadawala .............. Quote
kaskadaffik Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [url]http://www.youtube.com/watch?v=esXliMqvk7Q[/url] Oluś poczynił postęp przy mnie, same możecie zobaczyć, że bez większych obaw sam wchodzi do pomieszczenia i moge zamknąć drzwi nawet i nie ucieka :) :) Czyli karna, która dzisiaj przytszła do hotelu (Chappi ...) nie Olkowe?? bo nic nie podpisane i nie wiemy kto taki rarytas zakupił ;) Quote
Dzika_Figa Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Nienie, nie Olkowa - Olek zawsze dostaje Dog Chow z krakvetu zaadresowane do Rezydenta Olka :cool3: Quote
kosu32 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Ja też wpadam na chwilę do Olusia i zapraszam wszystkie ciotki na bazarek z przecudną biżu koss. Dziewczyny - dzięki za podbijanie bazarku :) Quote
olalolaa Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 Bazarek zobaczylam tak na szybko, moze zdaze cos kupic jak wroce z wakacji, dziekuje za wplaty, jak wroce to wszystko oczywiscie aktualizuje w pierwszym poscie. Dzika Figo dzieki za zaplate za hotelik i kupienie karmy! Zaraz obejze Oleczka sobie, pozdrawiam wszystkie cioteczki prosto z Egiptu ;) Quote
Dzika_Figa Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Ze wsydem przyznaję, że karmę dla Olusia zamówiłam dopiero dziś - ciągle coś się działo jak zacyznałam kupować. Za to, w ramach zadośćuczynienia, dokupiłam mu jeszcze dwie kosteczki - oczywiście z własnej kieszeni) Na śmierć zapomniałam o witaminkach, ale się zrehabilituję i dokupię. Quote
kaskadaffik Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Dzika Figo tabletek ma Olek całe opakowanie jeszcze, codziennie dostaje po dwie, ale ich jest tak duzo w opakowaniu że spokojnie :) A karma skończyła się wczoraj, więc pożyczam Dog Chow od owczarków, jak Olkowe dojdzie to im oddamy tyle samo :) Quote
Recommended Posts