anett Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 dokładnie to jest Bank DnB NORD Polska? Quote
egradska Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Podnoszę ONeczkę w potrzebie, mam fanty na bazarek, tylko nie wyrabiam sie ostatnio z niczym:( Quote
ronja Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Cantadorra jest wpłata od Ciebie 100zł - dziękujemy co jakiś czas będę wklejać zestawienie (Evelin u mnie już działa edycja postu, trzeba kliknąć 2 razy) lecznica Książęca dług 1000zł Wpłaty razem: 330zł 200zł Jolanta R. Evelin 30zl Stanisław S. GACKN1 [FONT="]100zł Ewa B.-P. Cantadorra[/FONT] Quote
pucka69 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 oj to bazarki by trzeba zrobić. Tylko - jak ja tego nowego dogo nie lubię ... ale zrobię, zrobię ... Quote
ronja Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 z mojego bazarku też będzie 100zł - to już prawie połowa pierwszej operacji a Simbi Bimbi była dziś na zmianie opatrunku - sączy się nadal płyn tkankowy, ale gula na łapie z tym płynem jest już mniejsza. Simbi chyba dzis cierpiała, bo po południu była niespokojna, dyszała. U weta dostała antybiotyk i przeciwbólowy i teraz grzecznie śpi. Mamy na jutro antybiotyk i przeciwbolowy - Bartek pielęgniarka poda, a na zmianę opatrunku pojedziemy w niedzielę. Nasz dług u weta powiększył się o kolejne 35zl. Quote
Randa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Simbi-Bimbi - jakie Ty masz szczęście, że taka opieka Cię spotkała i jaka Ty fajna suka jesteś !!!!! Quote
Randa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 A kto ją tak przechrzcił na Simbi-Bimbi ? Quote
Evelin Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Dzis odebrałam fanty ba bazarek od feluski ..dzięki..Bazarek zrobie jutro. Simbi to imie otrzymane od DT :) Witaj Pucka...a kto lubi nowe dogo? Nie będe brzydko pisac,ale u mnie edycja postów nie działa nadal.Bardzo to niedobrze dla watku,bo wszystko pwinno być w pierwszym poście..Juz słyszałam o klikaniu 2 razy,próbowałammno nie dział i już..chyba coś napisze do administracji, brak edycji wiele rzeczy blokuje.. Quote
Isiak Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Uffff, przeczytałam wątek od początku.... Trafiłam tu dzięki bazarkowi ronji. Suczka jest prześliczna, przegrzeczna i ma ogromne szczęście, że trafiła na odpowiednich ludziów :) Zrobię bazarek dla niej z haftowanymi zakładkami, tylko trochę to potrwa, bo muszę je naprodukować. Myślę, że w poniedziałek już coś będę mieć. Tylko jak zbierać pieniądze - na swoje konto i przekazać całość na konto Vivy, czy od razu na konto fundacji i czekać na potwierdzenie tu na wątku, że wpłata wpłynęła? Jeśli w ogóle ktoś kupi te zakładki... Quote
ronja Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 super, dzięki za chęć pomocy możesz zbierać na swoje konto, a potem całość przelać na Vivę:) Quote
Cantadorra Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ale czy wg weta idzie ku lepszemu ze lapką Simi? Czy juz wykluczono amputację lapki? Quote
ronja Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 u dr Janickiego mamy pokazać się za tydzień - umówimy się na konsultację na przyszłą środę. pewnie będzie rtg i dr stwierdzi co dalej. u naszego weta tylko zmieniamy opatrunki - póki co sączy się z ran i to jest prawidłowe. dla mnie ta łapka wygląda strasznie. Quote
Kamila_ Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Melduję się! Dziewczyny pomogę porozsyłać link do wątku, może to troszkę pomoże. Przekleiłam na prośbę edgarskiej wątek na owczarek.pl Quote
Randa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Kamila i Heksa napisał(a):Melduję się! Dziewczyny pomogę porozsyłać link do wątku, może to troszkę pomoże. Przekleiłam na prośbę edgarskiej wątek na owczarek.pl dziękujemy, każda para rąk się przyda Quote
ronja Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Simbi Bimbi była dziś z Bartkiem rano u weta na zmianie opatrunku. Mniej się sączy. We wtorek znowu jedziemy na zmianę opatrunku. Antybiotyk i przeciwbólowy kontynuujemy. i dobra wiadomośc- Simbulka nie jest w ciąży, miała dziś usg (gratis). Dzisiejsza wizyta to kolejne 35zł... Quote
Randa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 No to super, że nie w ciąży. Pozdrawiam Bimbi Quote
Evelin Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 To chociaz jeden problem z glowy...bardzo jestem ciekawa środowej wizyty u dr Janickiego ..wtedy chyba więcej mozna o łapce Simbi powiedzieć.. Bazarku jeszcze zrobic nie zdązyłam,ale zrobi się. Quote
Cantadorra Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Faktycznie jeden klopot z glowy. Simi, niech lapka sie dobrze goi. Quote
ronja Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [FONT=Times New Roman] Wpłaty 200zł Jolanta R Evelin 30zl Stanisław S GACKN1 100zł Ewa B.-P. Cantadorra 110zł[/FONT][FONT=Times New Roman] Aldona L. Isiak (bazarek) 50zł[/FONT][FONT=Times New Roman] EWA MARIA G. 490zł RAZEM:multi:[/FONT] Quote
Evelin Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Ale niespodzianka..mamy juz połowę na pierwszą operację :)..Jeszcze tylko druga połowa.. Simbi zdrowiej,z resztą da się jakoś poradzić... Quote
Recommended Posts