Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emigrantko Właśnie w podzięce robię jej herbatkę niech jej to wystarczy :)
Mimo, ze nie jest zarejestrowana na dogo to wysyła trochę kaski, taka z niej cicha osóbka,
trochę mi głupio pisać ale OLU wczoraj nie chcący skasowałam cała pocztę i nr konta dla Olusia wiec mam prośbę o jeszcze raz przesłanie mi na pv nr konta
Cioteczki już brakuje nam 30 zł gdzie tu jeszcze pukać? Myślę, że jak Olek będzie już u Murki to zawsze jakaś kaska wpłynie, teraz to tylko aby było wolne miejsce

Posted

Dzisiaj jeden piesek na ktorego ostatnio płaciłam (Kornelia) znalazł dom a drugi FILIPEK okazał się się, że jest ślepy, głuchy, nie ma węchu i lekarze doradzają eutanazję dwie istoty jedna zaczyna nowe życie a drugi kończy
mimo szczęścia Korneli nie umiem się cieszyć ta zła wiadomość o Filipie mnie dobiła :(
Mam nadzieje, ze zdążymy pomóc Olkowi zanim nic złego mu się nie wydarzy w schronie albo za nim jeśli jacyś durnie go wezmą
Ten dzisiejszy dzień jest smutny Olku wytrzymaj

Posted

magenko- nie ma sprawy juz wysyłam.. jeszcze raz podziękuj siostrze. Tez mam wielką nadzieje ze miejsce sie szybko zwolni a Olek bedzie mogl byc juz socjalizowany ;)
Smutna ta wiadomosc co piszesz.. biedny psiak, niczemu nie jest winny..:-(

Posted

A ja ze zdjęciami na bazarek ciągle nawalam bo właśnie przygarniam na DT 5 szczeniorków na innym wątku.. eeh na tej dogomanii można kociokwiku (psiokwiku??) dostać.. ;)

Posted

Wow Olus znowu Ci sie poszczescilo :):)
Magenka niestety pieski zyja krotko i to wiadomo, ze jak ktorys dojdzie do wieku ok 14 lat to powinnismy sie cieszyc, ze jeszcze zyje :):)

Posted

Magenka - och.. strasznie mi przykro.....takie zycie... jak mi kota zdiagnozowali to nie wiem jak do domu wrocilam... ciezko sie bedzie pozbierac jak "przyjdzie ten dzien"....trzymaj sie dzielnie dziewczynu :(

Kosu - dzieki za deklaracje...

Olek, trzymaj sie chlopak, zobacz jak ludzie o Tobie mysla....

czy widzieliscie jakie wierszyki UBOCZE wspaniale pisze na watku Miki?

zaraz linka wkleje jak znajde.....

Tu jest ostatni strona Miki watku ale poczytajcie wierszyki UBOCZE, na kazdej stronie sa. niesamowite poprostu...

http://www.dogomania.pl/threads/175721-Z-piAE-knAE-MikAE-po-10-latach-schronu-coraz-gorzej-Czy-zdAE-A-ymy-jAE-zawrA-ciAE-sprzed-TM/page21

Posted

Shetanka - witaj... jednorazowe tez BARDZOOOOOOOOOOOOOOOOOOO mile widziane.....

Potrzeba 30zl stalych ale jak nie bedzie to bedziemy z jednorazowych dorzucac jak sie trafia...

dziekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

Posted

Shetanka - dzięki ze nie zignorowałaś mojej wiadomosci bo wiesz inni tak potrafią ;) Napisałam do ludzi z Częstochowy..
potrezba jeszcze 30zl stałych ale wiadomo ze kazda zlotowka bardzo sie przyda
w gore oleczku :D

Posted

Ola - tekst mobilizacyjny.....

Jak bede w Cz-wie to wszystkie dziewczyny z Cz-wy ktore zrobia deklaracje dla Olka zabiore na lody w Aleje do tego Wlocha czy jak mu tam, te dobre takie......

Rozsylaj dalej i uzbieraj te 30 stalych

;)

Posted

nie dzisiaj sie nie wybieram, przeciez nie mam po co. Jak bede co tydzien psy ogladac to heh.. dziwnie to będzie wyglądało ;)
Emigrantko- chyba wiem o które lody Ci chodzi, ale to musisz przyjechac jak będzie ciepło :D
Ja weszłam z nudów na jakis wątek z częstochowy, spotkania spacerki itd;) no i tam do osób które są w miare aktywne napisałam pw.. zobaczymy ;)

Posted

ten naprzeciwko kosciola w alejach sw stanislawa kostki to byl kiedys teraz nei wiem

w polsce nie bylam od 18-ki Mlodej, robilismy w tej japonskiej knajpce, obok poczty na kopernika super bylo mniam mniem

to juz w czerwcu 2 lata bedzie heheheh

zamelinowalam sie wtedy w.... POLONI (z rownych wzgledow nei chcialam u rodzinki) bo to byly tylko 3 dni, takich KARALUCHOW jak zyje nie widzialam brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

heheh

Posted

Cioteczki ja też byłam w Częstochowie oczywiście na Jasnej Górze :) Lody też jadłam ale gdzie to już nie pamiętam, miasto macie ładne, byłam w centrum handlowym nawet sobie buty kupiłam :)
Emigrantka widzę, że kusisz :)
30 zł brakuje to już nie tak dużo , nie długo będzie bazarek coś jeszcze się uzbiera,