gusia0106 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Soema']On to robi specjalnie... kto coś wspomnie o szukaniu domu, to on zaczyna swoje..:mad::roll:[/QUOTE] Nie pomyślałam ;) Ale może tak być :evil_lol: Quote
Neigh Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Hmm a może u niego warczenie oznacza coś innego niż u reszty świata? Wiecie coś w stylu jak kobieta mówi "nie";-) Quote
Ewanka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dzielny Marlej ... tu mu dobrze, to co się będzie przeprowadzał ;) Quote
mala_czarna Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Oj tam, czepiacie się. W domu ciepło w dupę, dobre żarcie, to kto chciałby na dwór wychodzić?? Frotka nie warczy, ale ostatnio ganiałam ją po całej chałupie, żeby księżna szelki włożyła na spacer :roll: Quote
3 x Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 ja wiem, ze takich jest masa ale może gusia chcesz swojego pseudohuga? [url]http://www.dogomania.pl/threads/179053-ON-w-potrzebie-schronisko-w-Zamosciu-potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-dt[/url] Quote
Greven Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Czy Marley nie obrazi się, że w jego wątek wdepnie labrador? [url]http://www.dogomania.pl/threads/179223-LABRADOR-BISZKOPTOWY-znaleziony-w-okolicach-Goleniowa-Szczecina[/url] Quote
3 x Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Greven']Czy Marley nie obrazi się, że w jego wątek wdepnie labrador? [url]http://www.dogomania.pl/threads/179223-LABRADOR-BISZKOPTOWY-znaleziony-w-okolicach-Goleniowa-Szczecina[/url][/QUOTE] ej albo ja albo ty ofujesz :mad: bo sie wytarzam na pomaranczowym dywanie :eviltong: Quote
Greven Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Zróbmy tak: Ty ofujesz, a ja się wytarzam :diabloti: Quote
3 x Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Greven']Zróbmy tak: Ty ofujesz, a ja się wytarzam :diabloti:[/QUOTE] wolę tarzajac się offowac ;) Gusia, ja sie tylko upewnię podczas wieczornych głasków nie znalazłas juz zadnych nowych blizn u Marleja? Quote
gusia0106 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Nie, choć szczerze mówiąc jakoś specjalnie nie szukam. Najbardziej nie podoba mi się ta blizna szczękowa. Tzn. nie podobają mi się wszystkie ale mam wrażenie, że ta mu przeszkadza - czasem swędzi, czasem boli, czasem przeszkadza w jedzeniu Quote
mala_czarna Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 A fotek Marleyowych nie ma żadnych? :) Quote
gusia0106 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='mala_czarna']A fotek Marleyowych nie ma żadnych? :)[/QUOTE] Nie ma :eviltong: Quote
mala_czarna Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Nie to nie. Nie odzywam się do Ciebie :obrazic: Quote
Nutusia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='gusia0106'] Grzeczna byłam, serio. Na spacer tylko chciałam zabrać. A on nie chciał:evil_lol:[/QUOTE] Grzeczna?! A kto obcego psa na rękach nosił i śmiardolił nim tak, że go z pracy przedwcześnie zwolnili, co?!?!? Się nie dziwię, że Marlej wyraził swoje niezadowolenie!:evil_lol: Quote
gusia0106 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='Nutusia']Grzeczna?! A kto obcego psa na rękach nosił i śmiardolił nim tak, że go z pracy przedwcześnie zwolnili, co?!?!? Się nie dziwię, że Marlej wyraził swoje niezadowolenie!:evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale to było później. Nawarczał wcześniej:) Quote
Soema Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Nutusia']Grzeczna?! A kto obcego psa na rękach nosił i śmiardolił nim tak, że go z pracy przedwcześnie zwolnili, co?!?!? Się nie dziwię, że Marlej wyraził swoje niezadowolenie!:evil_lol:[/QUOTE] Że co, że jak.... ja chcę wiedzieć:placz: Quote
gusia0106 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='Soema']Że co, że jak.... ja chcę wiedzieć:placz:[/QUOTE] Kochana, to odwiedź Amigo;) Quote
Soema Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='gusia0106']Kochana, to odwiedź Amigo;)[/QUOTE] oj..:oops::oops::oops::oops: edit: już wiem wszystko....:mdleje: Quote
malawaszka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 wybaczcie offa, ale znacie może w Warszawie lecznicę gdzie można zrobić taniej kastrację psa ze schroniska? sznaucer miniaturowy - jest na tymczasie i szukamy mu domu, ale nie wydam takiego psa niekastrowanego - przysługuje mu na paluchu kastracja darmowa, ale terminy mają dopiero na połowę marca, a tyle czasu w DT być nie może Quote
Neigh Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ja sie dowiem, bo właśnie usiłuję znaleźć gdzieś miejsce na bezpłataną sterylkę i kastarację. Kurna olek talony potrzebne na gwałt..... Quote
andzia69 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Neigh']Ja sie dowiem, bo właśnie usiłuję znaleźć gdzieś miejsce na bezpłataną sterylkę i kastarację. Kurna olek talony potrzebne na gwałt.....[/QUOTE] a macie takie talony? nam ratowały d...ę przez 2 lata...w tym roku się wypięli i talonów nie będzie:( a niech się k..a rodzą i cieczkują:angryy: u nas to wszyscy mają to głęboko w d...e:placz: a nam urzędas powie: wolontariusze niech się zajmuja psami na ulicy! no tak - bno my to pensje bierzemy i kasę na opiekę...ech:shake: Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Neigh']Ja sie dowiem, bo właśnie usiłuję znaleźć gdzieś miejsce na bezpłataną sterylkę i kastarację. Kurna olek talony potrzebne na gwałt.....[/QUOTE] a wiecie co jest najlepsze, że to Paluch wydaje bez kastracji psy i to rasowe - ten pies ma nawet tatuaż :roll: po prostu ręce opadają... Quote
Recommended Posts