Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 778
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cantadorra jest wpłata od Ciebie 100zł - dziękujemy
co jakiś czas będę wklejać zestawienie (Evelin u mnie już działa edycja postu, trzeba kliknąć 2 razy)

lecznica Książęca dług 1000zł
Wpłaty razem: 330zł
200zł Jolanta R. Evelin
30zl Stanisław S. GACKN1
[FONT=&quot]100zł Ewa B.-P. Cantadorra[/FONT]

Posted

z mojego bazarku też będzie 100zł - to już prawie połowa pierwszej operacji

a Simbi Bimbi była dziś na zmianie opatrunku - sączy się nadal płyn tkankowy, ale gula na łapie z tym płynem jest już mniejsza. Simbi chyba dzis cierpiała, bo po południu była niespokojna, dyszała. U weta dostała antybiotyk i przeciwbólowy i teraz grzecznie śpi. Mamy na jutro antybiotyk i przeciwbolowy - Bartek pielęgniarka poda, a na zmianę opatrunku pojedziemy w niedzielę.
Nasz dług u weta powiększył się o kolejne 35zl.

Posted

Dzis odebrałam fanty ba bazarek od feluski ..dzięki..Bazarek zrobie jutro.
Simbi to imie otrzymane od DT :)
Witaj Pucka...a kto lubi nowe dogo?
Nie będe brzydko pisac,ale u mnie edycja postów nie działa nadal.Bardzo to niedobrze dla watku,bo wszystko pwinno być w pierwszym poście..Juz słyszałam o klikaniu 2 razy,próbowałammno nie dział i już..chyba coś napisze do administracji, brak edycji wiele rzeczy blokuje..

Posted

Uffff, przeczytałam wątek od początku.... Trafiłam tu dzięki bazarkowi ronji. Suczka jest prześliczna, przegrzeczna i ma ogromne szczęście, że trafiła na odpowiednich ludziów :)
Zrobię bazarek dla niej z haftowanymi zakładkami, tylko trochę to potrwa, bo muszę je naprodukować. Myślę, że w poniedziałek już coś będę mieć. Tylko jak zbierać pieniądze - na swoje konto i przekazać całość na konto Vivy, czy od razu na konto fundacji i czekać na potwierdzenie tu na wątku, że wpłata wpłynęła? Jeśli w ogóle ktoś kupi te zakładki...

Posted

u dr Janickiego mamy pokazać się za tydzień - umówimy się na konsultację na przyszłą środę. pewnie będzie rtg i dr stwierdzi co dalej. u naszego weta tylko zmieniamy opatrunki - póki co sączy się z ran i to jest prawidłowe. dla mnie ta łapka wygląda strasznie.

Posted

Kamila i Heksa napisał(a):
Melduję się!
Dziewczyny pomogę porozsyłać link do wątku, może to troszkę pomoże.
Przekleiłam na prośbę edgarskiej wątek na owczarek.pl

dziękujemy, każda para rąk się przyda

Posted

Simbi Bimbi była dziś z Bartkiem rano u weta na zmianie opatrunku. Mniej się sączy. We wtorek znowu jedziemy na zmianę opatrunku. Antybiotyk i przeciwbólowy kontynuujemy.
i dobra wiadomośc- Simbulka nie jest w ciąży, miała dziś usg (gratis).
Dzisiejsza wizyta to kolejne 35zł...

Posted

To chociaz jeden problem z glowy...bardzo jestem ciekawa środowej wizyty u dr Janickiego ..wtedy chyba więcej mozna o łapce Simbi powiedzieć..
Bazarku jeszcze zrobic nie zdązyłam,ale zrobi się.

Posted

[FONT=Times New Roman] Wpłaty
200zł Jolanta R Evelin
30zl Stanisław S GACKN1
100zł Ewa B.-P. Cantadorra
110zł
[/FONT][FONT=Times New Roman] Aldona L. Isiak (bazarek)
50zł
[/FONT][FONT=Times New Roman] EWA MARIA G.

490zł RAZEM:multi:
[/FONT]