Szarotka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Emigrantka napisał(a):Oooooooo szarotka wstala? ja dzisiaj na rzesach do pracy dojechalam.. zeby sie 7.5 godziny na Dogo opier...c ;) Na szczescie pracuje z domu :):) co ma swoje minusy bo siedze na dogo i odwyk mi sie szykuje :):) Quote
Emigrantka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Olek pasuje? BO psu chyba tak ale czy ciotki sie zgadzaja na przechrzczenie go? ************** szarotka.. zobacz... czy juz bylas? http://www.dogomania.pl/threads/176806-ALARM-Suka-w-typie-LEONBERGERA-przejechana-traktorem-potrzebne-wsparcie-i-deklaracje Quote
Szarotka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Mam juz tyle watkow po ktorych chodze, ze ogarnac ich nie moge. Quote
olalolaa Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Witam poznym wieczorkiem ;) Imie Largo bylo wymyslone na szybko, takie zeby mial, mysle ze jaknajbardziej moznaby mu je zmienic, nie mam nic przeciwko, w sumie to Largo takie jakies oschłe (?):roll: Olek mi sie podoba, kojarzy sie z wesolym usmiechnietym psiakiem, no i nasz ziomek jak juz dojdzie do siebie psychicznie miejmy najdzieje ze taki wlasnie będzie :cool3: Wstrzymajmy sie jeszcze z zaklepywaniem hotelu, jutro wybiore sie do schroniska i dowiemy sie czy on tam dalej jest. Wszystkie deklaracje są w pierwszym poście;) Napiszcie mi jeszcze czy sie zgadzacie na zmiane imienia w pierwszym poście ;) Quote
olalolaa Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 z nudow ciątam po dogo, i znalazłam hotelik niedaleko Częstochowy, 10-13 zł za dobę. W ostatnim poście jest napisane ze byc mzoe będą wolne miejsca, co o tym myślicie? Byłoby blizej, to jakies 20-30 km od Częstochowy. http://www.dogomania.pl/threads/54921-hotel-dla-najbardziej-potrzebujAE-cych-u-mosii/page17 Quote
Szarotka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Jezeli dobry to lepiej jak hotelik jest blisko ..... Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 O widze ze spis deklaracji na pierwszej stronie ruszyl... to dobrze.... Jako ze mam pare tych deklaracji, jak juz bedzie ustalone konto itd dla psiska.. to prosze o namiary konta (plus adres i telefon) na mojego maila, w tytule "KONTO OLKA" [email protected] Ale... zmiencie mu imie.....to Largo tak strasznei do niego nie pasuje..... Oscar, Olek, Ceasar (taka pisownia a cos w rodzaji Sizar wymowa) .... ;) dzieki Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - cofnelam sie.. widze ze Olek sie podoba? No to ja prosze, niech on bedzie Olek...... Znajomy ma psa (ochroniarz) ktory nazywa sie Olek, Olek jest super i cuda robi ;) I Olalolaa go wypatrzyla...... Maly tez taki bedzie jak urosnie..... No to OLEK? Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Dobra, ten hotelik faktycznei kolo Cz-wy wiec z dowozem chyba nie byloby problemu? Jest tam ktosna miejscu kto moglby psiaka dowiezc? Mossi pisze ze na Dogo czesto nie wchodzi ale na watku tego hoteliku jest numer do niej.... Kto zadzwoni i zapyta kiedy bedzie miala miejsce? Jaki plan? 1) Kto psa ze schroniska wyciagnie? 2) Kto po Dogo polata go pooglaszac i sciagnac pare osob na deklaracje zeby na ten hotelik bylo? 3) Kto go do hoteliku zawiezie? 4) Kto bedzie na konto zbieral pieniazki dla niego i placil z tego na hotelik? (niekowiniecznie w kolejnosci podanej pozyzej) ??? Quote
olalolaa Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Zmieniamy imie na Olek ;) Zaraz jade do scxhroniska, odrazu jak wroce napisze.. A co do tego hotelu, mysle ze gdyby bylo miejsce to jest lepsze rozwiązanie, bylby blisko, jezdzilabym do niego co jakis tydzin-dwa przynajmniej. Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Olaolaa - zajrzyj na strone 17 tego watku: http://www.dogomania.pl/threads/54921-hotel-dla-najbardziej-potrzebujAE-cych-u-mosii/page17 Szukamy innego hoteliku. Daj znac jak wrocisz ze schroniska, co tam u OLKA slychac? Quote
Olga7 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ja dorzucę tylko symboliczne 5 zl na dt tego psa -ale chyba odradzam hotelik u Mosii - nie jestem pewna czy tam pies będzie bezpieczny -/Jeśli to prawda to zbyt chyba wiąże się z FFA Czwa i Floridą_blue./ Nie wiem -może macie inne zdanie i inf. Quote
furciaczek Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Emi mnie poniekad przyciagnela na watek, mam zarezerwowane miejsce u Murki w hoteliku, pierwsze w kolejce ale nie mam na chwile obecna zadnego CC ani innego ktorego moglabym tam poslac. Przemyslcie czy dacie rade z transportem itp chetnie odstapie dla dzieciaka. Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Furciaczek dzieki ze wpadlas - gdzie w Polsce jest ten hotelik? Ola miala dzisiaj do schroniska jechac obczaic malego, ozniej trzeba zeby go ktos wyciagnal, deklaracje, transport i wio stamtad malucha... Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 olga7 napisał(a):Ja dorzucę tylko symboliczne 5 zl na dt tego psa -ale chyba odradzam hotelik u Mosii - nie jestem pewna czy tam peis będzie bezpieczny -zbyt chyba wiąże się z FFA Czwa i Floridą_blue - a to już nie jest bezpieczne chyba . Jest opinia ,że to m.in. do Mosii upychala florida _blue psy , na ktore zbierala nieraz dużo pieniedzy na watkach -ale psy dziwnie jakoś znikaly -niby wszystkie w szczęsliwych "domkach " ...tylko ,że jakoś tych domków nie pokazywala nam na dogo -a psów -także ...:shake: OLga, dzieki ze wpadlas do malucha...... i ze dalas znac o tym hoteliku - ja tam wole na zimne dmuchac... Furciaczek ma miejsce gdzies zaklepane, tylko trzeba kase zebrac na malego i ... Quote
furciaczek Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Emi, Piranie tu Wam przysle i ustalicie z nia co z tym hotelikiem Murkowym :) Quote
malibo57 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Hotelik u Murki jest w Janowie Lubelskim. Miejsce tam, to jak prezent z nieba. Warto dołożyć na transport. Pies będzie tam bezpieczny, socjalizowany , bedzie miał swój watek hotelowy, zdjęcia i pełna informację. Polecam! Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Malibo - dzieki ze wpadlas i to z taka rekomendacja. Furciaczek, do kiedy masz to miejsce zaklepane? Dziewczyny z Cz-wy - kto tego psaiaka moze ewentualnie wyciagnac i czy ktos moglby go przewiezc do tego hoteliku? No i deklaracje na malucha potrzebneeeeeeeeeeeeeeeeeee Ola jak wrocisz to zaraz pisz co u niego? Quote
furciaczek Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Sis moja, znaczy sie Pirania zajzy tu i dokladnie powie jak sprawa z tym miejscem hotelowym, mialysmy tam Froda wsadzic z mojego banerka ale on do innego hoteliku pojedzie z tego co wiem. Wieczorem sie zjawi i dokladnie wszystko powie, ja moge cos pokrecic ;) Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Dzieki Furciaczek.. bo ja nawet nie wiem gdzie to janowo Lubelskie jest..... Geografia Polski moja to Cz-wa, Warszawa, katowice, Wroclaw - TYLKO.. acha, jeszcze Gdansk hehehe Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Dobra, obejrzalam watek hoteliku u Murki i.... padamy na kolana zeby wziela Olka do Siebie. Jezeli Olka da sie ulokowac u Murki, zwiekszam swoja deklaracje stala do 50 zl miesiecznie. Czy ktos jeszcze moze zrobic deklaracje stala i na ile/od kiedy? Bo od tego zalezy czy mozemy Olka ze schronu wyciagnac? Quote
magenka1 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Cioteczki ja za bardzo dzisiaj nie ma czasu nic pisać tylko napisze tak szybko: Częstochowa - Janowo Lubelskie - 232 km wg google mapy Częstochowa a hotelik ZuziM wyszło mi 350 km Pytanie właśnie od kiedy byłby te miejsce u Murki? Uważam, że oba hoteliki są dobre!!! Quote
Recommended Posts