Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

Posted

No to jest wiadomość dnia!!!!! A może nawet miesiąca:-) WSPANIALE!!!!! Kochane psisko, zaczyna normalnieć:-) HUUUURRRRRAAAAA!!!!!! Gusiu, ogromne brawa dla Ciebie, za Twoją konsekwencję przede wszystkim i cierpliwość.
Ja nie byłabym w stanie tego dokonać, bo w stosunku do psów wykazuję sie totalnym brakiem konsekwencji, nie potrafię wymagac niczego, więc wchodzą mi na głowę. Naprawdę szczerze podziwiam!!!

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='3 x']a nie mówiłam, ze Marlej to grzeczny chłopak i mądry :)[/QUOTE]

No coś tam mówiłaś;)

[COLOR=Silver]Ps. Dzisiaj do megii przyjedzie Amigo. Cieszysz się?:)[/COLOR]

Posted

[quote name='gusia0106']

Ps. Dzisiaj do megii przyjedzie Amigo. Cieszysz się?:)[/QUOTE]
ja osobiście tak :) bo się na niego deklarowalam, może nie z kokosami ale na stała wpłatę :)
bedzie miał chłopak osobny watek?
kto go będzie prowadził?

Posted

[quote name='gusia0106']

Ps. Dzisiaj do megii przyjedzie Amigo. Cieszysz się?:)[/QUOTE]
ja osobiście tak :) bo się na niego deklarowalam, może nie z kokosami ale na stała wpłatę :)
kto go będzie prowadził?

Posted

[quote name='gusia0106']Przychodzi na zawołanie na klatce - słowo ;)
W domu ni cholery...

Ale za to jak kucam mogę już trzymać smakołyk nad jego głową co nie powoduje paniki i ucieczki. Jak stoję to jeszcze nie mogę, ale myślę, że to kwestia czasu.

I wiecie co się dzisiaj stało? :)
Koło 3 budzi mnie natrętny wzrok. Patrzę, a koło łóżka stoi Marlej nazywany też przeze mnie Kilerem + Mordercą.
Myślę sobie jak nic chce mnie zeżreć;) Albo wyjść chociaż;)

A wiecie czego on chciał?

ŻEBY PIESKA POGŁASKAĆ :):):)
Ze trzy minuty nadstawia się do głaskania :)

Sia la la la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/QUOTE]

Wcale się nie zdziwię jak niedługo Marlejek odkryje że faaaajnie się śpi w łóżeczku z Pańcią;)

Posted

[quote name='3 x']ja osobiście tak :) bo się na niego deklarowalam, może nie z kokosami ale na stała wpłatę :)
kto go będzie prowadził?[/QUOTE]

Mła :)

Posted

[quote name='gusia0106']Kochana,
ja późno w nocy zobaczyłam dopiero, że dzwoniłaś. Pewnie USB?
Zapraszam w każdym bądź razie:)[/QUOTE]

No tak:-) Nie wiem, jak sie wyrobię dzisiaj, bo muszę jechać do Pruszkowa. Njawy zej jutro się skontaktujemy. Będe próbowała;-)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Gusiu, ogromne brawa dla Ciebie, za Twoją konsekwencję przede wszystkim i cierpliwość.
Ja nie byłabym w stanie tego dokonać, bo w stosunku do psów wykazuję sie totalnym brakiem konsekwencji, nie potrafię wymagac niczego, więc wchodzą mi na głowę. Naprawdę szczerze podziwiam!!![/QUOTE]

Ewunia, mam to samo! ;) Na szczęście trafiła mi się Tośka (wlazła na głowę, ale to przynajmniej nie grozi śmiercią lub kalectwem!:evil_lol:)
Też Gusię najszczerzej podziwiam - za wszystko (za dywan też:lol:).
Pozdrawiam Wszystkich Fanów Marleja!:loveu:

Posted

[quote name='Ewa Marta']Gusiu, ogromne brawa dla Ciebie, za Twoją konsekwencję przede wszystkim i cierpliwość.
Ja nie byłabym w stanie tego dokonać, bo w stosunku do psów wykazuję sie totalnym brakiem konsekwencji, nie potrafię wymagac niczego, więc wchodzą mi na głowę. Naprawdę szczerze podziwiam!!![/QUOTE]

Ewunia, mam to samo! ;) Na szczęście trafiła mi się Tośka (wlazła na głowę, ale to przynajmniej nie grozi śmiercią lub kalectwem!:evil_lol:)
Pozdrawiam Wszystkich Fanów Marleja!

Posted

Posted

[[quote name='Ewa Marta']Gusiu, ogromne brawa dla Ciebie, za Twoją konsekwencję przede wszystkim i cierpliwość.

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/178018-Nie-pA-acz-nade-mnAE-JeA-li-tak-ma-wyglAE-daAE-moje-A-ycie-to-proszAE-pozwA-l-mi-odejA-AE/page15[/URL]
Poryczałam się w robocie. Takie biedne, chore i stare ciałko. :-(

Posted

Nic nie wiem - who i Amigo - who is megii. I ogólnie - wiecie co? zbliżam sie do 40.......to chyba po prostu starość:-)
Rozgadane baby, ciągle nadają......a ja nie nadążam czytać.

A z poczynań się Marleja nie cieszę.......żeby nie zapeszać.....

Posted

Hihihi i tak a'propos Marleja - mni się przypomniało jak raz jeden z "moich" podpoecznych na mnie warczał. I zawsze mu powtarzałam "noo uważaj bo sie wystraszę.....acha.
Może Marlejowi sie po prostu znudziło........bo ile można:-)

Posted

[quote name='Neigh']Nic nie wiem - who i Amigo - who is megii. I ogólnie - wiecie co? zbliżam sie do 40.......to chyba po prostu starość:-)
Rozgadane baby, ciągle nadają......a ja nie nadążam czytać.

A z poczynań się Marleja nie cieszę.......żeby nie zapeszać.....[/QUOTE]

Ja Ci powiem:)

Amigo to nasza nowa "zdobycz" z Ostrowi, a megii - to hotel w Serocku;)

Mam braki edukacyjne - powie mi ktoś jak wstawiać filmy? Bo nagrałam Marleja jak się uczy ale nie wiem jak Wam to pokazać:oops:

Posted

[quote name='gusia0106']I wiecie co się dzisiaj stało? :)
Koło 3 budzi mnie natrętny wzrok. Patrzę, a koło łóżka stoi Marlej nazywany też przeze mnie Kilerem + Mordercą.
Myślę sobie jak nic chce mnie zeżreć;) Albo wyjść chociaż;)

A wiecie czego on chciał?

ŻEBY PIESKA POGŁASKAĆ :):):)
Ze trzy minuty nadstawia się do głaskania :)

Sia la la la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/QUOTE]

No proszę :-)!!!
Chwilę mnie nie było, a tu TAKIE wieści :-)!!!

Trawestując (mocno ;-)) pewnego kosmonautę ;-):

Ten mały gest Gusi to wielki krok Marleja!!!!

Niech Cię wszystkie Dobre Duchy mają w swojej opiece za wszystko, co robisz dla tego Pieska...
Już zaczyna wierzyć... Już pęka blokada psychiczna... Już pozwala się prowadzić do lepszego życia...

HURRRRAAAAAAAAAAAAAA :-)!!!!

Posted

Próbuję;)

W zasadzie do tego filmy pokazywać nie powinnam bo klasycznie mnie na nim olał, ale śmiesznie wsadził nos w aparat to Wam pokażę ;) Uprzedzam, że jakość jest mocno średnia - następnym razem postaram się poprawić...

[video=youtube;alqLI9ga1-g]http://www.youtube.com/watch?v=alqLI9ga1-g[/video]

Posted

Tu pokazuje, że trochę mniej ma mnie gdzieś, za to smakołyki głęboko, jakie ładne sygnały uspokajające wysyła i jak bardzo chce wejść do domu ;)

[video=youtube;O0j8XV3BtrY]http://www.youtube.com/watch?v=O0j8XV3BtrY[/video]