Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Coś w tym jest, tylko ja nie wiem kto jeszcze ma dostęp do tego schroniska... Ale masz rację, muszę poszukać.

Sasza jest w Celestynowie. Oprocz Sylwii, odwiedza schronisko kosu32, kiedys odwiedzała tanitka - nie wiem jak teraz.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki dziewczyny, rudzielec spi mi albo Monice na glowie odkad go do domu przywleklam...prawie 10 lat temu.

Poszlam do sklepu po zarcie dla kotow ktore juz mialam w domu, wrocilam bez zarcia ale z rudzielcem, taki sam biedny w klatce siedzial to.. to go kupilam....

Ach... takie zycie :(

Posted

Furciaczek, uhum... jakies 10 lat temu a co?

Po zarcie dla reszty tam bylam....

Psa tez kupilam.. z ogloszenia - bo ja jestem zakala mnie zadne schronisko nic zywego nie da bo pracuje i mieszkam w mieszkaniu wiec jak mi chcesz litanei odwalic zeby brac z rescue i nie kupowac to daruj...sobie i mnie....

Ide zapalic, ale mam humor :(

Posted

Kochana ja myslalam ze Ty dzisiaj poszlas i kota kupilas, ot niezrozumienie takie.
I nie mam zamiary zadnych litani odstawiac, wiem jak to jest na tej naszje wyspie...mozemy zapomniec o adopcji z rescue ;/

Posted

Szarotka napisał(a):
A jak tam w Nowym Yorku?? jaka pogoda ??

Dopiero teraz zauwazyłam Twoje pytanie...
Hmm... nie wiem do końca, bo od trzech dni jakośi nie wychodzę z domu, bo TŻ maluje sypialnię i zafoliował mi dostęp do ubrań i...
no sama rozumiesz
Ale wczoraj było 0 a dziś -1, czyli niby że ciepło. Śnieg nie pada, słońce świeci, wiatru nie ma chwilowo.
Uznajesz ten raport?

Posted

Rudzielec Tiger nic nie wie - lazi po domu jak zwykle, psice leje po pysku itd...

Nic mu nie bede mowic biedakowi....ale mysle o tym caly czas :(

No kto naszemu Olkowi te 50 doprzuci do skarpety? Juz tak bliziutko jestemy......

Posted

Emigranto- tez mi jest bardzo przykro.. oby nie cierpial i cieszyl sie zyciem z Wami i Zarą jaknajdluzej..
ja mialam dwa lata temu jeszcze kotkę perską i odeszła z dnia na dzien:-(

Dzika_Figa - to ze jestes w NY nie będzie przeszkadzalo w przelewach rozliczeniach itd?

Posted

Przelewy robię internetem, mam konto w mbanku, rozliczenia też będę grzecznie robić. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, to ja się bez problemu tej funkcji zrzeknę, w końcu od początku pisałam, żeby mnie traktowac jako ostateczność, właśnie z tego względu...
Niemniej jednak, jak już pisałam, nie sądzę, zeby były jakieś problemy. Robiłam już bazarki i inne rzeczy i jakoś nie zawaliłam nic...

Posted

Właśnie kto jeszcze pomoże Olukowy
Cioteczki wiecie ja nie pale papierosów, kawę taką rozpuszczalną z duuża ilością mleka ale za to jak jakiś pies do którego dokładam na hotelik znajdzie dom to się ze szczęścia upijam (a tam jedno piwko mi wystarczy może dwa) więc teraz mam 6 psich serduszek do opłacenia wiec tyle piw na mnie czeka że hohoo :)

Posted

Rany jak temu Olkowi sie slimaczy te ostatnie 50... Grrrrrr

:(

Jak ktos ma miejsce na banerek w podpisie (mozna miec 5) to bardzo prosze wstawcie Sonie do siebie.... jest w moim podpisie.. staruszka biedula.... :(

Posted

Emigrantko Sonia wstawiona biedulka :(
Z tą deklaracją uzbiera się na pewno (Siostra mysli o dorzuceni 10 zł zawsze bedzie trochę mniej)
Teraz to tylko miejsce by się przydało....

Posted

nie martwmy sie :D te pieniazki na pewno sie uzbierają.. zobaczcie jak szybko uzbieralismy prawie całą sumę i jednorazowe wpłaty ;) ja dzisiaj dorzucam 3 roll-ony z Garniera liftingujące na zmarszczki do bazarku :D

Posted

Napewno sie uzbiera. Jak sie okaze, ze miejsce jest to zaczniemy ludzi molestowac:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Narazie trzeba namowic kogos, zeby pojechal i odnalazl Hero :(:(

Posted

furciaczek napisał(a):
Ktos mial chyba jechac Szarotko do schronu w Zamosciu?? Czy juz mi sie cos pokickalo?? ;/

Funia mowila, ze pojedzie. Czy jest tu ktos jeszcze inny z Zamoscia ??
bo ja to jestem z tych co chca wszystko od razu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3::cool3::cool3: