obraczus87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Coś w tym jest, tylko ja nie wiem kto jeszcze ma dostęp do tego schroniska... Ale masz rację, muszę poszukać. Sasza jest w Celestynowie. Oprocz Sylwii, odwiedza schronisko kosu32, kiedys odwiedzała tanitka - nie wiem jak teraz. Quote
obraczus87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Emigrantko, wykorzystaj te 3 miesiace z Twoim mruczkiem najlpeiej jak potrafisz.......... Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Dzieki dziewczyny, rudzielec spi mi albo Monice na glowie odkad go do domu przywleklam...prawie 10 lat temu. Poszlam do sklepu po zarcie dla kotow ktore juz mialam w domu, wrocilam bez zarcia ale z rudzielcem, taki sam biedny w klatce siedzial to.. to go kupilam.... Ach... takie zycie :( Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Furciaczek, uhum... jakies 10 lat temu a co? Po zarcie dla reszty tam bylam.... Psa tez kupilam.. z ogloszenia - bo ja jestem zakala mnie zadne schronisko nic zywego nie da bo pracuje i mieszkam w mieszkaniu wiec jak mi chcesz litanei odwalic zeby brac z rescue i nie kupowac to daruj...sobie i mnie.... Ide zapalic, ale mam humor :( Quote
furciaczek Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Kochana ja myslalam ze Ty dzisiaj poszlas i kota kupilas, ot niezrozumienie takie. I nie mam zamiary zadnych litani odstawiac, wiem jak to jest na tej naszje wyspie...mozemy zapomniec o adopcji z rescue ;/ Quote
Dzika_Figa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Szarotka napisał(a):A jak tam w Nowym Yorku?? jaka pogoda ?? Dopiero teraz zauwazyłam Twoje pytanie... Hmm... nie wiem do końca, bo od trzech dni jakośi nie wychodzę z domu, bo TŻ maluje sypialnię i zafoliował mi dostęp do ubrań i... no sama rozumiesz Ale wczoraj było 0 a dziś -1, czyli niby że ciepło. Śnieg nie pada, słońce świeci, wiatru nie ma chwilowo. Uznajesz ten raport? Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Dzika_Figa napisał(a): bo TŻ .... zafoliował mi dostęp do ubrań i...nago po domu juz 3 dni alatam Figaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dzikaaaaaaaaaaaaaaaaaa heheh ;) Quote
magenka1 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Emigrantko bardzo mi przykro, tak jak napisała obraczus wykorzystaj te chwile z Rudim bardzo dobrze! Oluś mam nadzieje, że Ci ciepło jest w tym schronie Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Rudzielec Tiger nic nie wie - lazi po domu jak zwykle, psice leje po pysku itd... Nic mu nie bede mowic biedakowi....ale mysle o tym caly czas :( ************************************************* No kto naszemu Olkowi te 50 doprzuci do skarpety? Juz tak bliziutko jestemy...... Quote
olalolaa Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Emigranto- tez mi jest bardzo przykro.. oby nie cierpial i cieszyl sie zyciem z Wami i Zarą jaknajdluzej.. ja mialam dwa lata temu jeszcze kotkę perską i odeszła z dnia na dzien:-( Dzika_Figa - to ze jestes w NY nie będzie przeszkadzalo w przelewach rozliczeniach itd? Quote
Dzika_Figa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Przelewy robię internetem, mam konto w mbanku, rozliczenia też będę grzecznie robić. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, to ja się bez problemu tej funkcji zrzeknę, w końcu od początku pisałam, żeby mnie traktowac jako ostateczność, właśnie z tego względu... Niemniej jednak, jak już pisałam, nie sądzę, zeby były jakieś problemy. Robiłam już bazarki i inne rzeczy i jakoś nie zawaliłam nic... Quote
magenka1 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Właśnie kto jeszcze pomoże Olukowy Cioteczki wiecie ja nie pale papierosów, kawę taką rozpuszczalną z duuża ilością mleka ale za to jak jakiś pies do którego dokładam na hotelik znajdzie dom to się ze szczęścia upijam (a tam jedno piwko mi wystarczy może dwa) więc teraz mam 6 psich serduszek do opłacenia wiec tyle piw na mnie czeka że hohoo :) Quote
magenka1 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Dzika_Figa chcemy skorzystać z Twojego konta jak najbardziej :) Ale ludzie teraz są ostrożni tylko tyle, nie miej Oli czy komuś za złe tego :) Quote
olalolaa Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Dzika_Figo- nie chodzi mi o to ze mam wątpliwości.. chciałam sie tylko upewnić czy nie będzie problemu ;) Quote
Dzika_Figa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Nie mam nic nikomu za złe i doskonale rozumiem ostrożność i wątpliwości. Quote
magenka1 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 No to cioteczki w górę w góręęęęę 50 złłłłłł szukamy może sisters pomolestuję Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Rany jak temu Olkowi sie slimaczy te ostatnie 50... Grrrrrr :( Jak ktos ma miejsce na banerek w podpisie (mozna miec 5) to bardzo prosze wstawcie Sonie do siebie.... jest w moim podpisie.. staruszka biedula.... :( Quote
magenka1 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Emigrantko Sonia wstawiona biedulka :( Z tą deklaracją uzbiera się na pewno (Siostra mysli o dorzuceni 10 zł zawsze bedzie trochę mniej) Teraz to tylko miejsce by się przydało.... Quote
furciaczek Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Mysle ze i tak te deklaracje bardzo sprawnie i szybko sie zebraly, nie watpie ze uda sie rowniez te brakujace pieniazki zebrac do czasu zwolnienia miejsca w hoteliku. Quote
olalolaa Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 nie martwmy sie :D te pieniazki na pewno sie uzbierają.. zobaczcie jak szybko uzbieralismy prawie całą sumę i jednorazowe wpłaty ;) ja dzisiaj dorzucam 3 roll-ony z Garniera liftingujące na zmarszczki do bazarku :D Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Napewno sie uzbiera. Jak sie okaze, ze miejsce jest to zaczniemy ludzi molestowac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Narazie trzeba namowic kogos, zeby pojechal i odnalazl Hero :(:( Quote
furciaczek Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ktos mial chyba jechac Szarotko do schronu w Zamosciu?? Czy juz mi sie cos pokickalo?? ;/ Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 furciaczek napisał(a):Ktos mial chyba jechac Szarotko do schronu w Zamosciu?? Czy juz mi sie cos pokickalo?? ;/ Funia mowila, ze pojedzie. Czy jest tu ktos jeszcze inny z Zamoscia ?? bo ja to jestem z tych co chca wszystko od razu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts