olalolaa Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 furciaczek- wielkie dzięki, albo mi sie tylko wydaje albo to na prawde szybko idzie, kazda zlotowka sie liczy! Quote
furciaczek Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Pirani trza dziekowac za miejsce w hotelu :D Quote
furciaczek Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Murkowy :) Najlepszy z najlepszych:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 przylazłam...no cóż mogę powiedzieć...Sis nie odmówię...zatem odstępuje swoje miejsce u Murki tej psinie- sprawa wyglada tak- jestem pierwsza w kolejce ogólnej-czyli jak tylko jakiś psiak z ogólnych (nie z miejsc stałych) znajdzie dom to kolej na mnie- no i dorzucam 10zł miesięcznie ode mnie Quote
furciaczek Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 To wez tam do Murki napisz sis co i jak...matko jak ja cie niecierpie Quote
sacred PIRANHA Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 jutro zadzwonie do Murki żeby oficjalnie zapytać czy się zgodzi na taką podmianę (napewno się zgodzi) i zapytam czy szykuje się jakis domek dla któregoś psiaka... jakiej wielkości jest szczylek bo nie wiem co powiedzieć Murce...Frodo, który miał pierwotnie iść na to miejsce jest duży a ten szczyl jaki, sredni? Murka ma ceny 8,10,15zł za dobe w zalezności od wielkości psa Quote
olalolaa Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Ale się ciesze :) Super ze zgadzacie sie na taką podmiene, Olek jest taki niesięgający do kolana, mysle ze ok 40cm wysokosci ma, tylko jest drobniutki, moze jakies 10kg moe nawet mniej.. Czekamy na miejsce wolne i postaramy sie wszystko jaknajszybciej zalatwiac ;) sacred PIRANHA- dziękuje ze wpadłaś, a do tego jeszcze dyszka deklaracji! mamy juz 165/miesiąc:loveu: Quote
olalolaa Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 aa jeszcze co do bazarku- czy lakiery do paznokci sie nadają? w poniedziałek moge miec ok 5-8 calkiem nowych, wszystkie w kolorze ecru Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Oooooooooooooooooo Piranha trafila, witamy witamy..... ;) Furciaczek, odwal sie.... przez telefon sistrze dokuczaj, tu masz byc mila hehehhe Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Oooooooooooooooooo Piranha trafila, witamy witamy..... ;) Furciaczek, odwal sie.... przez telefon sistrze dokuczaj, tu masz byc mila hehehhe Quote
Maada Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ja też miałabym dwa lakiery z Sephory na bazarek, znowu nietrafiony prezent - może komuś bardziej podejdą :) Tylko one u mnie juz leżą z pół roku.. nie ma na nich żadnej daty.. jaka trwałość mogą miec nieotwierane lakiery do paznokci? Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Jak nie otwierane to powiiny byc ok..... Ja nic na bazarek nie mam buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :( Quote
lilk_a Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Maada napisał(a):Ja też miałabym dwa lakiery z Sephory na bazarek, znowu nietrafiony prezent - może komuś bardziej podejdą :) Tylko one u mnie juz leżą z pół roku.. nie ma na nich żadnej daty.. jaka trwałość mogą miec nieotwierane lakiery do paznokci? dłuuuugą :) Quote
olalolaa Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 tez mowie ze dluugo ;)hehe Pogadałam jeszcze z mamą i jeszcze do lakierow postaram sie zdobyc roll-on-y z Garniera pod oczy, i jakies spraye tez z Garniera, co w rodzaju samoopalaczy :razz: Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Dobrze ze u Olka cos sie ruszylo i damy rade go wyciagnac.... No ale oczywiscie znalazlam nowa psia bide i to takie dziecko jeszcze tez: http://www.dogomania.pl/threads/176611-6-miesiAE-czna-ONeczka-dA-ugowA-osa-niedowA-ad-tylnych-konczyn-POMOC-NA-CITO Ja musze sie wylogowac... musze sie JUZ wylogowac bo... bo zglupieje :( Quote
furciaczek Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Emi, no niestety...wszystkim nie pomozemy :( Mozecie salon pieknosci otwierac z takim asortymentem :D Quote
olalolaa Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Biedna ta owczareczka, tez juz czytałam ten wątek.. takich psów jest niestety masa :( Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Wlasnie mialam PM od Murki - trzymajcie kciuki. Furciaczka osobiscie za to po dupie skopie z radosci.. tznnnn usciskam mialo byc (zle mi sie napisalo) heheheheh Furciaczek, potwierdz prosze do Murki PM ze to o to miejsce chodzi bo mnie pytala..... Rozsylac kobitki Olka, szybko zbierac zeby bylo te 300-350 na miesiac... On naprawde tylko z 10kg wazy? Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 To ja czekam, az wrocisz... Ktos mnie bananem... czestowal... na Angli.... taka co w majtach kurierom drzwi otwiera phewwwwwwwwwwwwww ;) Quote
olalolaa Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 co tu jeszcze zrobic zeby kogos sciagnac? Olek wydaje mi sie ze wazy 10kg, chyba nie więcej, mam takie jakies porownanie z moimi foksterierami, one waza10-11, on chyba jest troszke wyzszy ale szczuplutki bardzo Quote
furciaczek Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ile jest slaych deklaracji na chwile obecna? Quote
Emigrantka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Bomba - Olek ma zaklepane miejsce u MURKI, potiwrdzone wlasnie PM od Murki :D Dziekujemy Furciaczkowi I Piranha za udostepnienie tego miejsca..... Czekamy tylko az sie zwolni...... Quote
Recommended Posts