Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olaolaa - wpadnij na kundelkowa skarbonke, mam w banerku.

Z tego co widze to okolo 300 zl do 400 zl miesiecznie.

Psiatko jest malo oglaszane to i malo osob wie ze on tam biedny taki malutki jest...

Kiedy go ostatnio widzialas?

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cajus JB']Chyba czas pomyśleć o hoteliku i deklaracjach poważnie. Inaczej nie pomożemy Largo. W takim stanie nie może iść do adopcji bo najprawdopodobniej wróci. Albo hotelik albo dobry bezpłatny lub nawet płatny tym czas.[/QUOTE]

Jestem za. Moge tylko zadeklarowac pomoc finansową dla psuni, brak czasu nie pozwala mi na nic więcej :-(

Posted

I jak tam u maluszka? Dalej nie wiadomo? Czy nawet wejść do schroniska się nie da,żeby go zobaczyć ? Długo to jeszcze potrwa? Tyle pytań i jedna wielka niewiadoma...Niech ten Nowy Rok przyniesie więcej nowych nadziei...

Posted

Od listopada to psie dziecko w schronie jest i nic sie nie da zrobic?

Ja z Czestochowskim TOZ mialam ostatnio do czynienia jaies 20 lat temu i na odleglosc malo moge ale dajcie znac czy temu malemu nie mozna znalezc TD czy go do jakiegos hoteliku czy cos?

Przeciez on w schronisku tylko jeszcze bardzij zdziczeje bidak, takie psie dziecko - nie moze tam zostac.

Zaden pies nie powinien byc w schronisku ale niektore daja sobie rade (bo musza) a ten taki przestraszony wiec....?????

Posted

Do schroniska mozna oczywiscie pojechac, ja nie jestem tam mile widziana i po prostu nawet sie nie podejmuje zeby cokolwiek dzialac. Jesli ktos sie tym bardziej zainteresuje to pomoge, ale jak pisalam- nie mam pojecia o tym gdzie sa inne hotele najblizej ,wiem tylko o tym w Częstochowie, Czy ktos moze sie cos na ten temat dowiedziec, moze ktos z Katowic? czy jest gdzies jakies miejsce jakie sa koszty itd? Słuchajcie jesli on bylby juz w hotelu to potrzeba do niego przychodzic, socjalizowac powolutku. Jesli bedzie poza Częstochową to ja nie bede miala takiej mozliwosci. Bardzo chiałabym go ze schroniska juz wyciagnac, ale na prawde nie mam jak sama.

Posted

w koncu i ja tutaj dotarlam. Jutro przejrze caly watek. Zdjecia w 1 poscie niedostepne ;/ wiec psiaka widze tylko na banerku ;/ jutro cos pomysle.
Ja na pewno mam miejsce w Hoteliku u ZuziM, b,dobre warunki, boksy, jedzonko, spacery..... ZuziaM ma ogromne serce dla piesków. Ale ZuziM przyjmuje srednie pieski. Koszt to 350-400zl.
Jak jutro przejrze caly watek to moze jakis inny hotel wpadnie mi w oko. Wiem, że Hotel Terier obok Mielca ma cudowne warunki... Ale wiecej o tych warunkach i o Hotelu moze powiedziec p. TERESA BORCZ. Napiszcie do Pani Tereski.

Rozreklamujcie watek, nikt o tym cudownym psie zapewne nie wie, oprócz kilku osob.

Posted

Obraczus - dzeki ze wpadlas.....

To psie dziecko mi w glowie siedzi bo z "mojego" miasta.

(przeklenstwo straszne tu wkleic) - wiecej kasy niech po kosciolach tam zostawiaja a zwierzaki niech sie mecza, hipokryzja (nastepne przeklenstwo tutaj prosze wkleic)

Trzeba jakos psinie i zalozycielce watku pomoc, tylko ja z daleka to nie bardzo mam jak :(

Posted

Dzięki za wiadomosci o hotelikach. Ja na pewno chciałabym go wyciagnac, ale zdaje sobie sprawe ze to moze nie byc kilka miesiecy tylko nawet rok jak on bedzie do siebie dochodzil, nabieral zaufania, przez ten czas moze nieznalezc domu, a wtedy skad wezmiemy kase na placenie za hotel?
Wkleje jeszcze raz kilka takich najlepszych zdjec jak tamte nie dzialają ;)

Posted

ja tez bardzo chcialabym mu dac szanse i wierze ze sie w koncu uda, zobaczcie ze na zadnytm zdjeciu nie ma ogonka w gore, byl strasznie wystraszony, nie wiem jak jest teraz ale chyba gorzej, bo co mogloby sie polepszyc bez spacerow i kontaktu z czlowiekiem

Posted

Skontaktujcie się z Astaroth, ona prowadzi hotelik dla psów blisko Warszawy i ma kilka miejsc u siebie w domu (tzn. teraz wolnych nie ma, ale zapiszcie się na razie). Cena oscylowałaby w granicach 300 zł.

Dla tak przerażonego malucha chyba tylko DT ... Bezpłatne wszystkie zajęte, więc trzeba zbierać dla szczeniora deklaracje.

Posted

O, widzę, że AlinaS też zajrzała na wątek, u niej też będzie psiakowi dobrze.

Nie ma co się bać, po to są deklaracje stałe, by pies był zabezpieczony finansowo na dłużej.