Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jak bedziesz chciala aby Cie krew do reszty załała to ja wiele takich watków podsunę.............. chocby watek Murzyna - agabytom narobila zamieszania, narobila i sobie zniknela... i tyle jej widzimy na dogo. A pies kisnie w schronie..

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olalolaa napisał(a):
Ja juz troche traciłam nadzieje ze uda mi się cos zorganizowac dla Olka.. Niegy jeszcze nie wyciągałam psa do hotelu, nie zbierałam na to kasy. W sumie przez 1,5 miesiąca jakos nic tutaj sie nie działo. Bardzo sie ciesze ze teraz działamy, dzięki Wam coś się ruszyło :)

Ola, zrobilas co moglas/co bylas w stanie i za to Ci chwala dziewczyno.

Ja na Olka wlazlam jakos przypadkiem, przyznam ze mnie ta Cz-wa przyciagnela do ziomala, no i jakos poszlo, nie?

;)

Posted

Emigrantko wiele jest takioch watków. Kobieto wyluzuj bo naprawde na zawał nam padniesz :)

Ja juz chyba na Ozziego nie wejdę.. krew mnie zalała dawno temu.. niestety, a szkoda mi psiaka jak cholera.. no ale zanim koleżanki sprawdza jakikolwiek Hotelik to minie kolejne pól roku, a psa juz wtedy pewnie nie bedzie :(

Posted

No o Murzynie nawet nie wspomne....

Znalazlam go na stronie schroniska, tej co watek zalozyla nawet sie nie chcialo napisac ze pies byl uzywany jako worek treningowy w walkach psow, ja to wygrzebalam i wkleilam na jego watek....

Szlaq by to grrrrrrrrrrrrr

Posted

Witam cioteczki Olka, już po pracy jestem zjadłam obiad i mogę zajrzeć do naszego Olka :) Cioteczki dałam dzisiaj madcat rzeczy na bazarek kto jeszcze miała dać??:cool3: Mam nadzieje, że ktoś kupi ten krem i wodę perfumowaną to zawsze trochę nam przybędzie. Zajrzę na wątki Murki czy jakaś psiunia się szykuje do domu!

Posted

obraczus87 napisał(a):
Emigrantko wiele jest takioch watków. Kobieto wyluzuj bo naprawde na zawał nam padniesz :)

Nie histeryzuj, w szpitalu pracuje ;)

obraczus87 napisał(a):
Ja juz chyba na Ozziego nie wejdę.. krew mnie zalała dawno temu.. niestety, a szkoda mi psiaka jak cholera.. no ale zanim koleżanki sprawdza jakikolwiek Hotelik to minie kolejne pól roku, a psa juz wtedy pewnie nie bedzie :(

A nie mzona mu nowego watku zalozyc i go wyciagnac? Przejac watek od nich? Cokolwiek?

Bo takiego psa (Ozzy, Sonie) zostawic bo ktos watek spier..l?

:szlug:

Posted

Hej Magenka.. dzieki.....

ja dla OLka to bym nawet olejek rozany na bazarku kupila... (bleeeeeeeeee jak to smierdzi hehehe) jakbym byla na miejscu...

zaraz chyba zaczne pocztowkami z Londynu handlowac..

Kto chce pocztowke z Londynu ze znaczkiem wyslana przeze mnie?

Tylko .. iles tam zlotych eheheh

zartuje, nawet nei wiem po ile teraz tu sa znaczki....tani pocztowki ....ylko mailuje

Posted

olalolaa napisał(a):
obarczus of course :D moge Ci przeslac pw z adresem bo juz dostalam od madcat, chcesz?:razz:

podeslij prosze i jak zobacze czy mi sie oplaca wysylac to wysle :) czasem koszty przewyzszaja zarobek ehh..

Emigrantko zawsze jak chcesz to mozesz zapytac czy zgodza sie dziewczyny, abys np Ty poprowadzila watek :)

Posted

tak, przyjmujemy rzeczy na bazarek taki kosmetyczny :) ja krem dostałam w prezencie, wodę też (nie mój zapach) więc po co ma stać.
Nie zawsze trzeba wysyłać rzeczy wystarczą zdjęcia i kontakt z madcat :)

Posted

[quote name='obraczus87']
Emigrantko zawsze jak chcesz to mozesz zapytac czy zgodza sie dziewczyny, abys np Ty poprowadzila watek :)

Zeby mnei z pracy na pysk wywalili?

I tak za duzo czasu spedzam tu na Dogo hehehe

Ola - jak z Niemieckim?

Jest ta 4 czy mamy duuuuuuuuuuuuuuupe lac?

Posted

hehe nie musicie ;D mam 4:multi:.. musiałam odpowiadac, bo koniec semestru i chciala mi 3 postawic.. a ja udowodnilam swoje mozliwosci:eviltong: ale ogolnie nienawidze tego języka.. bleeee

Posted

olalolaa napisał(a):
hehe nie musicie ;D mam 4:multi:.. musiałam odpowiadac, bo koniec semestru i chciala mi 3 postawic.. a ja udowodnilam swoje mozliwosci:eviltong: ale ogolnie nienawidze tego języka.. bleeee

No to Ci sie upieklo.. bo by byl wpiernicz az milo, po 3 klapy od kazdego z tego watku... ;)

Posted

[quote name='madcat1981']Witam wszystkich:) Ja w sprawie bazarku dla Olka:cool3: - mam prośbę, by osoby, które mają rzeczy do sprzedaży zastanowiły się czy wygodniej jest im przesłać e-mailem zdjęcia fantów (potem będą musiały zająć się wysyłką, w międzyczasie odpowiedziami na ewentualne pytania) czy same fanty do mnie. Dla mnie nie ma żadnej różnicy. I tak już mam w domu magazyn;) Adres e-mail do zdjęć to ten, który podawała Magenka1. Adres do przesyłki podam na pw.
Cioteczki madcat o tym pisała :)

Posted

Magenka, Olalolaa.. ja się umowilam z madcat, że przeslę jej zdjęcia a rzeczy będe od razu od siebie wysyłać kupującym. A madcat niech sobie kase za przesyłkę trzyma dla psiaków - zawsze to parę zlotych więcej dla zwierzaków a po co kreowac przelewową biurokrację ;) ok?