magenka1 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Moja deklaracja dla Olka (ładne imię) jest nawet od zaraz, czekamy co Ola napisze z wizyty w schronisku Quote
malibo57 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Drobna uwaga - to jest Janów Lubelski;-) Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Magenka - ile dasz rade ? I czy na stale czy jednorazowo? Malibo - toz pisalam ze pojecia nie mam.....gdzie co jest :( Nie smiej sie ze starej baby to nieladnie ;) czekamy na Ole w takim razie... Quote
magenka1 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 malibo57 już sprawdziłam trasa Częstochowa Janów Lubelski to 232 km :) Emigrantko 15 zł więcej nie dam radę co m/c oczywiście Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Magenka - no to nie jest zle, moje 50 i Twoje 15 to juz 65...miesiecznie jeszcze 4-5 razy tyle i pies bedzie miala na ciepla bude i normalne zarelko gdzies + poglaskanie :) Quote
magenka1 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 W tytule trzeba napisać, że potrzebne deklaracje na teraz, nie wiem dlaczego ale ten mały strasznie ujął mnie za serce (choć wszystkie pieski na które płace też mnie ujęli) on jest piękny! Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Tylko Ola moze tytul zmienic.... czekamy az wroci ze schroniska, mam nadzieje ze udalo jej sie psiaka zobaczyc.... A moze juz nie? Moze poszedl do dobrego domku juz? Quote
magenka1 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 tylko żeby był to dobry dom.... czekamy na Olę, Quote
Olga7 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 na poczatek mogę dorzucić 10 zl /bo przewoz psa/ -ale potem tylko po 5 zl/mc ...niestety tylko tyle ..:oops: trudno .. Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 cHOLERA, TROCHE ZA DUZY.. ZARAZ ZMNIEJSZE Quote
olalolaa Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Jestem ;) Olek jest, nie wiem czy to dobrze czy nie. Ale w schronisku nie ma sznas na dom, widziałam tylko jego trzęsącą się mordeczke, wystawała z budy.. inni koledzy podeszli do kratek, a on nie:shake: Temat postanowiłam zmienić dopiero jak sie upewnie ze pies jest- jest wiec juz za chwile zmieniam ;) Długosci tras: Częstochowa- Janów Lubelski - 289,8 km Częstochowa - Zgorzelec - 340,6 km To są odległości nie w linii prostej tylko wg dróg. W sumie wielkiej róznicy nie ma, słuchajcie ja pojade z mamą spokojnie, tylko trzeba będzie niestety troche na benzyne uzbierac bo nie jestem w stanie za to zapłacic. Trzeba sie dokładnie coś dowiedzieć od kiedy są miejsca no i wybrać coś. Mam nadzieje ze kasa sie jakoś uzbiera, potrzeba 350 zł miesięcznie, i moze na początku będzie musiał byc leczony, a to pęcherz, skora itd.. Nie mialam psa ze schroniska jeszcze który byłby zdrowy całkiem. Quote
magenka1 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 no to już konkrety ola a czy Ty na Swoje nazwisko byś Olka wyciągnęła? bazarek będzie mam jak już pisałam krem i wodę perfumowaną. Teraz pytanie który hotelik? I kaskę zbieramy! Kasę na benzynę też zbieramy bo to duużo km!!! Quote
Maada Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Hej, mogę dołożyć 10zł deklaracji stałej na Olka i dorzucić do bazarku szpanerski zestaw 1 x perfumy + 3 x woda toaletowa The Elizabeth Tayler Collection: perfumy White Diamonds, wody toaletowe: Forever Elizabeth, Sparkling White Diamonds, Passion. Dostalam to od wujka z USA, na 100% oryginalne i świetne na prezent, ja nie uzywam perfum więc dla mnie to było jak kulą w płot ale na pewno komus się może spodobać. 50ml takich perfum kosztuje 150-200zł (sprawdzalam w necie), to są 4 buteleczki po 15ml w szpanerskim srebrnym opakowaniu. Magenka, mogę dorzucic do bazarku? prześlę ci zdjęcie na pw jak chcesz. Co Ty na to? Quote
magenka1 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 pewnie to będzie kosmetyczny bazarek!!!! o Leon jeszcze nie wie co go czeka :) mój meil Maada to: [email protected] a bazarek bedzie robiła madcat1981 Ona wszystkie moje bazarki robi nie bedzie Ci to przeszkadzać? Ola możesz dopisać Maady 10 zł stałych deklaracji? DZIĘKUJEMY!!! Quote
Maada Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ok, przesle fotkę wieczorem, cenę sobie ustalcie jaką chcecie, ja nie mam wyczucia bo szkoda by mi bylo 5 zł na coś takiego jak perfumy a wiem że ludzie wydają jakieś setki.. w sieci znalazłam podobna rzecz na allegro, tyle, ze tam jest 6 buteleczek a u mnie 4: http://www.allegro.pl/item868062274_hit_elizabeth_taylor_collection_z_usa.html :) Quote
olalolaa Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Super ze szykuje sie bazarek! ja sie rozejrze czy nie mam czegos w domu, oczywisice nowego, bo wiele rzeczy nieuzywam. magenka1- jesli chodzi o wyciaganie psa, ja nie moge, musi to zrobic osoba jakas obca schronisku najlepiej. Ja moge go oczywisice odrazu przejąć. Deklaracje juz oczywiscie dopisuje. Wielkie dzięki! Jestescie wielcy, wierze ze po malu sie uzbiera!:razz: Quote
lilk_a Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Olu ja podtrzymuję swoją propozycję wyciągnięcia go ze schroniska na siebie , jeżeli ja bym nie mogła to mam dorosłe dzieci , one też mogą Quote
olalolaa Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 dzięki lilk_a, mysle ze będziesz nam potrzebna :) Quote
koss Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 magenka1 napisał(a):pewnie to będzie kosmetyczny bazarek!!!! o Leon jeszcze nie wie co go czeka :) mój meil Maada to: [email protected] a bazarek bedzie robiła madcat1981 Ona wszystkie moje bazarki robi nie bedzie Ci to przeszkadzać? Ola możesz dopisać Maady 10 zł stałych deklaracji? DZIĘKUJEMY!!! moze być ikosmetyczno- bizuteryjny ....zrobię coś karnawałowego ..... Quote
Szarotka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No maly, ale ci sie niespdzianka szykuje :):) Quote
koss Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 lilk_a napisał(a):Olu ja podtrzymuję swoją propozycję wyciągnięcia go ze schroniska na siebie , jeżeli ja bym nie mogła to mam dorosłe dzieci , one też mogą Bardzo Ci dziękuję , bardzo.... Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ooooooooooo pare godzin mnie nie bylo i juz o tyle lepiej? czyli: ma go ktos wyciagnac ze schroniska, "zaadoptowac" na siebie? ma go ktos przwiezc do DT? mamy 105 zl stalych deklaracji? tzn 130 bo... Ola, zmien moja z 25 na 50 miesiecznie, toz to ziomal jest ten Olek.....i bedzie 130 stalych.. mamy jednorazowa od Oli i bazarek niedlugo? No to super.... Olek, trzymaj sie tam maluchu bo juz niedlugo Cie za uszy z tej budy ciotki wywleka :) Quote
olalolaa Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 lilk_a będzie go prawdopodobnie wyciągała, ja odrazu go biore do siebie, badz zawoze odrazu do hotelu to się jeszcze zobaczy. Zobaczcie prosze w pierwszym poście czy wszystko sie zgadza z deklaracjami, Emigrantko Twoją juz zmieniłam, chodzi mi o olge7 - czy mam ropzumiec ze dajesz Olkowi 10 zl jednorazowo, potem 5zl miesięcznie? bo tak napisałam w pierwsyzm wątku, jelsi sie cos niezgadza to prosze pisac ;) Quote
furciaczek Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Dorzuccie tam 20zl moich deklaracji, bedzie juz 150 wiec prawie polowa :) Wiecej niemoge bo sama mam na utrzymaniu dwa CCty w hotelach, ale od grosza do grosza jakos sie nazbiera. Quote
Recommended Posts