Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Spadam do domu po psa/kota i do veta, wieczorem zajrze i jak tych brakujacych 50 nie bedzie to...... ;) Narazie :D Quote
magenka1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Maada jeśli już chodzi o pieniądze za wysyłkę to cioteczki każda wg uznania, jż umawiajcie się z madcat Ona jest bardzo kontaktowa :) Quote
Dzika_Figa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 A ja się odzywam, choc nie mam nic szczególnie do powiedzenia w tej chwili. No ale skoro mam prowadzić psu konto, to na wątku muszę być. Cieszę się, że tak mało już brakuje. Sama niestety nic w tej chwili nie wyskrobię. A co do wątków beznadziejnych, to z Obarczuś na jednym takim się spotkałyśmy. Zrobiłam na sukę allegro cegiełkowe, mam kasę na koncie (niewiele, ale cośtam mam), jedna kobieta mi maila wysłała, żbeym wystawiła jeszcze raz to ona znowu kupi cegiełki i namówi znajomych... no ale po co, jak ja nie mam do psa żadnego dostępu a prowadząca wątek ma watek psa i wszystko w dupie? A kasa leży i gnije na moim koncie... Teraz to mi tylko głupio w stosunku do tych ludzi z allegro... Quote
elik Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 elik napisał(a):Poproszę nr konta na PW. Wpłacę 40 zetów, tylko proszę dajcie cynk na PW kiedy można będzie wpłacić. Quote
Szarotka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 elik napisał(a):Wpłacę 40 zetów, tylko proszę dajcie cynk na PW kiedy można będzie wpłacić. Dadza Ci cynk napewno :):) Quote
magenka1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Damy cynk jak już Olek nie bedzie w schronie, Ola dopiszę Cię elik na pierwszą stronę :) Quote
olalolaa Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 elik wielkie dzięki.. jasne ze dam znac kiedy trzeba wplacac kase ;) Quote
olalolaa Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 mam 6 lakierów i 3 błyszczyki na bazarek:D jutro będzie kolejna dostawa hehe... Quote
magenka1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Lakiery oj czuje, że szykuje się u mnie wydatek :) Quote
olalolaa Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 no i dobrze :D:D magenko- mozesz jeszcze raz napisac maila do madcat? chce juz wyslac zdjecia.. iii masz skrzynke przepełnioną!! :D:D Quote
magenka1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 ja swoją skrzynkę już czyszczę podam jeszcze nr na gg gdyby coś jeszcze było pilnego 5680610 :) Quote
olalolaa Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Dzika_Figa.. a ze sie tak zapytam teraz jesteś w NY? Quote
furciaczek Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Widze watek emigracyjny nam sie tu zrobil przypadkiem hihi Quote
Olga7 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Dzika _Figa -jesli tamta ciotka prowadząca wątek olewa wszystko a kasa na pomoc leży a pies czeka na pomoc daremnie -to trzeb achyba poprosić moda o zmiane prowadzacego wątek -bo nie może tak by by praca i fundusze innych ludzi szly na darmo -a pies nie doczeka się pomocy . Tak czytalam już na kilku wątkach . Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ooooooooooooooooooo, 40 wpadlo Olkowi do skarpety, ale fajnie :D Nie bylo mnie bo bylam z moimi u weta i musialam sie odstresowac.... Badania tego co psicy z lapy wycieli wrocily ok, czekamy tylko az szwy bedzie mozna zdjac 18-go i juz. Kot natomiast, ma problemy z nerkami to wiedzialam, ale nie wiedzialam dlaczego - dzisiaj dowiedzialam sie ze nasz stary rudzielec ma raka :( Wet daje mu max 3 miesiace, nie wiedzialam jak stamtad wyjsc... Kocisko narazie zadnych objawow bolowych nie ma ale ten czas jaki mu vet dal mnie prawde mowiac dobil.... No coz, takie zycie :( Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Czy ktos moglby zajrzec do Soni? :( http://www.dogomania.pl/threads/144093-Sonia-owczarkowata-sunia-w-bardzo-zA-ym-stanie-POTRZEBNE-OGA-OSZENIA Ide spac.. narazie Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 furciaczek napisał(a):Strasznie mi przykro Emi :( A kto jest Emi ?? Quote
furciaczek Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Szarotka napisał(a):A kto jest Emi ?? Emigrantka nasza... Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Wspolczuje Emigrantko. Tez mialam rudego kota, ktory mial na imie Rudy, piekny byl, dlugowlosy, ale przez zepsute zeby siadly mu nerki, zeby wyczyscilam, wyrwalam i kot pozyl tylko niecaly rok :(:( a byl taki piekny i madry i dobry. Mam pelno jego zdjec na naszej klasie. Quote
Dzika_Figa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 olga7 napisał(a):Dzika _Figa -jesli tamta ciotka prowadząca wątek olewa wszystko a kasa na pomoc leży a pies czeka na pomoc daremnie -to trzeb achyba poprosić moda o zmiane prowadzacego wątek -bo nie może tak by by praca i fundusze innych ludzi szly na darmo -a pies nie doczeka się pomocy . Tak czytalam już na kilku wątkach . Coś w tym jest, tylko ja nie wiem kto jeszcze ma dostęp do tego schroniska... Ale masz rację, muszę poszukać. Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 A jak tam w Nowym Yorku?? jaka pogoda ?? Quote
Dzika_Figa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Emi, przykro mi strasznie. Trzymam kciuki za kociucha, żeby było dobrze, żeby nic nie bolało, żeby nie cierpiał. I żeby był z Tobą jak najdłużej. Quote
Recommended Posts