Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj tam, czepiacie się. W domu ciepło w dupę, dobre żarcie, to kto chciałby na dwór wychodzić?? Frotka nie warczy, ale ostatnio ganiałam ją po całej chałupie, żeby księżna szelki włożyła na spacer :roll:

Posted

ja wiem, ze takich jest masa
ale może gusia chcesz swojego pseudohuga?

[url]http://www.dogomania.pl/threads/179053-ON-w-potrzebie-schronisko-w-Zamosciu-potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-dt[/url]

Posted

Czy Marley nie obrazi się, że w jego wątek wdepnie labrador?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/179223-LABRADOR-BISZKOPTOWY-znaleziony-w-okolicach-Goleniowa-Szczecina[/url]

Posted

[quote name='Greven']Czy Marley nie obrazi się, że w jego wątek wdepnie labrador?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/179223-LABRADOR-BISZKOPTOWY-znaleziony-w-okolicach-Goleniowa-Szczecina[/url][/QUOTE]

ej albo ja albo ty ofujesz :mad:
bo sie wytarzam na pomaranczowym dywanie :eviltong:

Posted

[quote name='Greven']Zróbmy tak: Ty ofujesz, a ja się wytarzam :diabloti:[/QUOTE]

wolę tarzajac się offowac ;)

Gusia, ja sie tylko upewnię podczas wieczornych głasków nie znalazłas juz zadnych nowych blizn u Marleja?

Posted

Nie, choć szczerze mówiąc jakoś specjalnie nie szukam.
Najbardziej nie podoba mi się ta blizna szczękowa. Tzn. nie podobają mi się wszystkie ale mam wrażenie, że ta mu przeszkadza - czasem swędzi, czasem boli, czasem przeszkadza w jedzeniu

Posted

[quote name='gusia0106'] Grzeczna byłam, serio.
Na spacer tylko chciałam zabrać. A on nie chciał:evil_lol:[/QUOTE]

Grzeczna?! A kto obcego psa na rękach nosił i śmiardolił nim tak, że go z pracy przedwcześnie zwolnili, co?!?!? Się nie dziwię, że Marlej wyraził swoje niezadowolenie!:evil_lol:

Posted

[quote name='Nutusia']Grzeczna?! A kto obcego psa na rękach nosił i śmiardolił nim tak, że go z pracy przedwcześnie zwolnili, co?!?!? Się nie dziwię, że Marlej wyraził swoje niezadowolenie!:evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale to było później. Nawarczał wcześniej:)

Posted

[quote name='Nutusia']Grzeczna?! A kto obcego psa na rękach nosił i śmiardolił nim tak, że go z pracy przedwcześnie zwolnili, co?!?!? Się nie dziwię, że Marlej wyraził swoje niezadowolenie!:evil_lol:[/QUOTE]
Że co, że jak.... ja chcę wiedzieć:placz:

Posted

wybaczcie offa, ale znacie może w Warszawie lecznicę gdzie można zrobić taniej kastrację psa ze schroniska? sznaucer miniaturowy - jest na tymczasie i szukamy mu domu, ale nie wydam takiego psa niekastrowanego - przysługuje mu na paluchu kastracja darmowa, ale terminy mają dopiero na połowę marca, a tyle czasu w DT być nie może

Posted

[quote name='Neigh']Ja sie dowiem, bo właśnie usiłuję znaleźć gdzieś miejsce na bezpłataną sterylkę i kastarację.

Kurna olek talony potrzebne na gwałt.....[/QUOTE]

a macie takie talony? nam ratowały d...ę przez 2 lata...w tym roku się wypięli i talonów nie będzie:( a niech się k..a rodzą i cieczkują:angryy: u nas to wszyscy mają to głęboko w d...e:placz: a nam urzędas powie: wolontariusze niech się zajmuja psami na ulicy! no tak - bno my to pensje bierzemy i kasę na opiekę...ech:shake:

Posted

[quote name='Neigh']Ja sie dowiem, bo właśnie usiłuję znaleźć gdzieś miejsce na bezpłataną sterylkę i kastarację.

Kurna olek talony potrzebne na gwałt.....[/QUOTE]

a wiecie co jest najlepsze, że to Paluch wydaje bez kastracji psy i to rasowe - ten pies ma nawet tatuaż :roll: po prostu ręce opadają...