gusia0106 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='andzia69']a skąd tych ludzi tyle:crazyeye: o tej porze roku? pogięło ich?:evil_lol:[/QUOTE] Tłumy były! Się bić musieliśmy o miejsce do zdjęć! ;) Lody Panie, gofry, kukurydza, grille - sezon w pełni normalnie ! Quote
andzia69 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='3 x']ja wiem gdzie taki jest ale dla własnego dobra będę milczeć :evil_lol:[/QUOTE] oj...wszyscy wiemy ino nic nie gadamy!:evil_lol: Quote
gusia0106 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='andzia69']oj...wszyscy wiemy ino nic nie gadamy!:evil_lol:[/QUOTE] Noooo nie, to już jest przesada! ;) [SIZE=4] [/SIZE] [SIZE=6][COLOR=Red][B]MARLEJ SZUKA DOMU![/B][/COLOR][/SIZE] Quote
magda222 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Przepraszam za offa... ONek w ciężkiej apatii i depresji... Trzeba jak najszybciej wyciągnąć go ze schronu. Nawet najmniejsze wpłaty przyczynią się do uratowania mu życia. [URL="http://www.dogomania.pl/../181095-ON-depresja-deklaracje-na-dt-pilnie-potrzebne-PomA-A-cie"]http://www.dogomania.pl/threads/181095-ON-depresja-deklaracje-na-dt-pilnie-potrzebne-PomA-A-cie [/URL] Quote
gusia0106 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='magda222']Przepraszam za offa... ONek w ciężkiej apatii i depresji... Trzeba jak najszybciej wyciągnąć go ze schronu. Nawet najmniejsze wpłaty przyczynią się do uratowania mu życia. [URL="http://www.dogomania.pl/../181095-ON-depresja-deklaracje-na-dt-pilnie-potrzebne-PomA-A-cie"]http://www.dogomania.pl/threads/1810...bne-PomA-A-cie[/URL][/QUOTE] Magda, link nie działa Quote
Tora&Faro Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='gusia0106']Noooo nie, to już jest przesada! ;) [SIZE=6][COLOR=red][B]MARLEJ SZUKA DOMU![/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Doprowadzacie Gusię do stanu w którym zaczyna pisać na czerwono.....to zły znak......;):evil_lol: Quote
magda222 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='gusia0106']Magda, link nie działa[/QUOTE] Kurde... Dzięki... Już powinien działać. [url]http://www.dogomania.pl/threads/181095-ON-depresja-deklaracje-na-dt-pilnie-potrzebne-PomA-A-cie[/url] Quote
mysza 1 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='andzia69']no coś ty! to normalka przecież:) ja chodzę z 3:diabloti: a skąd tych ludzi tyle:crazyeye: o tej porze roku? pogięło ich?:evil_lol:[/QUOTE] Z 3 to i ja chodziłam po plaży, wszyscy się patrzyli ale jakoś szło. Ale 4! [quote name='gusia0106']Tłumy były! Się bić musieliśmy o miejsce do zdjęć! ;) Lody Panie, gofry, kukurydza, grille - sezon w pełni normalnie ![/QUOTE] Naprawdę? W sumie się nie dziwię, też bym pojechała chętnie ale przez te 16 łap to nie wiem... Quote
Nutusia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Marlej szuka domu. No ja nie wiem czy znajdzie, skoro stale patrzy w oczy Gusi... (nie boję się, nie boję...:cool3:) Wątek za chwilę osiągnie stron 400!:evil_lol: U mojej Tośki po dwóch latach jeszcze do 150 nie dobiłyśmy, a działo się, że ho, ho! :diabloti: Quote
3 x Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 to ja zeby odwrócic uwage od drazliwych dla gusi tematów się spytam - znacie jakiegos dobrego dentyste w warszawie, co zrobi przede wszystkim dobrze bo po ostatnich przygodach, ja juz nie chce do niesprawdzonego :placz: a wiadomo ze z zebami z reguły człowiekowi bardziej do twarzy niż bez :evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='3 x']to ja zeby odwrócic uwage od drazliwych dla gusi tematów się spytam - znacie jakiegos dobrego dentyste w warszawie, co zrobi przede wszystkim dobrze bo po ostatnich przygodach, ja juz nie chce do niesprawdzonego :placz: a wiadomo ze z zebami z reguły człowiekowi bardziej do twarzy niż bez :evil_lol:[/QUOTE] Temat dla mnie poruszyłaś normalnie...od rana szukam dobrego dentysty bo mi się ząb ukruszył a ja takich rzeczy nie znoszę odkładać na później....koleżanka mi poleciła tę klinikę - korzysta z niej od lat podobno i bardzo sobie chwali: [URL]http://www.dentalclub.com.pl/pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1[/URL] wszelkimi znanymi Wam kontaktami też jestem zainteresowana;) Quote
3 x Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Tora&Faro'] wszelkimi znanymi Wam kontaktami też jestem zainteresowana;)[/QUOTE] to ja powiem tak, nie polecam w zadnym wypadku LUX MEDU zostawiłam u nich z kupę kasy i własnie teraz szukam kogos do poprawienia byłam tam u kilku i w sumie zadnego nie polecam nie wiem moze ja jestem jakimś szczególnym przypadkiem ;) za to dostałam namiary od kolegi na [url]http://www.stomatologiajarzebiny.pl/[/url] Katarzyna Wójtowicz tylko dla mnie to drugi koniec warszawy ;( Quote
Ewanka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ja mam od wielu lat tę samą , sprawdzoną, mogę śmiało polecić ... przyjmuje prywatnie z centrum, nie wiem, czy mogę pisać na forum jej dane (?) Quote
mysza 1 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Mam w rodzinie dentystów ale wywiało z Warszawy. Nikogo nie polecam, bo nie mam kłopotów z zębami więc chodzę do pierwszego lepszego. Z ukruszonymi to jest kłopot, moja koleżanka chodzi do Eurodentalu, podobno do jakiejs świetnej specjalistki, a ząb i tak ciągle się kruszy więc chyba średnio tam łatają... Quote
3 x Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='mysza 1']Mam w rodzinie dentystów ale wywiało z Warszawy. Nikogo nie polecam, bo nie mam kłopotów z zębami więc c[B]hodzę do pierwszego lepszego.[/B] [/QUOTE] ja tak poszłam dwa razy raz jak mi plomba wypadła - poszłam najblizej gdzie mialam - chyba łatwo się domyślec ze zadowolona nie byłam drugi raz tez wyszłam z założenia, że skoro nei znam zadnego poleconego to pojde do lux medu i też załuję mam jednego sprawdzonego tylko co z tego skoro babka jest 250 km stad i zeby do niej pojechac musialabym brac wolne ;( kurde niedługo michał bedzie miał czyszczone zęby , mże się razem z nim podłoże i będzie po problemie ;) Ewanka, możesz jak najbardziej zwłaszcza ze polecasz :) Quote
Ewa Marta Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Zdecydowanie polecam dr Sztychtinga z Kosiarzy 37:-) To za apteką i cukiernią ale przed sklepem spożywczym. Miły, profesjonalny, leczymy się cała rodziną u niego (zawsze śmieją się jak ktoś dzwnoi i pytają, która Golba:-) ) Robi koronki, sztukuje ukruszone zęby (ostatnio ratowal mi dwójkę którą złamał mi Semik chcący doskoczyć i mnie pocałować). Telefon do kliniki: (22) 651-84-64 Quote
mysza 1 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='Ewa Marta']Zdecydowanie polecam dr Sztychtinga z Kosiarzy 37:-) To za apteką i cukiernią ale przed sklepem spożywczym. Miły, profesjonalny, leczymy się cała rodziną u niego (zawsze śmieją się jak ktoś dzwnoi i pytają, która Golba:-) ) Robi koronki, sztukuje ukruszone zęby (ostatnio ratowal mi dwójkę którą złamał mi Semik chcący doskoczyć i mnie pocałować). Telefon do kliniki: (22) 651-84-64[/QUOTE] Myślałam, że piszesz o nowym lekarzy w klinice wet ;) ten sam adres. [B] Słuchajcie, czy ktoś może jutro zrobić wizytę przedadopcyjną na Czerniakowskiej 127?[/B] Quote
mysza 1 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Ale tu dzisiaj pustki. A ja znalazłam takiego cudaka [url]http://www.dogomania.pl/threads/183475-DziesiAE-tki-kleszczy-poraniona-krwawiAE-ca-skA-ra-taki-los-zgotowaA-mu-czA-owiek?p=14463645#post14463645[/url] Quote
Ewanka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Miałam dac namiary na moją stomatolożkę, szczerze ją polecam, chodzę wiernie od kilkunastu lat. Anna Barszcz, 22 890 05 63, gab. przy ul. Pańskiej 65 (rzut beretem od PKiN). Quote
gusia0106 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 A Marleja czeka prawdziwy test. W czwartek wylatuję na kilka dni za granicę. A Marlej zostaje w domu, pod opieką. Ale beze mnie. Sama jestem ciekawa cholera jak to będzie. Quote
mysza 1 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='gusia0106']A Marleja czeka prawdziwy test. W czwartek wylatuję na kilka dni za granicę. A Marlej zostaje w domu, pod opieką. Ale beze mnie. Sama jestem ciekawa cholera jak to będzie.[/QUOTE] O kurka, nieźle. A na długo? Quote
gusia0106 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='mysza 1']O kurka, nieźle. A na długo?[/QUOTE] No na długo, w sensie obiektywnie może nie, ale dla mnie 5 dni to długo. Dogadują się z opiekunem bez problemów, wychodzą na spacer i wszytsko jest fajnie, ale co innego, jak się jest 20 km od domu a co innego jak 2000 ;) Quote
mysza 1 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='gusia0106']No na długo, w sensie obiektywnie może nie, ale dla mnie 5 dni to długo. Dogadują się z opiekunem bez problemów, wychodzą na spacer i wszytsko jest fajnie, ale co innego, jak się jest 20 km od domu a co innego jak 2000 ;)[/QUOTE] 5 dni to bardzo długo wg mnie. Masz jakiegoś opiekuna, fajnie ;):evil_lol: Quote
3 x Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='gusia0106']A Marleja czeka prawdziwy test. W czwartek wylatuję na kilka dni za granicę. A Marlej zostaje w domu, pod opieką. Ale beze mnie. Sama jestem ciekawa cholera jak to będzie.[/QUOTE] gusia przesadziłas to marlej miał szukac nowego domu nie ty ;) Quote
Tora&Faro Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='gusia0106']A Marleja czeka prawdziwy test. W czwartek wylatuję na kilka dni za granicę. A Marlej zostaje w domu, pod opieką. Ale beze mnie. Sama jestem ciekawa cholera jak to będzie.[/QUOTE] Wiecie co...ale to w sumie dobrze się składa bo przekonamy się jak Marlej zniesie nieobecność Gusi....przecież do tej pory byli nierozłączni;) Quote
Recommended Posts