gusia0106 Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [quote name='Beta&Czata']Żaden kłopot. Jutro sprawdzę. Gabinet mam w podwórku[/QUOTE] Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
Ewa Marta Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Jeśłi zaczyna sie akcja bezpłatnego czipowania, to będą tez czipowali na Strzeleckiego Gusiu. W tej całodobowej lecznicy dwa kroki od Ciebie. Ja czipowałam tam swoją Barsunię za darmo 2 lata temu i wiem, że oni co roku uczestniczą w takiej akcji. Quote
gusia0106 Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [quote name='Ewa Marta']Jeśłi zaczyna sie akcja bezpłatnego czipowania, to będą tez czipowali na Strzeleckiego Gusiu. W tej całodobowej lecznicy dwa kroki od Ciebie. Ja czipowałam tam swoją Barsunię za darmo 2 lata temu i wiem, że oni co roku uczestniczą w takiej akcji.[/QUOTE] Oooo, dzięki za wieści Ewunia :loveu: Quote
Ewa Marta Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Gusiu, wszystko dla Ciebie i Marleja:-) Nikt w tej chwili nie odebrał, ale tu jest ich strona. Można zadzwonić jutro rano i zapytać kiedy bedzie akcja bezpłatnego czipowania:-) [URL]http://www.klinikavet.pl/index.php?id=01[/URL] Quote
Beta&Czata Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Zgodnie z obietnicą "zapodaję", że: - właśnie dziś veci z Hawajskiej 16 podpisali deklarację uczestnictwa w akcji darmowego czipowania (za pieniądze miasta). W ramach akcji oni sami zgłaszają dane dot. zaczipowanego psa do bazy warszawskiej (dwa lata temu, jak czipowałam moje stwory, były zgłoszone do bazy już na drugi dzień; sprawdzałam). Czipy powinny trafić do przychodni, które biorą udział w akcji, w ciągu miesiąca. Pewnie tak samo będzie na Strzeleckiego, - można cały czas zaczipować "komercyjnie" (70 zł) ale samodzielnie trzeba ten czip zarejestrować - oni tego nie robią, - można też za 120 zł zaczipować i wyrobić jednocześnie paszport - w tym przypadku oni sami rejestrują czip w bazie paszportowej... Amen Quote
3 x Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Gusia jak Marlej? dalej srzelają? i jak wizyta pani Grażynki? uszczknęłaś trochę DNA żebyśmy mogli ją sklonowac ? ;) kucze u mnie tylko wróg samolot lata petardy to raz na ruski rok słysze nie wiem czemu u was tak strzelają Quote
gusia0106 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='Beta&Czata']Zgodnie z obietnicą "zapodaję", że: - właśnie dziś veci z Hawajskiej 16 podpisali deklarację uczestnictwa w akcji darmowego czipowania (za pieniądze miasta). W ramach akcji oni sami zgłaszają dane dot. zaczipowanego psa do bazy warszawskiej (dwa lata temu, jak czipowałam moje stwory, były zgłoszone do bazy już na drugi dzień; sprawdzałam). Czipy powinny trafić do przychodni, które biorą udział w akcji, w ciągu miesiąca. Pewnie tak samo będzie na Strzeleckiego, - można cały czas zaczipować "komercyjnie" (70 zł) ale samodzielnie trzeba ten czip zarejestrować - oni tego nie robią, - można też za 120 zł zaczipować i wyrobić jednocześnie paszport - w tym przypadku oni sami rejestrują czip w bazie paszportowej... Amen[/QUOTE] Baaaaaardzo dziękujemy! :loveu::loveu: Przestali strzelać więc Łajzucha lepiej, trzęsie się tylko trochę przed spacerem i mało je. Pani Grażynka do nas nie dojechała - najprawdopodobniej coś im musiało wypaść. Samoloty dalej są wrogami ale już nie aż tak strasznymi ;) Quote
mala_czarna Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Zdjęcia proszę mi tu jakieś dać, bo do TOZ-u zadzwonię :mad::eviltong: Quote
gusia0106 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='mala_czarna']Zdjęcia proszę mi tu jakieś dać, bo do TOZ-u zadzwonię :mad::eviltong:[/QUOTE] Przyjedź lepiej na kontrolę DT a nie będziesz do TOZu wydzwaniać :eviltong: Quote
Tora&Faro Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Biedny ten Marlej...spacery bez smyczy pewnie już nie wchodzą w grę? Quote
gusia0106 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='Tora&Faro']Biedny ten Marlej...spacery bez smyczy pewnie już nie wchodzą w grę?[/QUOTE] Wchodzą ;) Ale nie na całej trasie tylko tak mniej więcej od połowy Quote
mala_czarna Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='gusia0106']Przyjedź lepiej na kontrolę DT a nie będziesz do TOZu wydzwaniać :eviltong:[/QUOTE] To chyba już po świętach, co? ;) Kurcze, taka ładna pogoda już się robi. Fajnie byłoby zebrać większą grupę i w jakiś plener się udać :) Quote
iwlajn Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 No, umawiajcie się dziewczyny tylko nie zapomnijcie o fotograficznej dokumentacji ze spotkania:) Quote
Neigh Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Przyszłam odreagować........właśnie skończyłam powierzchowne wyczesywanie prawej połowy Bromby. Trwało to równe 40 min. Efekt? Wypełniona reklamówka - na oko dwa strzyżenia owiec...... Kurna olek czy ja sobie nie mogłam wybrać psa nie składającego się wyłącznie z kupy włosa????? Jak ktoś sie nudzi polecam odwiedziny celem wyczesania tylnych łap tej krzyżówki szpica, chow chowa, mopa i diabli wiedzą czego..........dokopanie się do psa - bezcenne. Quote
gusia0106 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='Neigh']Przyszłam odreagować........właśnie skończyłam powierzchowne wyczesywanie prawej połowy Bromby. Trwało to równe 40 min. Efekt? Wypełniona reklamówka - na oko dwa strzyżenia owiec...... Kurna olek czy ja sobie nie mogłam wybrać psa nie składającego się wyłącznie z kupy włosa????? Jak ktoś sie nudzi polecam odwiedziny celem wyczesania tylnych łap tej krzyżówki szpica, chow chowa, mopa i diabli wiedzą czego..........dokopanie się do psa - bezcenne.[/QUOTE] A może Bromba to taka zakamuflowana owca? :evil_lol: Ciotki, Pani Grażynka nam się ostro przeziębiła. Ciepłe myśli i słowa, które wypędza przeziębienie - na wagę złota. Quote
mala_czarna Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ja mogę za zdrowie Pani Grażynki grzańca wypić :) Też mi się przyda, bo z nosa leci, a w głowie huczy. Quote
gusia0106 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='mala_czarna']Ja mogę za zdrowie Pani Grażynki grzańca wypić :) Też mi się przyda, bo z nosa leci, a w głowie huczy.[/QUOTE] To pij Kochana :) Może będzie to z korzyścią i dla Ciebie, i dla Pani Grażynki :) Quote
3 x Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 to ja tez sobie dzisiaj coś machnę na zdrowie pani Grazynki ;) btw czy wizyta kontrolna w DT ma być zapowiedziana czy ma być niespodzianką? bo my mamy tą rybkę dla Marleja :) Quote
gusia0106 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='3 x']to ja tez sobie dzisiaj coś machnę na zdrowie pani Grazynki ;) btw czy wizyta kontrolna w DT ma być zapowiedziana czy ma być niespodzianką? bo my mamy tą rybkę dla Marleja :)[/QUOTE] Pijaki same wkoło ;) A jak sobie życzycie :) Dzisiaj tylko i jutro po południu mnie nie będzie. Ale może Glizducha Wam otworzy ;) Quote
3 x Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='gusia0106']Pijaki same wkoło ;) A jak sobie życzycie :) Dzisiaj tylko i jutro po południu mnie nie będzie. Ale może Glizducha Wam otworzy ;)[/QUOTE] nam jak nam ale dla Michała to może i drzwi by przegryzł ;) a tak poważnie to weekend nam pasuje, bo zaniem się popołudniu ogarniemy to się poźny wieczór robi a ja leniwiec domowy jest i jak juz się doczłapię do siebie to juz mi się nie chce łazikowac dalej ;) Quote
gusia0106 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Zapraszamy :loveu: Może być nawet bez marcepanu ;) Quote
3 x Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 na pewno z rybką dla Marleja rozumiem, ze lepiej dla wszystkich zeby być bez Michulca? bo coś sobie chłopaki ostatnio do gustu nie przypadli a nasz emeryt miał i tak w ostatnim poł roku za duzo nowych wrazeń ;) Quote
anita_happy Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 nie mam czasu na studiowanie watku - PRZEPRASZAM! mam telefonów sporo w sprawie DORO - ONka mlodziaka, kt juz pojechał do domku.. ogłoszeń nie zdejmujemy bo jakoś DORO chwyta za serce...4 dni był z nami po zabraniu z ulicy!!!! a teraz ludzie dzwonią... MACIE JAKIES ŚWIERZE - reklamujące - fotki WASZEGO PIEKNICHA!!!zeby przeyłać ludziom, kt dzwonią! u nas pojawił sie kolejny szczyl onka maluch, dzis zabrany z ulicy!!!przez chłopaka, kt nie mógł przejsc beznamietnie obok tego dzieciaka - wrrr... jesli jestescie zainteresowane pomocą - piszcie na PW Quote
snuszak Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ja też nie studiowałam przez czas dłuższy, co u Marleya? Jak jego lęki? Gusia a on zostaje u Ciebie czy domku szuka, bądź będzie szukał jeśli jeszcze nie jest w najlepszej formie, ciekawa jestem. A jak z finansami Marley nie ma długów? Quote
gusia0106 Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Zdecydowanie domu szuka. Tzn. jeszcze nie szuka ale będzie jak przyjdzie na to pora ;) Z lękami bywa różnie - ma lepsze i gorsze dni. Teraz np. całkowicie zatrzymał się w szkoleniu i socjalizacji bo przez dwa dni na osiedlu strzelali petardami. W takich sytuacjach zaczyna mi się trząść przed spacerami, boi się przyczepiania linki i nie chce jeść. A ja najbardziej panikuję jak przestaje jeść właśnie bo cierpię na lekką paranoję związaną z jego wagą ;) Poza tym zaczyna być radosnym psem, cieszącym się z kontaktu z człowiekiem, ze spacerów, z węszenia, z kontaktu z innymi psami ;) Długów nie mamy :) Quote
Recommended Posts