Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Tak patrze teraz, Twoj Olsztyn to ten na mazurach czy w ok. Czestochowy??
Ja szukam kogos z mazur do wizyty przedadopcyjnej.

Piszę od razu nigdy nie przeprowadzałam wizyty ale mogę się podjąć gdyby była tak potrzeba (a w jakiej miejscowości??)

Posted

magenka1 napisał(a):
Piszę od razu nigdy nie przeprowadzałam wizyty ale mogę się podjąć gdyby była tak potrzeba (a w jakiej miejscowości??)

Ramisowo, podobno strasznie ciazko sie tam dostac.

Posted

Ola zawalu dostanie jak tu sie zaloguje....

Tematy wszystkie przemaglowane, kasy do skarpety Olka przybylo - tylko jeszcze te troszke nam brakuje, tylko 75 zlotych deklaracji stalych.

Ten watek jest bardzoooooooooooooooooooooo inny niz cala reszta na Dogo.....

Jak sie Olka udomowi to sie chyba cala banda (w obecnym skladzie) za nastepna bide wezmiemy, nie?

Olek - do gory chlopak....

Posted

magenka1 napisał(a):
Ramsowo znam ze słyszenia zaraz sprawdzę na mapie gdzie jest
ps. Olsztyn - Ramsowo 31 km to nie dużo a rodzinka się godzi na wizytę???

Zgadzaja sie :)
Mozesz podac mi na pw nr tel, przekazy zainteresowanym i sie do Ciebie odezwa. Albo dam ci ich nr, wyslesz esa czy cos...jak ci wygodnie :)
Moge zwrot kosztow podrozy zaoferowac jak jest potrzeba.

Posted

furciaczek napisał(a):
Zgadzaja sie :)
Mozesz podac mi na pw nr tel, przekazy zainteresowanym i sie do Ciebie odezwa. Albo dam ci ich nr, wyslesz esa czy cos...jak ci wygodnie :)
Moge zwrot kosztow podrozy zaoferowac jak jest potrzeba.

Przy wizycie adaptacyjnej niech wspomna, ze kazdy nowy pies potrzebuje okresu adaptacji. Ludzie biora psa i chca, zeby od razu byl lepszy niz ich dzieci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jestem w końcu.. ;) Fajnie ze mamy coraz blizej do konca, dziękujemy Szarotko!
Juz edytuje post pierwszy i temat.. ze tak malo nam brakuje;)
Murka pisała do mnie, wie ze Oleczek przyjedzie jak tylko cos sie zwolni. Napisała zeby byl zaszczepiony, odrobaczony i zabezpieczony na pchly.. moze zeby juz nie wydawac pieniedzy ktos ma jakis taki srodek na pchly? Jesli nie to taka 'kropelka' jak ja kupuje na swoje psy, a sa podobnej wielkosci, to tak ok15zł kosztuje. Jelsi będzie to trzeba kupic to postaram sie to zalatwic juz we wlasnym zakresie ;)

Posted

Niestety na razie podobno nic się nie szykuje, jakis zastój w adopcjach jest..Ale trzymajmy mocno kciuki oby to było jaknajszybciej.. Słuchajcie , nawet jak sie dowiem,y ze zwolni sie miejsce powiedzmy za 2tyg np, to ja go postaram sie wziasc do siebie tydzien jakis wczesniej, zeby doszedl troche do siebie, lepiej zeby tez nie byl sczezpiony, odrobaczany itd na raz ;)

Posted

aha.. zapomnialam o waznej sprawie.. dostalam konto od Dzikiej_Figi.. wszyscy ktorzy cos deklarowali dzisija dostaną ode mnie PW, prosze zeby sie zastosowac do prosb i zawsze w przelewach pisac kto wysyla, z tytulem przelewu itd! będę Wam o tym truła !! ;) Kase zaczniemy wysylac do Dzikiej_Figi jak Olek będzie poza schronem, wszyscy rowniez dostaną info ;)

Posted

Dostałam nr konta obiecuje nie wykasować :)
A tak myślę, czy Olkowi to przecież będę potrzebne jakieś przybory smycz, obroża?
Ola i co z bazarkiem udało Ci się zdobyć te lakiery?

Posted

hehe no nie usuwac, bo będe sie musiala produkowac znowu :D:D Kazdy kto sie deklarowal powinien juz miec w skrzynce wiadomosc z danymi, jak nie to pisac, bo moze dostałam oczopląsu i pominełam, ale wydaje mi się ze nie ;)
Hmm smycz, obroza.. no oczywiscie.. mam smycz na zbyciu w domu troche porozdzierana ale nadaje sie. obroze rowniez mam, ale chyba będzie za duza na niego.
Co do bazarku- ja te rzeczy będę miala najwczesniej w srode, bo moja mum jest w wawie, a musi mi to z pracy przywiezc.. ale mysle ze to zdobędę i do konca tygodnia wysle do.. bazarkoorganizatorki;)

Posted

przejzalam tez dokładnie wątek i powysyłałam pw do osob, ktore cos tutaj pisaly. moze uda się im kogos sciągnac i pomoc, jak zobaczą ze brakuje nam tylko 75 zł! będę bardzo spokojna jak juz ta sumka sie uzbiera :D