Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja juz dzisiaj nic nie wysylam bo... na linky Brendy wkleilam link do dentysty w Londynie... zamiast linku do Mozarta:

http://www.dogomania.pl/threads/177527-ZAGA-ODZONY-MOZART-Z-ODLEA-YNAMI-Z-METROWEGO-A-AA-CUCHA-prosi-o-DT-i-wsparcie-finasowe

Ide spac.....

Finansowo na luty juz na 100% nie dam rady nikomu nic pomoc wiec musze po prostu przestac wchodzic na nowe watki na Dogo, inaczej nie dam rady.....Zara sie ze man swoim zarciem za bardzo nie podzieli.....

Jutro psa i kota do veta - dzieki Bogu ze mialam troche rozumu i wzielam na oba ubezpieczenie - operacja Zary kosztowala 450 funtow plus wizyty, biopsia itd (jutro zdjecie opatrunku, 18-go zdjecie szwowo z lapy i powinny byc wyniki biopsji juz).

Kot ma chore nerki, same badania krwi to okolo 150 funtow, pus wizyta, lekarstwa (2 dziennie), czasem tydzien na takiej kroplowce jakiejs (przeczyszczanie nerek) ale kocisko ma ponad 10 lat i mamy go "od zawsze" wiec to wszystko nie ma znaczenia, no chyba ze zacznie byc widac ze go cos boli....

Narazie lazi po domu, zaczepia zare, leje ja po pysku zeby nie zapomniala kto tu rzadzi (kot oczywiscie) i poza tym ze z niego sama skora i kosci zostaly (a je jakby sie wsciekl, bardzo duzo) to po nim nie widac ze jest chory....

A taki kawal kota z niego byl... :(

No , zawsze zwierzaki na 1 miejscu....

Kiedys na wakacjach jak wszyscy wieczorami po barach lazili to.. ja sobie koty male zaadoptowalam....i chodzilam na farme myziac je co wieczow.... Pchel mialy wiecej niz siersci ale tak biegly do mnie do myziania ze.... hehehe

I na dobranoc, moja Zara - strasznie grozny pies....

To ja ide spac.....dobranoc

Do gory Olek, pare grosikow moze ktos jeszcze gdzies wyskrobie....

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obraczus - ja tez.....i bure.. i siwe.. i laciate.. i czarne heheeh

Jak tu przyjechalam to wczesniej w Polsce nigdy calego rudego kota nei widzialam a tu sasiadka takiego miala i sie zakochalam w rudzielcu.... pozniej dorwalam "swojego" ;)

Witam z rana (praca = 2 kawy 3 fajki i pomalu sie budze) -

Olek do gory chlopak.

Posted

Do gory i proś ładnie o deklaracje !!

Ja niedawno wstałam, dzisiaj mogłam pospać.. Tyle ze z psami o 6 trzeba było wyjsc na lunatyka hehe.
I do szkoły spadam.. trzymajcie kciuki zebym na 4 z niemieckiego zdała :eviltong:

Posted

furciaczek u nas zima na całego. No moze dzisiaj nie jest tak zimno, ale w ostatnich dniach byly takie mrozy, ze wszystko co na dworze pokryte bylo grubą warstwą lodu, drzewa strasznie polamane, tramwaje nie jezdzily, normalnie jak opuszczone miasto Częstochowa wyglądała :D teraz troche odwilz ale ma przyjsc mroz -20 stopni to znowu bedzie.. Psiakom na pewno zimno :((

Posted

:O ło co za dzień, Super! :D:D:D
Wielkie dzięki. zostają tylko stałe deklaracje! Na pewno za kilka dni to się uzbiera.. ;)
obarczus- i jak ta pierwsza strona? :d moze byc? hehe

Posted

obraczus87 napisał(a):
Pierwsza Stronka pierwsza klasa :) ale dalej szukacie kasy na kastrację?? :eviltong:

o widzisz.. ;d;d ja odrazu lece do wpłat i edytuje, a tu taki napis został hehe ;) dzięki.

Posted

Obraczus - daj pyska niech Cie wysciskam ;)

.. mojemu Ziomalowi Olkowi pomoglas.....hehehe

Czy teraz czy pozniej na kastracje i tak bedzie potrzeba wiec trzymaj to Ola na tej pierwszej stronie ktora jest oczywiscie SUPEr bo jasno, krotko i na temat....

Mnie sie od Obraczus udzielilo to na pierwsze strony...... ;)

Posted

Emigrantka napisał(a):
Obraczus - daj pyska niech Cie wysciskam ;)

.. mojemu Ziomalowi Olkowi pomoglas.....hehehe

Czy teraz czy pozniej na kastracje i tak bedzie potrzeba wiec trzymaj to Ola na tej pierwszej stronie ktora jest oczywiscie SUPEr bo jasno, krotko i na temat....

Mnie sie od Obraczus udzielilo to na pierwsze strony...... ;)

Bo 1 strona to encyklopedia wiedzy o danym psie. :) Jak pierwsza strona jest niekompletna to krew mnie zalewa :) :D

Posted

Mnie tez zalewa... na Sonie mnie zalewa, na Ozzy mnie zalewa....na Bura mnie zalewa....

No na kilka innych mnie zalewa........

Zalazyc watek i siedziec na dupie i czekac - ludzie wpisuja w watek deklaracje a zalozycielowi nie chce sie nawet "pocaluj mnei w duuuuuuuuuuuuuuupe" odpisac czy wpisac deklaracje w WIDOCZNY sposob na 1 stronie. To zniecheca inncyh do pomocy i przez glupote zakladajacego watek, psie siedzi i sie meczy.... Sonia juz tu wisi od..... BUster i Debek tez (foty z lata ma - zielona trawka itd..)

Ach.....

szarotka, starsznie duzo tych bid sie nazbieralo, nie?

:(

Posted

Ja juz troche traciłam nadzieje ze uda mi się cos zorganizowac dla Olka.. Niegy jeszcze nie wyciągałam psa do hotelu, nie zbierałam na to kasy. W sumie przez 1,5 miesiąca jakos nic tutaj sie nie działo. Bardzo sie ciesze ze teraz działamy, dzięki Wam coś się ruszyło :)