Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie było mnie od wczoraj a tu takie wieści!
Cioteczki co do bazarku biorę to na siebie, wszystkie lakiery i tym podobne dawać (nie udane prezenty przyjmujemy na bazarek).
Cioteczki kochane idziemy w dobrym kierunku! Olek bądź dzielny! Emigrantko znam ten ból ja się boję wchodzić na nowe wątki tyle ich jest Ten Ozzzy z Twego banerku....
Każde 5 zł się przyda.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magenka - wisz co, szlag mnei trafia bo do ub roku brat mojego "chlopa" byl dystrybutorem Rimela i mialam czasem w domu pudla wielkie wszystkiego co Rimela. Ktore rozdawal jako "probki" do sklepow.

Szlag by to bo sie w tym roku przebranzowal skubaniec......

Ja stad na bazerek nic nie podesle bo i drogo i wysylka zezarlaby kase... :(

Posted

NIkus... 15 zlotych miesiecznie deklaracja stala?

:D

Dzieki ..... :D:D

Ola, edytuj pierwsza strone .. ale fajnie dzien sie zaczal :D

Brakuje tylko 95 zlotych deklaracji stalych yeah yeah yeah....:szlug:

Posted

Napisalam kilka zdan nt. tej suni ze stacji Orlena -w typie belga /ponoć/ -na wątku tej suni .Egzaltowana i malo praktyczna -w przypadku pomocy psu - safii nie podala nikomu chyba kontaktu tel. do siebie -za to na jej fotkę i kota w jej objęciach możemy patrzeć w avatarku dowoli .:cool3: Po wymianie pw ze mną - prośbie -blaganiu ,żebyśmy pomogly ratowac tę sunię w schronie -nastala glęboka cisza .:shake: Postaram się dzwonić w najbliższych dniach do schronu i popytac o tę sunię z Orlena .Nawet dziś może.
http://czestochowa.schronisko.net/

Posted

olga7 - na założycielke tamtego wątku chyba nie ma co liczyc, Jeśli dostaniemy jakies zdjęcia, bo Emigrantka napisała maila do schronu, to mozna jej zalozyc nowy wątek

Posted

Olga widzialam - powalila mnie na glebe (czy w moim wieku wypada mi tak pisac?heheh) tymi wynurzeniami o SWOICH zmarznietych palcach na 3 strony .....minimum o sicy ale o SOBIE caly poemat.. i te dramatyczne kropki i krotkie zdania,,, proza wierszowa - niech sie idzie produkowac na jakims literackim forum bo w ten sposob to psicy nie pomoze......

Sorki ale mam fqurwa jak na takie watki wchodze - tylko ona moze tam tytul zmienic a ona swoj GG podaje do kontaktu.. Niech spada, tej suni trzeba bedzie po prostu zalozyc nowy watek i poprpsic moda o usuniecie tanmtego....

Posted

ok, nie wiem jak to z bazarkami wygląda, te rzeczy muszą byc u jednej osoby, czy tylko zdjęcia wystarczą?
Moze napisac na pierwszej stronie, kto ma jakies kosmetyki na bazarek to niech daje? :lol:

Posted

Napisalam jej co nieco o tym wszystkim -ale to kobieta nawiedzona widocznie wyraznie w kierunku KOTOW -a nie psów.:evil_lol:
Trudno - tego się już nie zmieni-dobrze ,ze pomaga choc kotom -dzięki jej za to .A swego rodzaju "romantyczność" safii można już wyczytać na jej avatarku -ma kobieta może dobre serce -ale polotu za duzo a praktyczności - bardzo malo .:razz:. To i tak dobrze ,że pomyslala ,żeby zalożyć psu wątek -ale mieć 1,5 godz. czasu i nie pomysleć o 2-3 fot.psa -do wątku czy ogloszeń psa -dla mnie to już trudne do pojęcia ..:roll::-o.W tygodniu od pon.-piatku wracam z pracy po 17-ej już i nawet pozniej i nie mam jak dotrzec do schronu -postaram się w najbliższą sobotę -niedziele porozmawiać i moze wejść .

Posted

ola napiszę szczerze, że ja to zawsze przekazywałam do ręki ale zaprosiłam tutaj madcat1981 i nam cioteczka napisze co i jak.
Myślę, że najlepiej aby te rzeczy Jej wysłać bo potem bedzie problem z rozliczaniem wysyłki, bo na jej konto będzie szły pieniądze włącznie za przesyłkę, wtedy Ona musiałabym wysłać Wam pieniądze, żebyście Wy wysłali tym osobom rzeczy. więc to by było zakmatwane ale poczekajmy na wypowiedź cioteczki.

Posted

Olga no.. jak wyciagniemy tego Olka to bedziemy o suni ze stacji benzynowej myslec....Cos sie poradzi ;)

Magenka - to czekamy na Madcat :D

Ide z psica na siku, ma lape po operacji to specerow zero tylko siku i do domu - lezy mi na wersalce obrazona na mnie i lypie slepiem.......W srode na przeglad a 18-go na zdjecie szwow. Moze sie wtedy od-obrazi..... krowa jedna, czlowiek jej dobrze robi to nie rozumie.. Hmmmmm ;)

Posted

Emigrantka napisał(a):
Laze gdzie moge...... uzbieramy dzisiaj tych stalych na 310?

Tylko 95 brakuje, puscilam posta na "Anglia" ale chyba ludzie jeszcze posypiaja... lenie straszne tutaj heheheh

;)

Ja Ci dam lenie, to czlowiek w trudzie, zmarzniety uzaera sie z psami na spacerze, uwaza zeby sie nie zabic na lodzie a Ty piszesz ze lenie:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

olalolaa napisał(a):
olga7 - na założycielke tamtego wątku chyba nie ma co liczyc, Jeśli dostaniemy jakies zdjęcia, bo Emigrantka napisała maila do schronu, to mozna jej zalozyc nowy wątek

Z tego co wiem to nie mozna zalozyc nowego watku a starego zamknac, mod moze jedynie zrobic tak zeby ktos inny byl autorem pierwszego postu, mial mozliwosc edycji itp. Dziwne moze troszke no ale...

Posted

Ta sunia z Orlenu -Onka - czeka ponoć w kolejce na sterylkę -jak teraz się dopytalam w schronie .A ten nasz Olek -jesli nie ma go w tym kojcu na 2 psa /jak widac na fot./ -może być w melaminie -z innymi szczeniakami.Ale to już dziewczyny same wiedzą co i jak . Co do moda- i wątku Onki z Orlenu -to trzeba bedzie prosić moda ,żeby umożliwil prowadzenie komus innemu watku -nie ma innego wyjscia .Jesli Onka bedzie po sterylce -odpadnie nam koszt sterylki i przechowanie suni po zabiegu chyba też /.Może uda mi się podjechać do schronu i zrobić fotkę suni z Orlenu -np. w środę -ale nie obiecuję na pewno./Jesli emigrantkia dostanie fot. na maila -to tym lepiej .

Posted

napisalam w poscie wyzej - : że to b.mlody pies ,jesli wystraszony -to trudni sie dziwic -tam jest ponad 200 -250 psow chyba - że jest przerazony - i moze być w melaminie ./ moj komentarz : tam jest zimno zimą -na pewno -a latem -gorąco -jak to melamina ../ no i o ilosc psow sama podpytalam tez .. że jest ok. 200 psow na pewno albo i więcej /