obraczus87 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 To jak bedziesz chciala aby Cie krew do reszty załała to ja wiele takich watków podsunę.............. chocby watek Murzyna - agabytom narobila zamieszania, narobila i sobie zniknela... i tyle jej widzimy na dogo. A pies kisnie w schronie.. Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 olalolaa napisał(a):Ja juz troche traciłam nadzieje ze uda mi się cos zorganizowac dla Olka.. Niegy jeszcze nie wyciągałam psa do hotelu, nie zbierałam na to kasy. W sumie przez 1,5 miesiąca jakos nic tutaj sie nie działo. Bardzo sie ciesze ze teraz działamy, dzięki Wam coś się ruszyło :) Ola, zrobilas co moglas/co bylas w stanie i za to Ci chwala dziewczyno. Ja na Olka wlazlam jakos przypadkiem, przyznam ze mnie ta Cz-wa przyciagnela do ziomala, no i jakos poszlo, nie? ;) Quote
obraczus87 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Emigrantko wiele jest takioch watków. Kobieto wyluzuj bo naprawde na zawał nam padniesz :) Ja juz chyba na Ozziego nie wejdę.. krew mnie zalała dawno temu.. niestety, a szkoda mi psiaka jak cholera.. no ale zanim koleżanki sprawdza jakikolwiek Hotelik to minie kolejne pól roku, a psa juz wtedy pewnie nie bedzie :( Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 No o Murzynie nawet nie wspomne.... Znalazlam go na stronie schroniska, tej co watek zalozyla nawet sie nie chcialo napisac ze pies byl uzywany jako worek treningowy w walkach psow, ja to wygrzebalam i wkleilam na jego watek.... Szlaq by to grrrrrrrrrrrrr Quote
magenka1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Witam cioteczki Olka, już po pracy jestem zjadłam obiad i mogę zajrzeć do naszego Olka :) Cioteczki dałam dzisiaj madcat rzeczy na bazarek kto jeszcze miała dać??:cool3: Mam nadzieje, że ktoś kupi ten krem i wodę perfumowaną to zawsze trochę nam przybędzie. Zajrzę na wątki Murki czy jakaś psiunia się szykuje do domu! Quote
obraczus87 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ooooooo a jesli ja mam jakies kremy to tez moge podeslac?? Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 obraczus87 napisał(a):Emigrantko wiele jest takioch watków. Kobieto wyluzuj bo naprawde na zawał nam padniesz :) Nie histeryzuj, w szpitalu pracuje ;) obraczus87 napisał(a):Ja juz chyba na Ozziego nie wejdę.. krew mnie zalała dawno temu.. niestety, a szkoda mi psiaka jak cholera.. no ale zanim koleżanki sprawdza jakikolwiek Hotelik to minie kolejne pól roku, a psa juz wtedy pewnie nie bedzie :( A nie mzona mu nowego watku zalozyc i go wyciagnac? Przejac watek od nich? Cokolwiek? Bo takiego psa (Ozzy, Sonie) zostawic bo ktos watek spier..l? :szlug: Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Hej Magenka.. dzieki..... ja dla OLka to bym nawet olejek rozany na bazarku kupila... (bleeeeeeeeee jak to smierdzi hehehe) jakbym byla na miejscu... zaraz chyba zaczne pocztowkami z Londynu handlowac.. Kto chce pocztowke z Londynu ze znaczkiem wyslana przeze mnie? Tylko .. iles tam zlotych eheheh zartuje, nawet nei wiem po ile teraz tu sa znaczki....tani pocztowki ....ylko mailuje Quote
olalolaa Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 obarczus of course :D moge Ci przeslac pw z adresem bo juz dostalam od madcat, chcesz?:razz: Quote
olalolaa Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 chyba Maada miala wyslac jakis zestaw z tego co pamietam, trzeba przypomniec moze:d ja będę miala dzisja te rzeczy tylko jeszcze nie wiem ile sztuk:D okaze sie Quote
obraczus87 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 olalolaa napisał(a):obarczus of course :D moge Ci przeslac pw z adresem bo juz dostalam od madcat, chcesz?:razz: podeslij prosze i jak zobacze czy mi sie oplaca wysylac to wysle :) czasem koszty przewyzszaja zarobek ehh.. Emigrantko zawsze jak chcesz to mozesz zapytac czy zgodza sie dziewczyny, abys np Ty poprowadzila watek :) Quote
magenka1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 tak, przyjmujemy rzeczy na bazarek taki kosmetyczny :) ja krem dostałam w prezencie, wodę też (nie mój zapach) więc po co ma stać. Nie zawsze trzeba wysyłać rzeczy wystarczą zdjęcia i kontakt z madcat :) Quote
obraczus87 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 A tak na serio to poszukam w domu kosmetykow :) i zobacze czy sie w ogole nadaja :) Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='obraczus87'] Emigrantko zawsze jak chcesz to mozesz zapytac czy zgodza sie dziewczyny, abys np Ty poprowadzila watek :) Zeby mnei z pracy na pysk wywalili? I tak za duzo czasu spedzam tu na Dogo hehehe Ola - jak z Niemieckim? Jest ta 4 czy mamy duuuuuuuuuuuuuuupe lac? Quote
olalolaa Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 hehe nie musicie ;D mam 4:multi:.. musiałam odpowiadac, bo koniec semestru i chciala mi 3 postawic.. a ja udowodnilam swoje mozliwosci:eviltong: ale ogolnie nienawidze tego języka.. bleeee Quote
olalolaa Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 magenko- mowisz ze nie trzeba tych rzeczy wysylac, nie wiedzialam:D tak byloby lepiej, bo szkoda kasy, lepiej ją przeznaczyc na psiaki.. Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 olalolaa napisał(a):hehe nie musicie ;D mam 4:multi:.. musiałam odpowiadac, bo koniec semestru i chciala mi 3 postawic.. a ja udowodnilam swoje mozliwosci:eviltong: ale ogolnie nienawidze tego języka.. bleeee No to Ci sie upieklo.. bo by byl wpiernicz az milo, po 3 klapy od kazdego z tego watku... ;) Quote
olalolaa Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 :smhair2::smhair2: loo az mnie ciary przeszly.. Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 olalolaa napisał(a)::smhair2::smhair2: loo az mnie ciary przeszly.. Dobrze ze sie nie posikalas ze strachu.. na psy bys zgonila jak zawsze, nie? :P Quote
magenka1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='madcat1981']Witam wszystkich:) Ja w sprawie bazarku dla Olka:cool3: - mam prośbę, by osoby, które mają rzeczy do sprzedaży zastanowiły się czy wygodniej jest im przesłać e-mailem zdjęcia fantów (potem będą musiały zająć się wysyłką, w międzyczasie odpowiedziami na ewentualne pytania) czy same fanty do mnie. Dla mnie nie ma żadnej różnicy. I tak już mam w domu magazyn;) Adres e-mail do zdjęć to ten, który podawała Magenka1. Adres do przesyłki podam na pw. Cioteczki madcat o tym pisała :) Quote
olalolaa Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 magenka-ok to mi jakos umknelo.. w takim razie ja nie bede wysylala Quote
magenka1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ola a pieniądze za przesyłkę madcat będzie Wam wysyłała na pewno Quote
olalolaa Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 ok dzięki za info. Dzisiaj będę to miala to wieczorem wysle zdjęcia na maila i odrazu będzie mozna wystawiac z moimi rzeczami. Quote
Maada Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Magenka, Olalolaa.. ja się umowilam z madcat, że przeslę jej zdjęcia a rzeczy będe od razu od siebie wysyłać kupującym. A madcat niech sobie kase za przesyłkę trzyma dla psiaków - zawsze to parę zlotych więcej dla zwierzaków a po co kreowac przelewową biurokrację ;) ok? Quote
Recommended Posts