Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 ja juz dzisiaj nic nie wysylam bo... na linky Brendy wkleilam link do dentysty w Londynie... zamiast linku do Mozarta: http://www.dogomania.pl/threads/177527-ZAGA-ODZONY-MOZART-Z-ODLEA-YNAMI-Z-METROWEGO-A-AA-CUCHA-prosi-o-DT-i-wsparcie-finasowe Ide spac..... Finansowo na luty juz na 100% nie dam rady nikomu nic pomoc wiec musze po prostu przestac wchodzic na nowe watki na Dogo, inaczej nie dam rady.....Zara sie ze man swoim zarciem za bardzo nie podzieli..... Jutro psa i kota do veta - dzieki Bogu ze mialam troche rozumu i wzielam na oba ubezpieczenie - operacja Zary kosztowala 450 funtow plus wizyty, biopsia itd (jutro zdjecie opatrunku, 18-go zdjecie szwowo z lapy i powinny byc wyniki biopsji juz). Kot ma chore nerki, same badania krwi to okolo 150 funtow, pus wizyta, lekarstwa (2 dziennie), czasem tydzien na takiej kroplowce jakiejs (przeczyszczanie nerek) ale kocisko ma ponad 10 lat i mamy go "od zawsze" wiec to wszystko nie ma znaczenia, no chyba ze zacznie byc widac ze go cos boli.... Narazie lazi po domu, zaczepia zare, leje ja po pysku zeby nie zapomniala kto tu rzadzi (kot oczywiscie) i poza tym ze z niego sama skora i kosci zostaly (a je jakby sie wsciekl, bardzo duzo) to po nim nie widac ze jest chory.... A taki kawal kota z niego byl... :( No , zawsze zwierzaki na 1 miejscu.... Kiedys na wakacjach jak wszyscy wieczorami po barach lazili to.. ja sobie koty male zaadoptowalam....i chodzilam na farme myziac je co wieczow.... Pchel mialy wiecej niz siersci ale tak biegly do mnie do myziania ze.... hehehe I na dobranoc, moja Zara - strasznie grozny pies.... To ja ide spac.....dobranoc Do gory Olek, pare grosikow moze ktos jeszcze gdzies wyskrobie.... Quote
obraczus87 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Emigrantka uwielbiam rude kociaki :) Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Obraczus - ja tez.....i bure.. i siwe.. i laciate.. i czarne heheeh Jak tu przyjechalam to wczesniej w Polsce nigdy calego rudego kota nei widzialam a tu sasiadka takiego miala i sie zakochalam w rudzielcu.... pozniej dorwalam "swojego" ;) Witam z rana (praca = 2 kawy 3 fajki i pomalu sie budze) - Olek do gory chlopak. Quote
olalolaa Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Do gory i proś ładnie o deklaracje !! Ja niedawno wstałam, dzisiaj mogłam pospać.. Tyle ze z psami o 6 trzeba było wyjsc na lunatyka hehe. I do szkoły spadam.. trzymajcie kciuki zebym na 4 z niemieckiego zdała :eviltong: Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Na 4? na 6 masz zdac..... ;) Trzymamy kciuki :D Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Elik - dzieki :) Kaikaicezar - dzieki :) :D Quote
furciaczek Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Bardzo sliczny kociaty, mam nadzieje ze bedzie sie trzymal w miare dobrej formie jeszcze. Jak tam pogoda w Czestochowie?? Pewnie psiaki marzna w schronie co.. Quote
Ciencienia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Cioteczki mam już potwierdzenie, Ogryzek zostaje w DS :) wiec od lutego 10 zł na stałe deklaruje . Quote
olalolaa Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 To super :D juz tylko 5 dyszek brakuje.. powysylalabym pw ale do kogo? do kogo sie da? :D Quote
olalolaa Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 furciaczek u nas zima na całego. No moze dzisiaj nie jest tak zimno, ale w ostatnich dniach byly takie mrozy, ze wszystko co na dworze pokryte bylo grubą warstwą lodu, drzewa strasznie polamane, tramwaje nie jezdzily, normalnie jak opuszczone miasto Częstochowa wyglądała :D teraz troche odwilz ale ma przyjsc mroz -20 stopni to znowu bedzie.. Psiakom na pewno zimno :(( Quote
obraczus87 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Uwielbiam jasne i przejrzyste pierwsze strony wątku :D walnięta jestem, no ale cóz. WIdzę, że brakuje Wam 40zł jednorazowo, więc Kundelkowaa Skarbonka wysle te 40zł :) Quote
olalolaa Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 :O ło co za dzień, Super! :D:D:D Wielkie dzięki. zostają tylko stałe deklaracje! Na pewno za kilka dni to się uzbiera.. ;) obarczus- i jak ta pierwsza strona? :d moze byc? hehe Quote
obraczus87 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Pierwsza Stronka pierwsza klasa :) ale dalej szukacie kasy na kastrację?? :eviltong: Quote
olalolaa Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 obraczus87 napisał(a):Pierwsza Stronka pierwsza klasa :) ale dalej szukacie kasy na kastrację?? :eviltong: o widzisz.. ;d;d ja odrazu lece do wpłat i edytuje, a tu taki napis został hehe ;) dzięki. Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Obraczus - daj pyska niech Cie wysciskam ;) .. mojemu Ziomalowi Olkowi pomoglas.....hehehe Czy teraz czy pozniej na kastracje i tak bedzie potrzeba wiec trzymaj to Ola na tej pierwszej stronie ktora jest oczywiscie SUPEr bo jasno, krotko i na temat.... Mnie sie od Obraczus udzielilo to na pierwsze strony...... ;) Quote
Szarotka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Olek czeka na swoja kolejke a ja powoli agituje dla tego malego bezimiennego bohatera co siedzi w schronie :(:( Quote
obraczus87 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Emigrantka napisał(a):Obraczus - daj pyska niech Cie wysciskam ;) .. mojemu Ziomalowi Olkowi pomoglas.....hehehe Czy teraz czy pozniej na kastracje i tak bedzie potrzeba wiec trzymaj to Ola na tej pierwszej stronie ktora jest oczywiscie SUPEr bo jasno, krotko i na temat.... Mnie sie od Obraczus udzielilo to na pierwsze strony...... ;) Bo 1 strona to encyklopedia wiedzy o danym psie. :) Jak pierwsza strona jest niekompletna to krew mnie zalewa :) :D Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Mnie tez zalewa... na Sonie mnie zalewa, na Ozzy mnie zalewa....na Bura mnie zalewa.... No na kilka innych mnie zalewa........ Zalazyc watek i siedziec na dupie i czekac - ludzie wpisuja w watek deklaracje a zalozycielowi nie chce sie nawet "pocaluj mnei w duuuuuuuuuuuuuuupe" odpisac czy wpisac deklaracje w WIDOCZNY sposob na 1 stronie. To zniecheca inncyh do pomocy i przez glupote zakladajacego watek, psie siedzi i sie meczy.... Sonia juz tu wisi od..... BUster i Debek tez (foty z lata ma - zielona trawka itd..) Ach..... **************** szarotka, starsznie duzo tych bid sie nazbieralo, nie? :( Quote
obraczus87 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 EMigrantko, jak ja uwielbiam ten Twoj styl wypowiedzi hahahah :) ale masz racje. Wiesz z ilu wątków ja zrezygnowąłam, bo pierwsza strona była nieczytelna?? Nie pytaj :D Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 To pomyziaj mnei za uszami heheheh Fqurf mi sie wlacza jak zalozyciel watku olewa sprawe a ja na taki watek wchodze i jedno wielkie gowno moge zrobic..... Ach..... Quote
olalolaa Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Ja juz troche traciłam nadzieje ze uda mi się cos zorganizowac dla Olka.. Niegy jeszcze nie wyciągałam psa do hotelu, nie zbierałam na to kasy. W sumie przez 1,5 miesiąca jakos nic tutaj sie nie działo. Bardzo sie ciesze ze teraz działamy, dzięki Wam coś się ruszyło :) Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Obraczus - zajrzyj tu na 1 strone: http://www.dogomania.pl/threads/175453-POMOCY-Owczarek-Belgijski-na-stacji-Orlen-wciAE-A-tam-jest Gdzie jest tam cos o psie? No gdzie? "zmarzniete palce" autorki tego debiutu prozy wierszowej (czemu tu a nei a jakims kolku literackim) na 3 strony a o psie jedno wielkie g....o. No i co? Na temat Soni, Ozzy i paru innych to juz pisalam, rece i majtki normalnie opadaja..... Quote
olalolaa Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 baaa.. cos sie ruszylo.. jak ja tak moge.. przeciez zostało nam juz tylko go wyciagnac i zawiezc!. Kasa prawie cala.. i to tak szybciutko :D Dziękuje. Quote
Recommended Posts