Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przylazłam...no cóż mogę powiedzieć...Sis nie odmówię...zatem odstępuje swoje miejsce u Murki tej psinie- sprawa wyglada tak- jestem pierwsza w kolejce ogólnej-czyli jak tylko jakiś psiak z ogólnych (nie z miejsc stałych) znajdzie dom to kolej na mnie- no i dorzucam 10zł miesięcznie ode mnie

Posted

jutro zadzwonie do Murki żeby oficjalnie zapytać czy się zgodzi na taką podmianę (napewno się zgodzi) i zapytam czy szykuje się jakis domek dla któregoś psiaka...
jakiej wielkości jest szczylek bo nie wiem co powiedzieć Murce...Frodo, który miał pierwotnie iść na to miejsce jest duży a ten szczyl jaki, sredni?
Murka ma ceny 8,10,15zł za dobe w zalezności od wielkości psa

Posted

Ale się ciesze :) Super ze zgadzacie sie na taką podmiene, Olek jest taki niesięgający do kolana, mysle ze ok 40cm wysokosci ma, tylko jest drobniutki, moze jakies 10kg moe nawet mniej..
Czekamy na miejsce wolne i postaramy sie wszystko jaknajszybciej zalatwiac ;)
sacred PIRANHA- dziękuje ze wpadłaś, a do tego jeszcze dyszka deklaracji! mamy juz 165/miesiąc:loveu:

Posted

Ja też miałabym dwa lakiery z Sephory na bazarek, znowu nietrafiony prezent - może komuś bardziej podejdą :) Tylko one u mnie juz leżą z pół roku.. nie ma na nich żadnej daty.. jaka trwałość mogą miec nieotwierane lakiery do paznokci?

Posted

Maada napisał(a):
Ja też miałabym dwa lakiery z Sephory na bazarek, znowu nietrafiony prezent - może komuś bardziej podejdą :) Tylko one u mnie juz leżą z pół roku.. nie ma na nich żadnej daty.. jaka trwałość mogą miec nieotwierane lakiery do paznokci?

dłuuuugą :)

Posted

tez mowie ze dluugo ;)hehe
Pogadałam jeszcze z mamą i jeszcze do lakierow postaram sie zdobyc roll-on-y z Garniera pod oczy, i jakies spraye tez z Garniera, co w rodzaju samoopalaczy :razz:

Posted

Wlasnie mialam PM od Murki - trzymajcie kciuki.

Furciaczka osobiscie za to po dupie skopie z radosci.. tznnnn usciskam mialo byc (zle mi sie napisalo) heheheheh

Furciaczek, potwierdz prosze do Murki PM ze to o to miejsce chodzi bo mnie pytala.....

Rozsylac kobitki Olka, szybko zbierac zeby bylo te 300-350 na miesiac...

On naprawde tylko z 10kg wazy?

Posted

co tu jeszcze zrobic zeby kogos sciagnac?
Olek wydaje mi sie ze wazy 10kg, chyba nie więcej, mam takie jakies porownanie z moimi foksterierami, one waza10-11, on chyba jest troszke wyzszy ale szczuplutki bardzo