ewatr Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ja tylko chciałam napisać bo to ginie nieraz w tłumie :eviltong: ze Tulimowcy sa cały czas na wyrózninym i pogrubionym allegro : Szczeniaki z Tumlina (797581817) - Aukcje internetowe Allegro Prosze wstawiaj Andziu ogłoszenia do 1 postu bo szkoda kasy na dublowanie niektorych ogłoszen ;) Quote
andzia69 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='ewatr']Ja tylko chciałam napisać bo to ginie nieraz w tłumie :eviltong: ze Tulimowcy sa cały czas na wyrózninym i pogrubionym allegro : Szczeniaki z Tumlina (797581817) - Aukcje internetowe Allegro Prosze wstawiaj Andziu ogłoszenia do 1 postu bo szkoda kasy na dublowanie niektorych ogłoszen ;) wstawiłam;) czyli na razie maluchy mają allegro:p Quote
erka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 No właśnie jest problem z nowymi zdjęciami Puchatka, bo w DT nie maja aparatu, a nikt nie ma czasu,żeby tam jechać, bo to zupełnie inna dzielnica:shake:. Ale zobacze czy cos da się zrobic. Quote
ewab Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Czyli można powiedzieć, że pierwszy etap akcji Tumlin zakończył się 100% sukcesem. Teraz już "tylko" znaleźć domki:cool3:. Quote
erka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dzwoniłam do hotelu, sunia już wyszła na smyczy z boksu, szczeniorki jeszcze przestraszone, szczególnie sunieczka, nie da się na razie wziąc na ręce , gryzie biedulka ze strachu. Tumlinka nie mogła się wogóle załatwić, pewnie po kościach i ochłapach, jakie na tej wsi dostawała, a jak sie z wielkim trudem załatwiła , to z krwią. Mam nadzieję, że teraz po normalnym jedzeniu te przewody pokarmowe dojda do siebie. Quote
Od-Nowa Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 erko, koleżanka być może załatwi worek karmy. chyba najbardziej potrzebujące Tumlinki i psy u P.Kazi? Czy można wysłać na Twój adres domowy?? Quote
erka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Od-Nowa, jak najbardziej można:lol:. Właśnie wczoraj zabrałam resztę karmy od p.Pilipczuka do hotelu, zostawiłam tez troche ryżu i mięsa,żeby szczeniorkom troche gotować. Quote
andzia69 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 podnoszę dzieciaki i uroczą sunię... Quote
erka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dzwoniła pani z Łopuszna o szczeniaka, do budy, ale teraz na zimę byłby w mieszkaniu, brzmiala dosyć rozsądnie. Właściwie pytała o Puchatka, ale ponieważ on cały czas w mieszkaniu, to zaproponowałam jej Tumcia. Pani się zgodziła, ale może przyjechać po niego dopiero za tydzień. Jak nic lepszego się nie znajdzie, to myślę,że by to było nie najgorsze miejsce. Quote
andzia69 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 ewab napisał(a): Teraz już "tylko" znaleźć domki:cool3:. taaa Ewuś - "tylko":razz: tylko z tym pewnie będzie gorzej.... Quote
Rudzia-Bianca Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 erka napisał(a):Dzwoniła pani z Łopuszna o szczeniaka, do budy, ale teraz na zimę byłby w mieszkaniu, brzmiala dosyć rozsądnie. Właściwie pytała o Puchatka, ale ponieważ on cały czas w mieszkaniu, to zaproponowałam jej Tumcia. Pani się zgodziła, ale może przyjechać po niego dopiero za tydzień. Jak nic lepszego się nie znajdzie, to myślę,że by to było nie najgorsze miejsce. Jeśli nie na łańcuch :mad: to buda nie jest nie wiadomo jaką tragedią dla psa , niektóre kudłacze nawet wolą budę a wszystkim niestety ciepłych łożek nie znajdziemy :placz: Quote
erka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dostałam nowe zdjęcia Puchatka, urósł niesamowicie:lol:. Bardzo proszę o ogłoszenia dla Puchatka, bo czas w DT juz mu się kończy! Quote
erka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Będzie też problem z jego siostrzyczką w hotelu, Linką. Jest bardzo wystraszona cały czas, boi się panicznie, siedzi wcisnięta w kąt budy:shake:. Ona niestety przeżyła wielki stres w czasie łapania . Ten facet złapał pierwszego Tumcia, a ona wlazła pod stertę dech i różnych rupieci. Odwalali więc z drugim facetem po kolei te dechy, robiąc przy tym straszny rumor, więc wyobraźcie sobie, co ona musiała przejśc:-(. Dzisiaj też rozmawiałam z włąścielką hotelu na tem opłat:cool3:. Za poprzedniego szczeniaczka/pojechał do Ciekot/, który był tam od 28.10 do 3.11, czyli sześć dni policzyła po 15 zł, czyli 90 zł. 90 zł zostało z opłaty za Czarka i justysiek przeznaczyła to na Tumlin, czyli tamten szczeniaczek jest już opłacony. Od 3.11. jest tam sunia z 2 szczeniakami i pani chce 35 zł za dobę, chciałam trochę utargować, ale chyba się nie uda. Quote
Od-Nowa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 przez to malowanie stanęłam z ogłoszeniami:oops: BARDZO PROSIMY O POMOC OGŁOSZENIOWĄ !!!!!!!! czy ktoś może napisać ładny tekst do ogłoszeń?? to też duża pomoc bo człowiek nawet jak ma chwilę na ogłoszenie nie wie co napisać ;) Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 dla puchatka kupiepsa.pl hiperogloszenia.pl adopcjapsa.pl autogielda.pl kupsprzedaj.pl alegratka.pl Quote
Rudzia-Bianca Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Podnosimy maleństwa i mamusię . Do kiedy moga być w hoteliku ? Quote
erka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 W przyszłym tygodniu dobrze by było wysterylizować Tumlinkę, ale co wtedy ze szczeniorkami:roll:, nie mogą być z mamą, bo mogłyby uszkodzić szwy. W piątek może przyjadą ludzie po Tumcia, ale co będzie z Linką? Jej to by się przydał dt, gdzie mogłaby być w mieszkaniu z człowiekiem, wtedy szybciej by doszła do psychicznej formy. Quote
erka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Nie wiem, co będzie z tumliniakami:shake:. Właścicielka hotelu mówi, że cały czas straszne dzikuski. Jak nikogo nie ma w pobliżu, to bardzo ładnie bawią sie w kojcu, ale jak widzą człowieka, to od razu wciskają się w kąt budy:-(. Quote
Od-Nowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 kurcze to tragedia!! Tumliniaki kochane... popytam w sprawie dt ... takie cudeńka... Quote
Od-Nowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 wysmażyłam Tumliniakom allegro jak ktoś potrzebuje tekstu do ogłoszeń proszę się częstować ;) 3 szczeniaczki i ich mama SZUKAJĄ DOBRYCH DOMÓW! (811292269) - Aukcje internetowe Allegro Quote
erka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Właścicielka hotelu twierdzi,że dla Linki trzeba tylko szukać domu razem z matką, że ona sama nie będzie się nadawała do adopcji. Trzeba koniecznie szukać DT dla tego biedactwa, gdzie ktos popracuje nad nią, przecież w takim wieku jeszcze sie da ją wyprowadzić. Nie wiecie o takim dt? Quote
Od-Nowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 wzięłabym ją od razu.. ale TZ mnie wystawi za drzwi bez mrugnięcia okiem :diabloti: od razu by się rozkręciła :lol: napisałam do kilku znajomych w sprawie dt dla małej... szukam dalej Quote
Rudzia-Bianca Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ja niestety wiecie , Tata nieugięty , nie nie i nie ciągle słysze - aż się dziwię że mu się jeszcze nie znudziło to moje nudzenie :placz: Ale wpadłam na pomysł, jutro pewnie nie zdąże ale postaram sie najszybciej jak tylko sie da zrobić ogłoszenie i porozwieszać w Myślenicach że potrzebujemy DT , może coś się uda w tym dziwnym mieście znaleźć :-(. Quote
Recommended Posts