Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Mureczki bedzie mial naprawde dobra opieke, nawet sie nie obejzymy a z tego strachulca zrobi sie bardzo fajny piesek :)
Moze zwiekszcie moja deklaracje z tych 20 do 30zl...tak na dobry poczatek dnia...zapadl mi dzieciak w serducho jakos...

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mialam pisac ze deklaracji jest 165, ale furciaczek podnosi o dyche to jest juz 175!:loveu: Mysle ze to juz ponad polowa :cool3: Super ze mamy zaklepane miejsce na 100%, oby szybciutko sie zwolniło i Olek pojechał w droge;) A właśnie co do drogi.. tak sobie myslałam jak będzie z tym transportem, nie wiem czy da rade go przewiezc luzem, byc moze bedzie potrzebny jakis kontenerek, klatka, on pewnie będzie sie strasznie rzucal i panikowal biedny :shake:

Posted

To sie bedziemy martwic JAK go przewiezc jak sie miejsce zwolni....

Ola - czy Ty go dasz rade tam dowiezc do Murki?

Livka - wyciagniesz go na siebie z tego schroniska?

Kto jeszcze grosiki dorzuci bo juz nieduzo brakuje.......

Posted

tak, zapewniam transport;) trzeba tylko troche kasy na paliwo, ja mam to 150 z bazarku dla Olka, najwyzej to przeznacze na paliwo i troszke jeszcze trzeba bedzie dozbierac, musze to policzyc ile spali

Posted

w schronisku ma szczepienie na wscieklizne bo to obowiązkowe. Odrobaczony tez pewnie jest, ale psy ktory byly wyciągane ze schroniska zazwyczaj miały robale.. Ja go odrobacze, mam troche tabletek na zbyciu ;) Będzie tylko go trzeba dokładnie zwazyc u weta, zebym wiedziała ile mu podac, nie wiem czy psy do hoteliku u Murki muszą miec tez szczepienia na inne choroby? Jeśli tak to takie szczepienie kosztuje ok 40-50zł. Z tym ze, chyba raczej nie szczepi się psow w stresie, przeziiębionych itd.. No ale jesli to szczepienie będzie konieczne zeby zostal przyjęty, to trzeba będzie zrobic.

Posted

No to idziemy spac snem sprawiedliwych....prawie bo Olek dalej pewnie marznie biedaczysko ale przynajmniej widac jakies swiatelko w tym tunelu...

Weszlam na strone schroniska w Cz-wie ale Olka tam nie widzialam... to on taki "nie do adopcji"?

:(

jak go ktos ma zauwazyc biedaka?

Posted

ciekawe czy właśnie wydadzą takiego psa bezproblemowo, jestem prawie pewna ze trzeba będzie kaganiec mu załozyc, bo ze starchu bedzie szamotanina:-(
Mały nie zdaje sobie sprawy co go czeka, ale my wiemy , działamy ;)
Oby jaknajszybciej pokazac mu swiat ze kratami:loveu: Ide lulu, duzo wrazen dzisiaj, dobranoc;)

Posted

A rano kto pierwszy wstanie niech zrobi zestawienie i wypelni:

1) Olek jedzie do Murki (jak sie tylko zwolnie miejsce)
2) Ola go tam zawiezie
3) Lilk_a go ze schronu na siebie wyciagnie (?)
4) Murka pisala ze za do 20kg futra to 10zl na dobe (czyli 310 na miesiac mi wychodzi...)
5) Brakuje nam 110 zl deklaracji stalych
6) Brakuje nam na benzyne (kto policzy ile to bedzie?)
7) Trzeba by go do veta na przeglad zanim do Murki pojedzie (chyba?)

Cos zapomnialam?

Acha juz wiem - kto bedzie kase na niego zbieral i przelewal pozniej do Murki?
Ktos tu deklarowal swoje puste konto ale teraz nie moge znalezc kto to byl?

Dobranoc...

Posted

No wlasnie, 110 to nie tak duzo....

Jak sie to uzbiera i Olka usadzi dupskiem w cieplej budzie to trzeba sie bedzie za ta sunie z mojego ostu 318 wziasc bo zalozycielka watku miala czas i ochote opisac "wierszowo" swoje "lzy w oczach" itd i na tym sie skonczylo....

Posted

dzien dobry ;) szkoda Emigrantko, bo ja jakos zapomniałam o tej suni ze stacji benzynowej.. jak wczoraj bylam, moglam ją zobaczyc, chociaz nie mam pojecia gdzie jest i jak wygląda, bo zadnych zdjęć nie bylo.

Wszystko w Twoim zestawieniu nocnym sie zgadza, jesli będzie trzeba zrobic mu przegląd u weta to się tym zajme. Moze tez go wykąpe, bo czysty to on nie jest:shake: Musze sie dowiedziec czy potrzebne są dodatkowe szczepienia, napisze PW do Murki..
I juz przeglądam wątek zeby znalezc tą osobe ktora chciała uzyczyc Olkowi swoje konto ;)