Ewa Marta Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 No to jest wiadomość dnia!!!!! A może nawet miesiąca:-) WSPANIALE!!!!! Kochane psisko, zaczyna normalnieć:-) HUUUURRRRRAAAAA!!!!!! Gusiu, ogromne brawa dla Ciebie, za Twoją konsekwencję przede wszystkim i cierpliwość. Ja nie byłabym w stanie tego dokonać, bo w stosunku do psów wykazuję sie totalnym brakiem konsekwencji, nie potrafię wymagac niczego, więc wchodzą mi na głowę. Naprawdę szczerze podziwiam!!! Quote
gusia0106 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Kochana, ja późno w nocy zobaczyłam dopiero, że dzwoniłaś. Pewnie USB? Zapraszam w każdym bądź razie:) Quote
3 x Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 a nie mówiłam, ze Marlej to grzeczny chłopak i mądry :) Quote
gusia0106 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='3 x']a nie mówiłam, ze Marlej to grzeczny chłopak i mądry :)[/QUOTE] No coś tam mówiłaś;) [COLOR=Silver]Ps. Dzisiaj do megii przyjedzie Amigo. Cieszysz się?:)[/COLOR] Quote
3 x Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='gusia0106'] Ps. Dzisiaj do megii przyjedzie Amigo. Cieszysz się?:)[/QUOTE] ja osobiście tak :) bo się na niego deklarowalam, może nie z kokosami ale na stała wpłatę :) bedzie miał chłopak osobny watek? kto go będzie prowadził? Quote
3 x Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='gusia0106'] Ps. Dzisiaj do megii przyjedzie Amigo. Cieszysz się?:)[/QUOTE] ja osobiście tak :) bo się na niego deklarowalam, może nie z kokosami ale na stała wpłatę :) bedzie miał chłopak osobny watek? kto go będzie prowadził? Quote
Tora&Faro Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='gusia0106']Przychodzi na zawołanie na klatce - słowo ;) W domu ni cholery... Ale za to jak kucam mogę już trzymać smakołyk nad jego głową co nie powoduje paniki i ucieczki. Jak stoję to jeszcze nie mogę, ale myślę, że to kwestia czasu. I wiecie co się dzisiaj stało? :) Koło 3 budzi mnie natrętny wzrok. Patrzę, a koło łóżka stoi Marlej nazywany też przeze mnie Kilerem + Mordercą. Myślę sobie jak nic chce mnie zeżreć;) Albo wyjść chociaż;) A wiecie czego on chciał? ŻEBY PIESKA POGŁASKAĆ :):):) Ze trzy minuty nadstawia się do głaskania :) Sia la la la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/QUOTE] Wcale się nie zdziwię jak niedługo Marlejek odkryje że faaaajnie się śpi w łóżeczku z Pańcią;) Quote
gusia0106 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='3 x']ja osobiście tak :) bo się na niego deklarowalam, może nie z kokosami ale na stała wpłatę :) bedzie miał chłopak osobny watek? kto go będzie prowadził?[/QUOTE] Mła :) Quote
Ewa Marta Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='gusia0106']Kochana, ja późno w nocy zobaczyłam dopiero, że dzwoniłaś. Pewnie USB? Zapraszam w każdym bądź razie:)[/QUOTE] No tak:-) Nie wiem, jak sie wyrobię dzisiaj, bo muszę jechać do Pruszkowa. Njawy zej jutro się skontaktujemy. Będe próbowała;-) Quote
Nutusia Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Ewa Marta']Gusiu, ogromne brawa dla Ciebie, za Twoją konsekwencję przede wszystkim i cierpliwość. Ja nie byłabym w stanie tego dokonać, bo w stosunku do psów wykazuję sie totalnym brakiem konsekwencji, nie potrafię wymagac niczego, więc wchodzą mi na głowę. Naprawdę szczerze podziwiam!!![/QUOTE] Ewunia, mam to samo! ;) Na szczęście trafiła mi się Tośka (wlazła na głowę, ale to przynajmniej nie grozi śmiercią lub kalectwem!:evil_lol:) Też Gusię najszczerzej podziwiam - za wszystko (za dywan też:lol:). Pozdrawiam Wszystkich Fanów Marleja!:loveu: Quote
Nutusia Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Ewa Marta']Gusiu, ogromne brawa dla Ciebie, za Twoją konsekwencję przede wszystkim i cierpliwość. Ja nie byłabym w stanie tego dokonać, bo w stosunku do psów wykazuję sie totalnym brakiem konsekwencji, nie potrafię wymagac niczego, więc wchodzą mi na głowę. Naprawdę szczerze podziwiam!!![/QUOTE] Ewunia, mam to samo! ;) Na szczęście trafiła mi się Tośka (wlazła na głowę, ale to przynajmniej nie grozi śmiercią lub kalectwem!:evil_lol:) Też Gusię najszczerzej podziwiam - za wszystko (za dywan też:lol:). Pozdrawiam Wszystkich Fanów Marleja! Quote
Nutusia Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Ewa Marta']Gusiu, ogromne brawa dla Ciebie, za Twoją konsekwencję przede wszystkim i cierpliwość. Ja nie byłabym w stanie tego dokonać, bo w stosunku do psów wykazuję sie totalnym brakiem konsekwencji, nie potrafię wymagac niczego, więc wchodzą mi na głowę. Naprawdę szczerze podziwiam!!![/QUOTE] Ewunia, mam to samo! ;) Na szczęście trafiła mi się Tośka (wlazła na głowę, ale to przynajmniej nie grozi śmiercią lub kalectwem!:evil_lol:) Też Gusię najszczerzej podziwiam - za wszystko (za dywan też:lol:). Pozdrawiam Wszystkich Fanów Marleja! Quote
Nutusia Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [[quote name='Ewa Marta']Gusiu, ogromne brawa dla Ciebie, za Twoją konsekwencję przede wszystkim i cierpliwość. Ja nie byłabym w stanie tego dokonać, bo w stosunku do psów wykazuję sie totalnym brakiem konsekwencji, nie potrafię wymagac niczego, więc wchodzą mi na głowę. Naprawdę szczerze podziwiam!!![/QUOTE] Ewunia, mam to samo! ;) Na szczęście trafiła mi się Tośka (wlazła na głowę, ale to przynajmniej nie grozi śmiercią lub kalectwem!:evil_lol:) Też Gusię najszczerzej podziwiam - za wszystko (za dywan też:lol:). Pozdrawiam Wszystkich Fanów Marleja! Quote
mala_czarna Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/178018-Nie-pA-acz-nade-mnAE-JeA-li-tak-ma-wyglAE-daAE-moje-A-ycie-to-proszAE-pozwA-l-mi-odejA-AE/page15[/URL] Poryczałam się w robocie. Takie biedne, chore i stare ciałko. :-( Quote
gusia0106 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Nie czekałam do wieczora Nasz najnowszy nabytek - Amigo - zaprasza ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/178165-Zdominowany-ONek-w-schronie-czyim-zostanie-AMIGO[/url] Quote
Neigh Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Nic nie wiem - who i Amigo - who is megii. I ogólnie - wiecie co? zbliżam sie do 40.......to chyba po prostu starość:-) Rozgadane baby, ciągle nadają......a ja nie nadążam czytać. A z poczynań się Marleja nie cieszę.......żeby nie zapeszać..... Quote
Neigh Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Hihihi i tak a'propos Marleja - mni się przypomniało jak raz jeden z "moich" podpoecznych na mnie warczał. I zawsze mu powtarzałam "noo uważaj bo sie wystraszę.....acha. Może Marlejowi sie po prostu znudziło........bo ile można:-) Quote
gusia0106 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='Neigh']Nic nie wiem - who i Amigo - who is megii. I ogólnie - wiecie co? zbliżam sie do 40.......to chyba po prostu starość:-) Rozgadane baby, ciągle nadają......a ja nie nadążam czytać. A z poczynań się Marleja nie cieszę.......żeby nie zapeszać.....[/QUOTE] Ja Ci powiem:) Amigo to nasza nowa "zdobycz" z Ostrowi, a megii - to hotel w Serocku;) Mam braki edukacyjne - powie mi ktoś jak wstawiać filmy? Bo nagrałam Marleja jak się uczy ale nie wiem jak Wam to pokazać:oops: Quote
jola_li Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='gusia0106']I wiecie co się dzisiaj stało? :) Koło 3 budzi mnie natrętny wzrok. Patrzę, a koło łóżka stoi Marlej nazywany też przeze mnie Kilerem + Mordercą. Myślę sobie jak nic chce mnie zeżreć;) Albo wyjść chociaż;) A wiecie czego on chciał? ŻEBY PIESKA POGŁASKAĆ :):):) Ze trzy minuty nadstawia się do głaskania :) Sia la la la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/QUOTE] No proszę :-)!!! Chwilę mnie nie było, a tu TAKIE wieści :-)!!! Trawestując (mocno ;-)) pewnego kosmonautę ;-): Ten mały gest Gusi to wielki krok Marleja!!!! Niech Cię wszystkie Dobre Duchy mają w swojej opiece za wszystko, co robisz dla tego Pieska... Już zaczyna wierzyć... Już pęka blokada psychiczna... Już pozwala się prowadzić do lepszego życia... HURRRRAAAAAAAAAAAAAA :-)!!!! Quote
andzia69 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Marlej spragniony pieszczot?????? nie wierzę:):) Quote
gusia0106 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Próbuję;) W zasadzie do tego filmy pokazywać nie powinnam bo klasycznie mnie na nim olał, ale śmiesznie wsadził nos w aparat to Wam pokażę ;) Uprzedzam, że jakość jest mocno średnia - następnym razem postaram się poprawić... [video=youtube;alqLI9ga1-g]http://www.youtube.com/watch?v=alqLI9ga1-g[/video] Quote
margolcia69 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 :lol: Marlej je z ręki, super i dokładnie wie, gdzie są drzwi do domu :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
gusia0106 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Tu pokazuje, że trochę mniej ma mnie gdzieś, za to smakołyki głęboko, jakie ładne sygnały uspokajające wysyła i jak bardzo chce wejść do domu ;) [video=youtube;O0j8XV3BtrY]http://www.youtube.com/watch?v=O0j8XV3BtrY[/video] Quote
gusia0106 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 A tutaj, że boi się ręki nad głową, ale się przełamuje ;) [video=youtube;6lj-Dlk7HkY]http://www.youtube.com/watch?v=6lj-Dlk7HkY[/video] Quote
gusia0106 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='andzia69']Marlej spragniony pieszczot?????? nie wierzę:):)[/QUOTE] Sama nie wierzę ;) Quote
Recommended Posts