Jump to content
Dogomania

Akcja Tumlin - zakończona!!! Wszystkie psiaki w nowych domach!:)

Recommended Posts

• Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zrobiłam maluszkom z Tumlina oraz Taro ogłoszenie na Gumtree - na Katowice i W-wę...niestety nie chce mi przyjąć więcej, bo pisze, że mam już podobne ogłoszenia...

gdyby ktoś mógł jeszcze psiaki pooglaszać na gumtree - rejon Katowicki - to może znalazłby się ktoś chętny,....

w tej chwili najpilniejsze są Tumlinka i jej maluchy oraz "nowy" nabytek - Taro...hotel zamykają w weekend...nie wiem co z nimi zrobimy jak się nie znajdzie ds...albo chociaż dt:-(

Posted

jutro jedziemy z Erka po sunię i szczeniorkę...sunia w czwartek umówiona jest na sterylkę, a mała na ten czas będzie w domu u p. Ani...mam nadzieję, ze te parę dni powiedzą nam czy ona juz całkiem zdziczała...czy też da się cokolwiek zrobić z małą:-( Tumcio zostanie w hoteliku...mam nadzieję, że na czas nieobecnosci suni właścicielka weźmie go do domu i oswoi...ech...a co dalej? nie mam pojecia:-(

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Andzia gdyby była potrzebna moja pomoc to wołajcie.

przydałaby się;) tylko jeszcze nie wiem, o której - tak z rana myślę ok. 10 - tylko poczekajmy na Erkę:p

Posted

andzia69 napisał(a):
przydałaby się;) tylko jeszcze nie wiem, o której - tak z rana myślę ok. 10 - tylko poczekajmy na Erkę:p

ok gdyby mnie nie było przy kompie, to wyślijcie mi sms gdzie i o której mam się stawić ;)

Posted

erka napisał(a):
Co wy takie ranne ptaszki:eviltong:? Może chociaż o 11-tej?:cool3:

niech ci będzie - a ty co - wstać nie możesz?:evil_lol: ciesz się, ze nie o 5.00:diabloti:

no to gdzie ma szofer podjechać?

Posted

Jakbyś mogła możliwie w pobliżu mnie, bo zakładam brudną kurtkę do tej operacji:eviltong: i nie będę w niej paradowac przez miasto w dzień świąteczny:evil_lol:.

A zabieramy ewelinkę_m?:razz:

Posted

erka napisał(a):
Jakbyś mogła możliwie w pobliżu mnie, bo zakładam brudną kurtkę do tej operacji:eviltong: i nie będę w niej paradowac przez miasto w dzień świąteczny:evil_lol:.

A zabieramy ewelinkę_m?:razz:

tak - tylko jej trzeba wysłać sms gdzie i kiedy:lol:

Erka - czyli ciebie odbiorę tam gdzie zawsze...a Ewelinkę? może na przystanku na Seminaryjskiej - k. bazarów?

Posted

powodzenia Tumliniaki!!

wierzę w tą małą Lineczkę. Jak brałam do siebie Brombe na dt (może pamiętacie z naszego wątku) wybrałam ją bo była najbardziej strachliwa z tych co zostały (tak tak, oczywiście widziałam w niej Liruta wtedy:cool3:). i u nas po jednym dniu przemieniła się w wesołe licho i co jak co ale o tym,że była strachliwa nie można było powiedzieć. Bardziej szelma i łobuz :diabloti:

dlatego myślę,że w fajnym dt Lineczka się otworzy i zapomni co to strach :p I błagam z całych sił,żeby ktoś dał jej tą szanse :-(

Posted

Tumlinka i Linka juz u p. Ani:p Sunieczka oczywiscie niesmiała, ale machała tym swoim kikutkiem. Oczywiscie wlazła za maluchami do budy wiec ją po prostu z budy wyjęłam tymi ręcami - nawet nie protestowała...w samochodzie "spiewała", ziajała i chciała koniecznie przejsc do przodu - ale Ewelinka ją ujarzmiła:lol: Natomiast z Linką jest źle....jak na ręce to rzeba gryźc i s...ć:shake: Najlepiej by było gdyby ona teraz po pobycie u p. Ani na te parę dni trafiła do dt, bez brata i matki...bo cholewka jak ją się z powrotem wsadzi do kojca...to te parę dni pójdzie pewnie na darmo:-(

Posted

jakieś tam zdjęcia mam :diabloti:

a Linka u p.Ani już tak paniki nie siała :cool3: leżała sobie w kąciku, ale bez problemu można było ją pogłaskać, wymyć itd.
Tumcia też się oswoiła latała radosna po domu zwiedzać wszystkie miejsca, przychodziła na głaskanie nawet :razz: jak chciałam jej zrobić foty to tylko mi się na kolana ładowala.

Posted

Też mi się wydaje,że z Linką nie jest tak bardzo źle. W domu juz nie gryzła, siedziała co prawda wciśnieta w kącik i odsuwała sie od ręki, ale Irka ją tam będzie molestować przez te trzy dni .
Tylko co potem? Irena wyjeżdża od p.Ani w niedzielę, wtedy trzeba obie sunie zabrac z powrotem do hotelu.
Tumlinka bardzo fajnie się odnalazła w mieszkaniu, sympatyczna bardzo sunia:lol:.

Posted

Nie ma żadnego zainteresowania szczeniaczkami:shake:.
Nikt sie nie interesuje Puchatkiem, który jest super adopcyjnym psiaczkiem, to co dopiero mówic o Lince, która jest jeszcze dzikuską.

Nie wiem, czy przyjedzie pani po Tumcia, bo tez sie nie odzywa.