Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja zapraszam wszystkie ciotki które kibicują Olusiowi, by odwiedzały bazarek z biżu koss. Fundusze z bazarku zostaną podzielone między dwa psiaki: Olusia i Skubiego :) :) :)

Posted

kosu32 napisał(a):
Dzięki Szarotko :)
Banerek z biżu koss jest również w moim podpisie :)

Wiem, ale majac doswiadczenie biznesowe, to wiem, ze jak sie klientowi nie poda
wszystkiego na tacy to klient pojdzie do innego stoiska ;);)

Posted

Szarotka napisał(a):
Wiem, ale majac doswiadczenie biznesowe, to wiem, ze jak sie klientowi nie poda
wszystkiego na tacy to klient pojdzie do innego stoiska ;);)

Fakt
Najważniejsze by się bazarek kręcił i ciotki się biły o biżu podbijając ceny :) :) :)

Posted

Szarotka napisał(a):
Czy moja deklaracja na Olka nie doszla. Przyjaciolka wplacila tydzien temu ????????????

Szarotko - trochę mnie za bardzo pochłaniają inne "moje" psiaki i zaniedbałam bardzo Olkow erozliczenia - właśnie się biorę za nie.

Wg informacji kuriera, jedzonko właśnie jedzie do Oleczka :lol::cool3:

Posted

A więc oto wszystkie wpłaty i wydatki Olka od 4 Czerwca (na tej dacie się kończy rozliczenie na 1 stronie):

WPŁATY:

07-06-10 furciaczek - 60 zł
07-06-10 magenka1 - 15 zł
07-06-10 Agnieszka, siostra magenki - 20 zl
08-06-10 kakaicezar - 40 zł ( za 2 m-ce)
10-06-10 Nikus - 15 zł
25-06-10 olga7 - 10 zł (za VI i VII)
29-06-10 martini77 - 50 zł
29-06-10 Szarotka - 20 zł
01-07-10 Dzika_Figa - 60 zł (za VI i VII)
05-07-10 magenka - 15 zł
05-07-10 Agnieszka, siostra megenki - 20 zł
05-07-10 Ciencienia - 10 zł

WYDATKI:

24-06-10 hotelik za okres 20 czerwca - 20 lipca - 300 zł
05-07-10 żarełko - 98 zł

Posted

uzupełnione, wychodzi mi ze mamy w teh chwili 151,55 zł więc nie jest zle. Bardzo dziękuję za wpłaty.

Najnowsze zaległości za czerwiec: furciaczek, sacredPIRANHA ( nie wpłacone tez za kwiecień i maj) i Koss.

Posted

olalolaa napisał(a):
uzupełnione, wychodzi mi ze mamy w teh chwili 151,55 zł więc nie jest zle. Bardzo dziękuję za wpłaty.

Najnowsze zaległości za czerwiec: furciaczek, sacredPIRANHA ( nie wpłacone tez za kwiecień i maj) i Koss.

Dzięki Olu!
Jak wakacje, dobrze się bawiłaś?
Furciaczkowa wczoraj się odgrażała, że przeleje - zaraz zajrzę i potwierdzę.

Posted

Napisałam juz PW do Pirani, kiedys tez pisłam le nie odpisła, moze cos u niej nie tak? Furciaczkowa nic nie wiesz moze? ;)
Wakacje super, ale tesknot za wszystkimi futrami byla wieelka ;)

Posted

Olusiowy filmik :)

http://www.youtube.com/watch?v=AIHCC1K3BsI

Jak dla mnie jest poprawa, Wy napewno nie widzicie żadnej na filmiku ;)
Oluś nie boi się jeść przy mnie już wogóle, czasem sie cofa, ale to jak słyszy jakieś odgłosy inne z zewnątrz, moge Go głaskać wzdłuż, wszerz i pod włos ;) a czasem nawet zostawia michę, podchodzi do mnie i czeka na dotknięcie, pogłaskam Go i wraca jeść :) :)

Karma doszła przed wczoraj :)

Posted

muszę się tutaj wytłumaczyć...deklarowałam na Olusia po 10zł niestety ale od kilku miesięcy walczyłam o zdrowie i jak sie teraz okazało i życie mojej suni...niestety Fila odeszła a ja zostałąm z pękniętym sercem i pustym portfelem, wybaczcie ale muszę cofnąć swoją deklarację (zaległosci do czerwca włącznie uzupełnię pod koniec lipca)

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
muszę się tutaj wytłumaczyć...deklarowałam na Olusia po 10zł niestety ale od kilku miesięcy walczyłam o zdrowie i jak sie teraz okazało i życie mojej suni...niestety Fila odeszła a ja zostałąm z pękniętym sercem i pustym portfelem, wybaczcie ale muszę cofnąć swoją deklarację (zaległosci do czerwca włącznie uzupełnię pod koniec lipca)

... Bardzo mi przykro...
Nie ma się co dziwić, że nie miałaś głowy do myślenia o kimkolwiek/czymkolwiek innym...

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):

Jeszcze raz, bardzo mi przykro i absolutnie rozumiem Twoją sytuację.

Posted

Cioteczki

Koniec bazarku w niedzielę.
Zachęcam do pisania postów, a tym samym do skakania na pierwszą.
Może ktoś jeszcze dołączy i policytuje troszkę...