Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gusiu, powiedz mi bo ja ciemna masa jestem. Te szelki, które ma Marlej to z jakimś zwykłym zoologu można dostać? I jak ja mam Frotkę wymierzyć? Muszę jej kupić jakieś inne szelki, bo ostatnio ze swoich zaczyna mi się "wypinać".

Posted

[quote name='Ewanka']Obiecanki-cacanki ... czy przed wakacjami ... czy NA wakacje ? ;)[/QUOTE]

Się dogadamy ;)

My kupiłyśmy w normalnym, te akurat które on ma są firmy Trixi, ale są też różne inne.
Myślę, że na Frotkę dobra będzie M - one mają dość szeroki zakres regulacji.

Posted

[quote name='gusia0106']Burza jest. A Marlej w domu sam. Cholera.[/QUOTE]

Nio, Sylwestra i Wielkanoc mamy za sobą, to nadszedł czas na wiosenne burze...:shake: Może się pod dywan schowa...

Posted

Może U Ciebie nie ma burzy, ja niby w centrum ale nie słyszę specjalnie.

Kiedy wyjeżdzasz?

Posted

Zagrzmiało dwa razy i na tyle cicho, że moje strachajło Semik w czasie spaceru tylko spojrzal z niepokojem do góry i poszedł dalej.

Gusiu, jakby co, jestem, najbliżej. Zawsze mogę podejść sama, czy z Jackiem i pomóc... Podaj mój numer na wszelki wypadek...

Posted

Znowu offuję, zapraszam na wspaniały bazar ksiązkowy z darami od Ellig [url]http://www.dogomania.pl/threads/183657-KsiAE-A-ki-nowe-bestsellery-w-bardzo-atrakcyjnych-cenach-na-Paxa-do-22-04-do-20-00?p=14483329#post14483329[/url]

Posted

[INDENT] Bardzo, bardzo proszę o pomoc...Moja tymczasowa Puska utknęłą w Warszawie, a ma dojechać do Krakowa. Jest osoba chętna do zabrania jej do Krakowa pociągiem z Centralnego albo Wschodniego w [B]piątek[/B] o godz. 18 -szukamy osoby, która odbierze Pusię z ul Okrężnej i zawiezie na dworzec.... Proszę........Zwracamy kosz paliwa, proszę...
[/INDENT]

Posted

[quote name='malagos'][INDENT] Bardzo, bardzo proszę o pomoc...Moja tymczasowa Puska utknęłą w Warszawie, a ma dojechać do Krakowa. Jest osoba chętna do zabrania jej do Krakowa pociągiem z Centralnego albo Wschodniego w [B]piątek[/B] o godz. 18 -szukamy osoby, która odbierze Pusię z ul Okrężnej i zawiezie na dworzec.... Proszę........Zwracamy kosz paliwa, proszę...
[/INDENT][/QUOTE]
Odebrać o 18 czy o 18 być na dworcu?
Ja teoretycznie pracuję do 17 z minutami i na 18 na Okrężną mogłabym zdążyć ale nie mogę obiecać, bo mam teraz tak w pracy, że mogę wyjść i o 22...

Posted

O 18 odjeżdża pociąg. Już chyba mam osobę, moze beam6 zawiezie. dzieki! Troche trudno sie "steruje" z daleka, ale moze wreszcie sie uda i pies pojedzie do domu! :)

Posted

[quote name='malagos']O 18 odjeżdża pociąg. Już chyba mam osobę, moze beam6 zawiezie. dzieki! Troche trudno sie "steruje" z daleka, ale moze wreszcie sie uda i pies pojedzie do domu! :)[/QUOTE]

Możesz mnie wpisać na listę rezerwową. Pracuję do 16.30. Gdzie jest Okrężna?...

Posted

[quote name='mala_czarna']Nie no chyba jeszcze nie? :eviltong:[/QUOTE]

Już tak;) Powiedziałam, żeby był grzeczny, żeby się słuchał, jadł i nie rozrabiał.

Powiedział, że dobra ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Już tak;) Powiedziałam, żeby był grzeczny, żeby się słuchał, jadł i nie rozrabiał.

Powiedział, że dobra ;)[/QUOTE]

Inteligentna bestia z niego jest, na pewno dobrze będzie :) Trzeba było tylko doniczki pochować ;)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Niedobra Gusia :evil_lol: dzisiaj rano pożegnała Marlejka....a sama urlopować leci...;)[/QUOTE]

Urlopować od razu! Pracować ciężko!
W dobrych rękach jest, nic mu nie będzie ;)

Posted

To znaczy, że Marlej poszedł mieszkać do Opiekuna/nki (???)
... nie wiem, dlaczego, ale wyobrażałam sobie, że to Opiekun/ka przyjdzie mieszkać do Marlejka.

Słowem ... usamodzielnianie w toku :)

Posted

[quote name='Ewanka']To znaczy, że Marlej poszedł mieszkać do Opiekuna/nki (???)
... nie wiem, dlaczego, ale wyobrażałam sobie, że to Opiekun/ka przyjdzie mieszkać do Marlejka.

Słowem ... usamodzielnianie w toku :)[/QUOTE]

Nie, nie - dobrze zrozumiałaś :)
Opiekun wprowadził się do Marleja ;)