Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja się odzywam, choc nie mam nic szczególnie do powiedzenia w tej chwili.
No ale skoro mam prowadzić psu konto, to na wątku muszę być. Cieszę się, że tak mało już brakuje.
Sama niestety nic w tej chwili nie wyskrobię.
A co do wątków beznadziejnych, to z Obarczuś na jednym takim się spotkałyśmy.
Zrobiłam na sukę allegro cegiełkowe, mam kasę na koncie (niewiele, ale cośtam mam),
jedna kobieta mi maila wysłała, żbeym wystawiła jeszcze raz to ona znowu kupi cegiełki i namówi znajomych...
no ale po co, jak ja nie mam do psa żadnego dostępu a prowadząca wątek ma watek psa i wszystko w dupie?
A kasa leży i gnije na moim koncie...
Teraz to mi tylko głupio w stosunku do tych ludzi z allegro...

Posted

Dzika _Figa -jesli tamta ciotka prowadząca wątek olewa wszystko a kasa na pomoc leży a pies czeka na pomoc daremnie -to trzeb achyba poprosić moda o zmiane prowadzacego wątek -bo nie może tak by by praca i fundusze innych ludzi szly na darmo -a pies nie doczeka się pomocy . Tak czytalam już na kilku wątkach .

Posted

Ooooooooooooooooooo, 40 wpadlo Olkowi do skarpety, ale fajnie :D

Nie bylo mnie bo bylam z moimi u weta i musialam sie odstresowac....

Badania tego co psicy z lapy wycieli wrocily ok, czekamy tylko az szwy bedzie mozna zdjac 18-go i juz.

Kot natomiast, ma problemy z nerkami to wiedzialam, ale nie wiedzialam dlaczego - dzisiaj dowiedzialam sie ze nasz stary rudzielec ma raka :(

Wet daje mu max 3 miesiace, nie wiedzialam jak stamtad wyjsc...

Kocisko narazie zadnych objawow bolowych nie ma ale ten czas jaki mu vet dal mnie prawde mowiac dobil....

No coz, takie zycie :(

Posted

Wspolczuje Emigrantko. Tez mialam rudego kota, ktory mial na imie Rudy, piekny byl, dlugowlosy, ale przez zepsute zeby siadly mu nerki, zeby wyczyscilam, wyrwalam i kot pozyl tylko niecaly rok :(:( a byl taki piekny i madry i dobry. Mam pelno jego zdjec na naszej klasie.

Posted

olga7 napisał(a):
Dzika _Figa -jesli tamta ciotka prowadząca wątek olewa wszystko a kasa na pomoc leży a pies czeka na pomoc daremnie -to trzeb achyba poprosić moda o zmiane prowadzacego wątek -bo nie może tak by by praca i fundusze innych ludzi szly na darmo -a pies nie doczeka się pomocy . Tak czytalam już na kilku wątkach .

Coś w tym jest, tylko ja nie wiem kto jeszcze ma dostęp do tego schroniska... Ale masz rację, muszę poszukać.