Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 778
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki, Evelin
ja jutro odbiorę fakturę, bo jedziemy z Simonką szwy zdjąć.

chyba mogę napisać, że jak wszystko dobrze pójdzie, to za 2 tygodnie z kawałkiem Simbik będzie już w swoim domku;)
więcej nie piszę, by nie zapeszyć

Posted

ach, ta nasza pani Simonka
w nocy zdjęła kołnierz, nawet nam do głowy nie przyszło, że rozliże tak paskudnie brzuch. Zamiast zdjętych szwów dostała antybiotyk o przedłużonym działaniu, i 2 na wynos (co 2 dni zastrzyk). widzimy się w poniedziałek, a pani Simonka ma kołnierz mocniej zapięty.
koszt dziś to 29zl

i zaległa faktura za sterylkę

Posted

milka74 napisał(a):
Ja tylko podglądam Simonkę od jakiegoś czasu, bo jestem na Dogo króciutko ale za porzadny dom kciuki trzymam z całej siły !!!

dziękujemy, kciuki potrzebne:)

zapomniałam napisać, że wczoraj byliśmy z Simonką na kontroli u weta.
zagoiło się, szwy zdjęte, ale kołnierz jeszcze ze 2 dni nosimy. nic nie zapłaciliśmy wczoraj:)
Simonka jak wariatka cieszyła się w lecznicy, wręcz ciągnęła mnie na smyczy, co generalnie jej się nie zdarza.

ps. Evelin, Bartek mnie dopytuje, czy zaśpiewałaś Randzie piosenkę o Flungusiowej

Posted

Nie zaśpiewałam jeszcze,ale to tylko dlatego,że randa pojechała na tydzien do Zakopanego...ale to jest fajna piosenka i z pewnością usłyszy..
Simonka, mam nadzieję,ze to bedzie doskonały domek

Posted

zdjęcia Simonki. niektóre jak najbardziej nadają się do ogłoszeń
postanowiłyśmy ogłaszać Simonę. adopcja do Poznania się przedłuża, są kłopoty z transportem. po Diance onkowatej przekonałam się, że nie bedzie problemów ze znalezieniem fajnego domu i dla Simonki w okolicach Warszawy.

to zdjęcie może niezbyt udane, ale pokazuje charakter Simonki - wesołej, kochanej, rozbawionej

Posted

dzwonił pan z Mlawy, chcial Simonę do garażu. jak powiedzialam,że chcialabym, by Simona mieszkała w domu, prawie się oburzyl, że garaż przecież to część domu...