Emigrantka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ola.. ze tak niesmialo zapytam.... ile masz lat? Bo moze Cie wyslemy siusiu paciorek i spac? Biologia z ktorej klasy? Hmmmmmm Nikus, widzisz to? Hmmmmm A u "nas" zawsze fajnie hehehhe Quote
Nikus Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Emigrantka napisał(a):Ola.. ze tak niesmialo zapytam.... ile masz lat? Bo moze Cie wyslemy siusiu paciorek i spac? Biologia z ktorej klasy? Hmmmmmm Nikus, widzisz to? Hmmmmm A u "nas" zawsze fajnie hehehhe widzę i zazdraszczam tej biologii:) Quote
Emigrantka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 A ja widze i mam wyrzuty sumienia, moze dziecko Ola ma 10 lat i nie powinna na necie o tej godzinie siedziec... ;) Quote
Nikus Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 no to chodźmy już wszyscy nyny my do pracy jutro a Ola do szkoły:( Quote
Emigrantka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ja ma nadzieje ze do szkoly.. w przedszkolu nie ucza biologi, nie? Ola nie bij, tak sobie tylko stare dziadki tu zartuja... BUZKA NIkus - a gdzie Livka dzisiaj? Pletwy czysci? Na jutro...? Quote
olalolaa Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Ja sie przyznam... rocznikowo 18:evil_lol: biologia 2 klasa. Tylko rozszerzenie:placz: Spac jeszcze nie ide, zaraz lece z psiorami ;) Quote
olalolaa Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 No bic nie będe. Jakbym mogła:shake: :lol: Quote
Emigrantka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Lo jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu - tos Ty kobito 2 lata mlodsza od mojej Mlodej.... :D Nikus, zachowujemy sie grzecznie w takim razie.. zadnych tych no wiesz .. banerkow tutaj heheheh Ja spadam cos zjesc bo dzisiaj na 5 kawach i 40 fajkach jade i.. spac. To do jutra :D Quote
Nikus Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Livka jak to Livka bazarki robi...:) albo kupuje na nich? pewnie jedno i drugie...hihi.. do jutra :) Quote
Emigrantka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Furciaczek - a co nie czuc tam u Ciebie dymu ode mnie? :P Spadam spac.. 3mta siem syscy heheh Quote
olalolaa Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 oby jutro z początkiem tygodnia optymistycznie jakies deklaracje doszły!! dobrej nocki;) Quote
Olga7 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 No nieeeee...:crazyeye:?? Emigrantka -zycie ci cioteczko niemile ??:crazyeye: papierochy i to AZ 40 sztuk na dzień ??? :-opfuj ... świnstwo .. szkoda zdrowia i kasy -kobieto :shake:- rzuć to zaraz z kasę skladaj mlodej na posag czy podroz poslubną za kilka latek ..a nieco -na dogo przeznacz ...;) I do tego -jeszcze 5 kaw dziennie .. mam nadzieje ,że 5 filizanek ,a nie szklanek .. :roll: ...:shake: Quote
furciaczek Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Emigrantka napisał(a):Furciaczek - a co nie czuc tam u Ciebie dymu ode mnie? :P Spadam spac.. 3mta siem syscy heheh E to super, myslalam ze tylko ja bede kopcaca fajeczki na spacerach hihi Planuje rzucic ale w tym kraju sie nieda.... Acha i kawe uwielbiam tez pic litrami :D Dobranoc :) Quote
Olga7 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 No nieeee , i furciaczek też z nalogami :-o- paląca papierochy i kawoszka /w nadmiarze / ...? Ech , kobiety , cioteczki ...:shake: i tak sobie dymicie -kopcicie po sasiedzku -przez scianę i płoty ...:evil_lol: Dobranoc -kopciuszki /od kopcenia ;)/kawoszki :evil_lol: -nie palcie choć tuż przed snem ...:shake: Quote
olalolaa Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 nie dawac mi prosze złego przykładu tuitaj!:mad: Quote
furciaczek Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Taki kraj niestety...czlowiek nerwowy sie robi jak nie wiem, to i palic zaczyna, i kawe w duzych ilosciach pic... Ale rzuce, w czerwcu rzuce jak wroce do PL i nie bede miec czasu i kasy na palenie :D Quote
Emigrantka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ola Ola - Ty dziecko drogie ;) juz powinnas spac a nie czytac co tu glupie ciotki zza wody wypisuje.... Furciaczek - wohoooooooooooooooooooooo jak fajnei ze palisz :D Olga - nie filizanki, nie szklanki ale kubki :P Quote
olalolaa Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 hehe juz ide, będe grzeczna;) Na dworze u nas masakra, po chodniku sie normalnie nie da przejsc bo drzewa polamane lazą, ale ladnie jest wsyztsko zamarznięte jak u krolowej sniegu :lol: hehehe (bajek juz nie czytam :p) Quote
Emigrantka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Tu jest pare zdjec z "naszej" okolicy -= ta mloda chuda to nie ja (niestety) to Gosia.Marta ktora mieszka niedaleko... http://emigrantka.myphotoalbum.com/albums.php Ten album niby z Rotkiem to Rotek ktorego wlasciciela moja Mloda spotkala pod sklepem, chcial sie "pozbyc" psa, 6 osob wkroczylo do akcji (od 9go grudnia) i masakra tutaj normalnie, dopiero 23 stycznia Rotek jedzie do schroniska ktore go nie uspi.. dluga historia, jedzie do Wali, Gosia.Marta i Gos go zawioza.... Quote
olalolaa Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 fajnie tam macie, tylko taka gromadke upilnowac to podziwiam ;) Przepiękna ta onka, marzy mi sie taka w przyszłości:loveu: w sierpniu straciłam onke Gerdusie.. :-( Quote
Emigrantka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 OjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjGerdusia biedna - ile miala lat? W Polsce mialam ON-ka o imieniu Oscar. Zare kupilam tu, od Chinczykow.. dali ogloszenie ze chca psa sprzedac (miala 16 tygodni) bo "za duza urosla" - nie wiem na co za duza? Piekarnik mieli maly moze o to chodzilo...... Przywleklam siersciucha do domu w ten sam dzien a ona myslala ze w raju jest bo 5 kotow na jej widok zaczelo doslownie po scianach latac.....po tygodnu jadly z misek ustawionych w rzedzie w kuchni heheheh Quote
Emigrantka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Masa zdjec z okolicy jest u Gos w galeri jej Frytki - podaje link do ostatniej strony jak ktos chce od konca ogladac bo poczatek to jest ... z Wroclawia, teraz Gos z Frytka rzut beretm od nas mieszkaja: http://www.dogomania.pl/threads/131846-Oto-Frytka/page34 Gosia.Marta pracuje tu jako dog walker wiec radzi sobie z banda psow spoko - jej jest ta biala sunia Lajka.... Gos ma spanielke Frytke Reszta to psy "klientow" Gosi.Marty w wiekszosci... Quote
olalolaa Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 to tez niezla historia.. Ale wygląda bardzo.. rasowo ;) Gerda miala 4 lata, byla tez ONeczką, tylko z krotkim wlosem. Niewiadomo na co zachorowala, w ciagu tygodniua schudla o polowe.. Nie udalo jej sie uratowac niestety, a byla wspaniała, i taka młodziutka jeszcze.. Quote
furciaczek Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='Emigrantka'] W Polsce mialam ON-ka o imieniu Oscar. Ja mam w Pl, 9 letniego ONka o imieniu Oscar :D A w Brunie, rotku o ktorym mowila Emi to ja sie zakochalam....cudowny jest chlopak. Przykro mi z powodu Gerdy....ehh czemu one tak szybko odchodza :( Quote
Recommended Posts