olalolaa Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 no wlansie patrzac bezczynnie w monitor zobaczylam to 75.... :D:D:D a potem przeczytalam Twojego posta ;) Matura dopiero za rok.. dopiero nie dopieor.. nauki duzoo bo chce na weta startowac.. olga7- juz nie chodzi o to zebym sie musiala niim zajmowac, tylko po prostu wyobrazam sobie sam strach keidy bedzie wyciagany chocby z budy, schroniska wieziony w samochodzi, potem do domu, kazde spojzenie czlowieka to szybsze bicie jego serca, dlatego nie bedziemy go bardziej stresowac. Quote
olalolaa Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Niezle Emigrantki .. Fajnie.. Super.. Ide juz spac.. mamy tyyyle kasy !!!! Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ola - siusiu paciorek ( o te 40 co nam brakuje heheh) i spac ;) papa Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 A jutro wyedytuj i ropzbij na: Emigrantka 140 Monika corka Emigrantki 60 Bo sie w domu finansowo pogubimy heheh :P papa Quote
Szarotka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Emigrantka, nie dosc, ze sama nie spisz to innym nie dajesz:):) No, ale mamy wiecej pieniadzy :):) Quote
furciaczek Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Taki juz urok tej naszej emigrantki hihi Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Furciaczek - to co, zapalimy jeszcze? :szlug: Link z banerka Frodo dalej nie chodzi, kiedy poprawisz? Quote
furciaczek Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Poprawialam kurcze nooo A fajki mi sie skonczyly, sklep zamkniety ;/ wrrr Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 To Ci mailne ce 2 - co palisz? Jak poprawilas, nie chodzi - na pierwsza strone dogo (puste) leci - se kliknij sama Quote
furciaczek Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 malboro lighty ale innymi tez nie gardze jak jestem w potrzbie:D Cholera...no zmieniam i zmieniam i dupa, do moda musze skrobnac chyba. Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Light? Phewwwwwwwwwwwwwwwwww ja LM (jak Mloda dowiezie) albo PalMall (bo tanie heheheh czerwone, 19 sztuk £4.17) Quote
furciaczek Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ja polskie kupuje za 4.50 w pobliskim sklepie najczesciej :D Wlasnie laduje w siebie tone czekolady zeby bez papierochow do rana wytrzymac. Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Tez masz duuuuuuupe jak szafe 3 drzwiowa czy tylko ja? :D Quote
furciaczek Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Nie ja to chuda jak szkapa jestem, psy moje waza wiecej odemnie....za zadne skarby nie moge przytyc, a chcialabym bo wygladam jak nie wiem co ;/ edit: nie bede pisac ile bo wstyd:eviltong: Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Spadaj chudzielcu - za kijem od szczotki sie chowasz? Tez sie chowalam... 20 lat temu :( Quote
Szarotka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Psy prosza zeby papierosow na ich watkach nie reklamowac, bo im dym szkodzi.:angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
furciaczek Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Emigrantka napisał(a):Spadaj chudzielcu - za kijem od szczotki sie chowasz? Tez sie chowalam... 20 lat temu :( No, co s w ten desen niestety...mnie to juz prawie niema ;/ Szarotka napisał(a):Psy prosza zeby papierosow na ich watkach nie reklamowac, bo im dym szkodzi.:angryy::angryy::angryy::angryy: Przepraszamy, wiecej nie bedziemy ;) Quote
Szarotka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Jak przyjda jutro watkowi to sie za glowe zlapia co sie tu dzieje. :):) Quote
furciaczek Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ja sie klade dziewczyny, jakis film obejze i mam nadzieje zasne ;) Dobranoc :) Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 A ja tam nie przepraszam... :szlug: :P Zrobilam sobie zestawienie deklaracji, Nikus mnie ubije jak zobaczy ile mu przelewy czasu zajmna.... Brakuje mi danych paru kont, wcale sie Obraczus nie dziwie ze sie piekli jak porzadku nie ma na pierwszej stronie kazdego watku: deklaracje stale deklaracje jednorazowe konto gdzie wplacac co potrzeba/ile potrzeba to wszystko powinno byc na 1 stronie kazdego watku... :szlug: dobrze ze tu "u nas" Ola pilnuje i jest porzadek :D A was tu jeszcze pognebie zebyscie zajrzaly czasem do "moich" psow....podrzucily moze czasem do gory chociaz.... prosze ladnie: Kundelkowa Skarbonka Bura Olek - to tutaj :D Ozzy Sonia Skrzat Rusalka Brenda Kastor Fruzia Murzyn (teraz)Neo? Onek na sniegu Slepy onek Bosman na lancuchu Baster pies z lasu Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Nikus napisał(a):Emigrantko...no ładnie,ładnie....:) Nie odzywam sie do wacpana..... (udaje ze stroi focha) Dzien dobry wszystkim,zablokowali nam w pracy wszystkie "prywatne" maile.... Chyba sobei zaraz jakiegos maila na polskim portalu otworze i niech mi skocza grrrr Quote
Nikus Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Emigrantka napisał(a):Nie odzywam sie do wacpana..... (udaje ze stroi focha) Dzien dobry wszystkim,zablokowali nam w pracy wszystkie "prywatne" maile.... Chyba sobei zaraz jakiegos maila na polskim portalu otworze i niech mi skocza grrrr hm a ja wysłałem maila do waćpanny:) Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Hm a ja odpowiedzi na PM od wacpana nie dostalam.... No, juz jestem w pracy z pol godziny, to ide zapalic... ;D Quote
Nikus Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Emigrantka napisał(a):Hm a ja odpowiedzi na PM od wacpana nie dostalam.... No, juz jestem w pracy z pol godziny, to ide zapalic... ;D no bo odpowiedź jest na mailu:( Quote
Recommended Posts