furciaczek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 To co?? Na zlosc usuwamy?:diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
olalolaa Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 furciaczek napisał(a):To co?? Na zlosc usuwamy?:diabloti: :evil_lol::evil_lol: ja wam dam ! :mad::mad::angryy: Quote
Olga7 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 A może by tak maly szantażyk ?;) ten kto usunie pw z nr konta -a wczesniej deklarowal wplatę na dt Olka -dostanie nakaz platniczy na brakująca kwotę -czyli ok. 75 zl ? ;) .Zartuję oczywiscie .;):p Quote
Emigrantka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Dostalam, usunelam :P Ola - 75 stalych a ile jednorazowych "na poczatek" brakuje? Bo to gdzies bylo przed postami o pogodzie, metrze i dupie Maryni i teraz znalezc nie moge.... ;) Mozesz na pierwsza wkleic? Pamietasz to ile na benzyne, zaplata do schroniska, odpchlenie/odrobaczenie/szczepienia, smych, obroza (kupimy mu nowe chyba, niech jedzie do hotelu jak panisko jakies, ten NASZ Olek, nie?) Quote
Emigrantka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 olga7 napisał(a):A może by tak maly szantażyk ?;) ten kto usunie pw z nr konta -a wczesniej deklarowal wplatę na dt Olka -dostanie nakaz platniczy na brakująca kwotę -czyli ok. 75 zl ? ;) .Zartuję oczywiscie .;):p ... plus jeszcze ze 3 psy pod opieke (ja nie zartuje wcale) 0X Quote
olalolaa Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 no ja tez nie zartuje! kto usunie ma przerąbane :D .. Wszystko juz na pierwszej jest.. smycz mam, obrozke jak cos trzeba bedzie dokupic ;), to napisalam ze na benzyne 60- z tego 10 pojdzie na obroze, moze mniej, to dolozy sie do tego czegos na pchly Quote
obraczus87 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Niestety na stałe nic nie mogę zadeklarowac, poprosze o wyslanie nr konta, jednorazowo wysle 20zł. Quote
Emigrantka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Obraczuc - daj pyska niech Cie usciskam :D Ola - ale co na "raz" potrzeba tez wez na pierwsza strone zeby bylo widac ile brakuje.... Quote
obraczus87 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Jak Skarbonka sie zapełni to postaram sie pomóc jeszcze jakims grosikiem. Wpłaty jednorazowe bardzo czesto ratują sytuacje także trzeba miec ich dużo :) a co z kastracja piesiorka?? Quote
obraczus87 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Jak juz bedzie mozna zrobic wpłate poprosze koniecznie o nr konta NA PW. Mam tyle spraw na głowie, że może mi umknąc, a nie chce sie znaleźć na czarnych kwiatkach albo co gorsza, nie chce aby Emigrantka mnie ścigala potem po watkach heheh :D Quote
Emigrantka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Obraczus - o... ja wiedziala ze o czyms zapomnialysmy... to teraz wiem o czym.... Ola - ile taka przyjemnosc w cz-wie kosztuje? Bo jakbys Olka do siebie na tydzien wziela no to wlasnie wtedy by to mozna zalatwic.... Dopisz koszt do "jednorazowych" na pierwszej stronie... dzieki Obraczus, zupelnie mi ze lba wypadlo - tutaj w schroniskach kastuja na wejsciu (prawie) wiec nie pomyslalam ... Quote
Emigrantka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 obraczus87 napisał(a): nie chce aby Emigrantka mnie ścigala potem po watkach heheh :D Pewnie, masz bardzo zdrowe podejscie do zycia widze... ;) Poscigam kiedys, pare osob stad,... ale osobiscie.... NIkus z Livka w pletwach i Ty jestescie na gorze listy ;) Quote
obraczus87 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Spoko maroko bejbe heheheh :) Kwota kastracji na 1 stronie z bardzo widoczna informacja, że kasa potrzebna na CITO. zreszta o tym pewnie wiecie. Sorki, ale ja na punkcie 1 strony mam bzika :) Quote
Emigrantka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Co to jest CITO? Spoko maroko bejbe heheheh - szeptem do mnie mow.... heheheh Quote
Szarotka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Emigrantka napisał(a):Co to jest CITO? - szeptem do mnie mow.... heheheh Na juz :):) Quote
Emigrantka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ola.... Przepisz to slonce: Potrzebujemy jeszcze pieniędzy na: szczepienie dodatkowe- 40zł paliwo - 60zł wyciągnięcie Olka - min 30zł = około 130 złotych Bo to wyglada jakbysmy to juz mialy bo Twoja jednorazowa i Olgi to juz pokrywa a w tekscie wkleilas tylko ta czesc na benzyne ktora brakuje..... Nie wiem czy jasno pisze - mam 6 watkow otwartych i 2 PM........ Quote
Emigrantka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Szarotka napisał(a):Na juz :):) ASAP? CHyba tak? Quote
olalolaa Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 nie wiem zobacz Emigrantko czy tak ma byc :D Jelsi chodzi o ta kastracje to nie jestem pewna jak to ejst z psmai, orientuje sie u suk, ale mysle ze razem z lekami po zabiegu itd, zmiesciloby sie na pewno w 150zł. Ale.. nie wiem czy to jest dobry pomysł tak odrazu go kastrowac, czy to nie będzie dla niego jeszcze większy stres? Quote
Emigrantka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ola - zmien ten tekst o tym co na teraz potrzebne jakos tak: Kastracja - ???? Benzyna na dowoz do hotelu - ???? (wpisz calosc w obie strony bo jakos wrocic z mama musicie, samochodu pchac nie bedziesz) Szcepienie/Odpchlanie/Odrobaczanie - ???? Co tam jeszcze - ???? Razem potrzeba - ?????? Deklaracji jednorawych: Olaolaa - ??? Olga7 - ???? Razem- ??? Brakuje - ??????? Nie wiem czy ja z sensem pisze o co mi chodzi? Quote
Szarotka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Emigrantka masz zadatki na ksiegowa :):) moze tedy droga :):) znakomicie, ktos musi :):) Quote
olalolaa Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 a teraz??.. ja tez juz spie w polowie to nie mysle edit: i bledy robie:D Quote
Szarotka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 olalolaa napisał(a):a teraz??.. ja tez jus spi w polowie to nie mysle Moze byc jutro. Quote
Emigrantka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Mialam isc spac ale jeszcze Ole pognebie.... zanim pojde spac... Ola.... benzyna na dowóz do hotelu - jeszcze 50zł zmien to na caly koszt benzyny bardzo prosze..... bo wsiade w Ryanair i zleje Ci dupsko.... przeloze przez kolano i zleje (ile wazysz? heheh) Quote
Recommended Posts