3 x Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 bazarek na psy pod opieka gusi i myszy i na kaukazy które są w wiecznej dupie finansowej ja poszilę "utarg" po równo Wy ze swoją częśćią zrobicie co chcecie ;) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/184256-NOWE!-Kosmetyczny-DIOR-LANCOME-YVES-ROCHER-AVON-do-6.05.-dla-kilku-psów?p=14547898#post14547898"]Bazarek kosmetyczny - DIOR, LANCOME, Yves Rocher i Avon[/URL] Quote
beka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Czesc Gusia :) miło było pozna. na której stronce można obejrzec te nogi??? Quote
mysza 1 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='gusia0106']Czyli co? Pora do domu, nie? :)[/QUOTE] Bardzo wyjątkowego domu - tak. Quote
Tora&Faro Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Przyszłam się przywitać poweekendowo:)...Gusiu co u Was? Quote
gusia0106 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='beka']Czesc Gusia :) miło było pozna. na której stronce można obejrzec te nogi???[/QUOTE] A zaraz Ci pokaże jakieś wyjątkowe ujęcie ;) Mi tez było bardzo miło ;) A się dzieje u nas trochę. Znaczy żadnych rewelacji ;) Byliśmy się zważyć i ...dupa. Waga stoi w miejscu jak zaklęta. 30,6 i nie chce być więcej choć powinno. A wczoraj mieliśmy wyjątkowych gości. Przyjechała do nas na spacer Pani Grażynka z jedną ze swoich suń - wielką, czarną i piękną Niufą :) Byliśmy na skarpie. Szanti grzeczna, Marlejek też. Oczywiście, jak się ma do czynienie z Aniołami to spacer nie jest tylko spacerem. Dostaliśmy obrożę Kitlixa, dwa Fripexy i 194,62 zł. Marlej to ma szczęście. Oczywiście wszystkie pieniążki do Marlejkowego pudełeczka (bo u Pani Grażynki stoi takie oddzielne pudełeczko) wytrzepał z kieszeni Pan Grażynkowy. Baaaaardzo dziękujemy :loveu: A jak mówię Pani Grażynce, że wciąż jesteśmy pod wrażeniem, że takich ludzi jak oni to się nie spotyka, że dlatego tak się zachwycamy i nie możemy wyjść z podziwu, to mi mówi, że przecież oni są tacy zwyczajni. Zwyczajni???? To mi pokażcie tych nadzwyczajnych :evil_lol: No i zaczynamy akcję ogłoszeniową. Umie ktoś napisać jakiś ładny tekst do ogłoszeń? Ja chętnie zadbam o dobre zdjęcia. Zwłaszcza, że w sobotę..........jedziemy w Bieszczady :multi: Aaaaa, zapomniałabym...... Jako, że Marlejowi kończą się i fundusze i leki, proponuję z puli od Pani Grażynki przekazać 94,62 dla Marleja i 100 dla Mai. Może tak być? Quote
beka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Marlej jedzie na wikend?? No no, ale się chłopakowi powodzi :) Quote
gusia0106 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='beka']Marlej jedzie na wikend?? No no, ale się chłopakowi powodzi :)[/QUOTE] No jedzie ;) Się sprawdzi czy bardziej mu pasuje plaża czy Połoniny ;) Quote
Tora&Faro Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Takie wieści to ja mogę czytać bez końca...:loveu: Jakoś do mnie nie dociera że nadszedł ten moment i zaczynamy Marlejowi domku szukać;)...ale oczywiście pomogę w ogłoszeniach...:) Quote
3 x Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='gusia0106']No jedzie ;) Się sprawdzi czy bardziej mu pasuje plaża czy Połoniny ;)[/QUOTE] Marlejucha na Połoninach :loveu::loveu::loveu: Quote
rufusowa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Tyyyyyyy nie myśl sobie, że obędzie się bez sesji fotograficznej :mad: ja też chcę mieć wkład w adopcję Marleja :eviltong: umawiamy się na sobotę - 8 maja i koniec, kropka :p Quote
Ewanka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Radosne wieści, choć i ja mam mieszane uczucia ... jakoś nie mogę uwierzyć, że moment przeprowadzki się zbliża. Quote
mala_czarna Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Byłam dzisiaj i widziałam Marlejka. Obszerniejsza relacja będzie jutro, ale powiem tylko tyle: on nie widzi świata po za Gusią (Gusia mnie skrzyczy za to :( ) To nie ten sam chłopak, którego widziałam w ubiegłym roku. Cud miód i orzeszki. Serio! :) Quote
mysza 1 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='mala_czarna']Byłam dzisiaj i widziałam Marlejka. Obszerniejsza relacja będzie jutro, ale powiem tylko tyle: on nie widzi świata po za Gusią (Gusia mnie skrzyczy za to :( ) To nie ten sam chłopak, którego widziałam w ubiegłym roku. Cud miód i orzeszki. Serio! :)[/QUOTE]. Mnie też się podoba, fajny jest. Ale Wam dobrze z tymi Bieszczadami. Ja praktycznie nie mogę wyjeżdzać przez to wielkie stado. Dobrze, ze czasem służbowo pojadę to mam atrakcje. ;) Bardzo dziękuję Pani Grażynce za 100 zł dla naszej Mai. Quote
mala_czarna Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Mysza, weź no siedź na tyłku i nigdzie nie jeździj. Pliss, bo kolejną bidę znajdziesz :) Quote
iwlajn Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Fajnie, że spotkaliście się z Panią Grażynką. Wspaniali ludzie, ciekawe czy podczytują wątek Marleja:) Jak tak, to pozdrawiamy!! Quote
mala_czarna Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 No to dzisiaj ciąg dalszy a propo wczorajszej wizyty :) Marlej początkowo jest bardzo nieśmiałym psem. Wcale nie chciał się ze mną przywitać ;) Na smaczka w ogóle nie zwrócił uwagi, po prostu zawinął się do drugiego pokoju i tyle go widziałam. Później podchodził coraz śmielej, dawał się głaskać po łepetynie, a juz naprawdę dużo póxniej, oprócz tego, że łaskawie wziął ode mnie patyczka-smaczka, dawał się dotykać po brzuszku, łapkach, wszędzie! Ma cudowną, miękką i jedwabną sierść. Wydaje mi się, że Gusia go chyba w Silanie pierze :evil_lol: Aha, bo zapomniałabym o najważniejszym. Za każdym razem jak chce się go pogłaskać, Marlejek patrzy na Gusię cielęcym wzrokiem tak jakby pytał: czy ona może mnie pogłaskać? Bo jeśli Tobie się to nie podoba, to ja też nie chcę ;) Quote
3 x Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='mala_czarna'] Aha, bo zapomniałabym o najważniejszym. Za każdym razem jak chce się go pogłaskać, Marlejek patrzy na Gusię cielęcym wzrokiem tak jakby pytał: czy ona może mnie pogłaskać? Bo jeśli Tobie się to nie podoba, to ja też nie chcę ;)[/QUOTE] tez tak myślę spojrzenie na Gusie i dopiero wtedy zależnie od niej - decyzja Quote
Nutusia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='3 x']tez tak myślę spojrzenie na Gusie i dopiero wtedy zależnie od niej - decyzja[/QUOTE] W takim razie trzeba go będzie do nowego domku wyprawić z gusiowym zdjęciem oprawionym w ramkę, z napisem "przyzwalam" :) Quote
Tora&Faro Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Fajny chłopak się z Marleja zrobił:loveu: Quote
mala_czarna Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ja mam taką małą foteczkę ze sławnego dywanu ;) [IMG]http://images48.fotosik.pl/288/ca30921cc315293dmed.jpg[/IMG] Quote
Ewa Marta Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='mala_czarna']Aha, bo zapomniałabym o najważniejszym. Za każdym razem jak chce się go pogłaskać, Marlejek patrzy na Gusię cielęcym wzrokiem tak jakby pytał: czy ona może mnie pogłaskać? Bo jeśli Tobie się to nie podoba, to ja też nie chcę ;)[/QUOTE] To jest dokładnie to, co pisałam kiedyś:-) Wszystko musi zaakceptować Gusia, wtedy Marlej pozwala na wszystko. Też go wczoraj widziałam i głaskałam kochanego, wyluzowanego psiaka. I zdradzę Wam jeszcze, że TZ Gusi mówi, że Marlej jest ok i jak dla niego może zostać;-)To znaczy, że połowę domowników mamy przekonanych, pozostaje Gusia;-) Quote
mala_czarna Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ewa, Ty to lepiej szybko wykasuj, bo jak wpadnie Gusia to będzie dym ;) Quote
3 x Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='Ewa Marta']To jest dokładnie to, co pisałam kiedyś:-) Wszystko musi zaakceptować Gusia, wtedy Marlej pozwala na wszystko. Też go wczoraj widziałam i głaskałam kochanego, wyluzowanego psiaka. I zdradzę Wam jeszcze, że TZ Gusi mówi, że Marlej jest ok i jak dla niego może zostać;-)To znaczy, że połowę domowników mamy przekonanych, pozostaje Gusia;-)[/QUOTE] to może wyadoptujemy go TZ ;) Quote
Nutusia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='3 x']to może wyadoptujemy go TZ ;)[/QUOTE] Ty to masz łeb, Kobieto! :) Quote
jola_li Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='Ewa Marta'] I zdradzę Wam jeszcze, że TZ Gusi mówi, że Marlej jest ok i jak dla niego może zostać;-)To znaczy, że połowę domowników mamy przekonanych, pozostaje Gusia;-)[/QUOTE] Nie połowę tylko 2/3. Marlej też jest ZA :-). Quote
Recommended Posts