Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bedę mogła zadeklarowac 10 zł od lutego, ale czekam na potwierdzenie, że Ogryzek zostaje w DS i nikt go w droge powrotną nie wysle do Biafry. Niestety bywa tak, że bidy wracają... więc jesli będę miała info to 20 zł podzielę na pół i Olka połową wspomogę :) Pozdrawiam

Posted

Ola - czy mnei sie wydaje czy gdzies nam jedna deklaracja dla Olka sie "zagubila" w postach o 3 muszkieterach i wiatrakach?

:D

Cos mi sie wydawalo ze tylko 40 zl brakuje ... moze mi sie cos pokickalo - w pracy jestem....

Ziewwwwwwwwwww

Olek - trzymaj sie chlopak

Posted

magenka1 napisał(a):
A gdzie cioteczki Olka??? Ja tu przyszłam ciepłe fliuidy ślę do Częstochowy. To ile nam brakuje??? Jutro zanoszę madcat rzeczy na malutki bazarek

Chyba juz nie duzo, ale pani ksiegowa pewnie odpoczywa po wczorajszej intensywnej rozmowie angielska emigracja :):)
Kazdy bazarek mile widziany :):)

Posted

dostalam pw ze bedzie jakas wplata jednorazowa, kazalam napisac na watku hehe ;) wiec brakuje coraz mniej.. najwazniejsze są te deklaracje stałe! jeszcze 60 zł trzeba uzbierac;)
Emigrantko- chyba mi nic nie umkneło.. wszytsko odrazu wpisuje w pierwszym poscie

Posted

Fakt, padlam jak zuczek do wyrka prosto po pracy dzisiaj.....

Szarotka, dzieki, zaznaczylam.....ale Furciaczka tam nei widzialam... cos sie pomylilo?

.. ale juz naprawde nie dam rady nic wiecej chwilowo nikomu pomoc :(

Jutro jest paredziesiac milionow w Eurototka, pamietajcie zeby zagrac.....

W Polsce mozna grac w EuroTotka?

Witam wieczorkiem....

Posted

E tam dzwonic bede, znowu mi powiedza ze musze przeczekac....bo ten cholerny zab to mi rosnie i nie czuje sie przez to jakos madrzejsza...a podobno to zeby madrosci cholercia....znowu pare dni wyciete z zyciorysu bede miec...a zla jak osa bede wrrr

Posted

lilk_a - widze tez to MOzarta zawedrowalas?

:(

Moze zrobimy zbiorke na jakichs lysych z palami zeby takich "wlascicieli" metoda w leb i o glebe narwacali na dobra droge? Moge dac deklaracje stala na takie cos.....