Mada:) Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ojejku, śliczne są! :D To są kózki z Będzina?A Alex ślicznie w fiolecie wygląda. Cóż to za obróżka? No i cóż to za maleństwo? Hmmm... ;d Quote
Claudia_Jazz Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Takie pytanko. Alex oni cię w ogóle na dwór nie wypuszczają, czy to tylko mój taki brudas szary? Quote
Baski_Kropka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Pani z nim wychodzi tylko na biały śnieg, jak jest brudny to pewnie robi na ceratkę w domu ;P Śmieje się ale na spacerach zawsze mnie to dziwi :D A tak apropo spacerku, to wam nie odpuszczę i musimy jakoś szybciutko się zgadać na leśny zabiorę was w moje tereny piękne :D Quote
Mada:) Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Łaaaaaa, Baski_Kropka nas uprowadzi... Evelynka, musimy się bac! :( Chciałabym zabrac Chico na spacerek, ale boję się... Quote
Baski_Kropka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Czego się bać, Baski mu krzywdy nie zrobi na pewno, jeśli będzie fikał to go zignoruje tego jestem pewna. Wrzucimy szybsze trochę tempo to się psiaki będą ruszać, ubierz mu kubraczek...:D Kropa też marznie ale też ją zabieram co poradzić...nie może w domu siedzieć wiecznie. Dzisiaj się uśmiałam bo do kurteczki naleciało jej pełno śniegu, i miała klatę jak Pudzian musiałam jej to wyciągać :D To kiedy dziewuchy poniedziałek, wtorek?? evelynko bo my mamy ferie, i powinnaś czuć się porwana w dany dzień :D Quote
Mada:) Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Bo z Chico to jest tak, że przy pierwszym przywitaniu może podskoczyc z jazgotem i później, kiedy jakiś psiak będzie go usiłował zaczepic w celu zabawy, itp. I to wynika z tego, że się boi i z tego, że broni swojej Sarki - w zalezności od sytuacji. ;] Ale nic jeszcze żadnemu psu nie zrobił. Raczej tak ostrzega jedynie. To małe gówienko jest i mam nad nim kontrolę. Bez problemów spacerujemy z psami, zlot dogomaniaków przeżyliśmy wśród dobermanów i innych samców, więc ja się tam nie boję jak to będzie :D, tylko nie wiem, czy Wy się zgadzacie na obecnośc takiego trochę zaczepnoobronnego psa? Evelynka, co Ty na to? Zawsze mogę go na smyczy prowadzic, w razie czego. Dajcie znac dziewczyny. :) Ubranko wezmę of course, mimo iż nie marznie teraz tak bardzo i śmiga na golasa. Ale dłuższa wyprawa, to kubraczek może posłużyc. :]Ja mam wszystko wolne oprócz jutra - łapanka kociaka, a także prócz wtorku - jazdy i plastyka. Quote
Baski_Kropka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Noooo....to ja myślę że poniedziałeczek ;>?? Mnie taki psiok nie przeszkadza, przy was Kropka to ANIOŁ. A ona jest okropnym diobłem...ja ją kiedyś sfilmuje, caaały spacer na sikanie...makabra :D Szczeki piski jazgory zaczepianie Baskiego i inne cuda... Czy poniedziałek 10 - 11 pasuje ;>?? Ale tym razem gdzieś na os W się umówimy...żeby do lasu było blisko bo z Paprocan tam to daleeeko jest. Do nas jedzie 696, 14 to najbliżej, a potem jeszcze trajtek B autobusy 4, 75, 82, 137, 268 :D Quote
Mada:) Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Mi pasuje jak najbardziej, tylko musimy dokładnie się umówic w jakimś miejscu, bom ja zielona w tych osiedlach. :D No i na evelynkę czekamy, nono! :] Quote
Evelynkaa Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 niunka04 napisał(a):Evela jestes wielka... <szacun> Nie jestem wielka tylko poprostu miałam możliwości, każdy by tak zrobił...jakby miał gdzie je trzymać. Aczkolwiek france jedne potrafią zrujnować nawet dużą przeszkode :D Mada:) napisał(a):Ojejku, śliczne są! :D To są kózki z Będzina?A Alex ślicznie w fiolecie wygląda. Cóż to za obróżka? No i cóż to za maleństwo? Hmmm... ;d Tak to są kózki z Będzina w poniedziałek przyjeżdza wet na obdukcję. A maleństwo też z Będzina, dałam bratu gratis do kózek :D Tak mamy nową obrożę i identyfikator, jak tylko będę miała to wstawię fotki :D Claudia_Jazz napisał(a):Takie pytanko. Alex oni cię w ogóle na dwór nie wypuszczają, czy to tylko mój taki brudas szary? Alex: tak wypuszczają mnie na dwór, ale ja bym mógł siedzieć na dworze cały dzień....... A tak na serio to mnie się wydaje że te zdjęcia tak wybielają choć i tak flescha nie używam. Aczkolwiek nie mogę powiedzieć ale odkąd się trymujemy i ma "dużo":D szorstkiego włosa to fajnie mu się ten bród wykrusza, tak mi się przynajmiej wydaje. Apropo to się witamy, masz galerię swojego białasa? Chętnie go zobacze :) Baski_Kropka napisał(a):Pani z nim wychodzi tylko na biały śnieg, jak jest brudny to pewnie robi na ceratkę w domu ;P Śmieje się ale na spacerach zawsze mnie to dziwi :D A tak apropo spacerku, to wam nie odpuszczę i musimy jakoś szybciutko się zgadać na leśny zabiorę was w moje tereny piękne :D Hehehe bardzo śmieszne :P:P:P Jestem chętna do odwiedzania nowych terenów :) Mada:) napisał(a):Łaaaaaa, Baski_Kropka nas uprowadzi... Evelynka, musimy się bac! :( Chciałabym zabrac Chico na spacerek, ale boję się... Nie bój się najwyżej będziesz go nosić :P:P:P Baski_Kropka napisał(a):Noooo....to ja myślę że poniedziałeczek ;>?? Mnie taki psiok nie przeszkadza, przy was Kropka to ANIOŁ. A ona jest okropnym diobłem...ja ją kiedyś sfilmuje, caaały spacer na sikanie...makabra :D Szczeki piski jazgory zaczepianie Baskiego i inne cuda... Czy poniedziałek 10 - 11 pasuje ;>?? Ale tym razem gdzieś na os W się umówimy...żeby do lasu było blisko bo z Paprocan tam to daleeeko jest. Do nas jedzie 696, 14 to najbliżej, a potem jeszcze trajtek B autobusy 4, 75, 82, 137, 268 :D To teraz jeszcze wytłumacz mi jak dojechać 4 kołami własnymi, a jeśli chodzi o Kropę to i tak Ci nie wierzymy :P przecież to taki grzeczny piesek.... Mada:) napisał(a):Mi pasuje jak najbardziej, tylko musimy dokładnie się umówic w jakimś miejscu, bom ja zielona w tych osiedlach. :D No i na evelynkę czekamy, nono! :] No a więc tak jak już pisałam Monice, w poniedziałek przyjeżdza weterynarz do kózek, jak się dowiem o której co i jak to dam znać :D Quote
Evelynkaa Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Mada:) napisał(a):No to biorę Chico, będzie jazda. :D A Sunię :(? Quote
Mada:) Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Trzy psy? Olaboga!Tym razem raczej mi się nie uda, tym bardziej, że transportu nie będę miała. :( Ale następnym, jak najbardziej. ;> Quote
Baski_Kropka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 A ja może będę miała trzy psy :P A Macie która linka jakąś 10m?? bo ja mam tylko jedną dla Baskiego. Ale to może na inny spacer, bo ja nie wiem jak Kazek na Chico by reagowal dawno z nim nie spacerowałam. Quote
Evelynkaa Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Nie mam linki...my tylko 3 metrową smycz mamy co za linkę nam służy, bo tyle to mojego krótkonożnego umiem dogonić :D:D:D Ale damy rade Quote
Mada:) Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Już pisałam na innym wątku, że ja chyba jakąś pseudolinkę mam. ;]A hasiora bierz! Najwyżej ja się wyewakuuję, jakby było faktycznie źle. :) Quote
Evelynkaa Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Oj tak źle nie będzie :D Takich gniotów jeszcze chyba nie pokazywałam :D A to takie ciemne z piątku ale z nową obróżką :D Tylko muszę kupić jakieś czarne kółko do identyfikatora żeby pasowało :D Quote
Mada:) Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Śliczny model! :D A na pierwszych zdjęciach jaki zamyślony, albo... zkaochany! :D W końcu walentynki. Hihi.My dziś byliśmy na spacerze tworząc mini zlot - 10 psiurów hasało po śniegu. :D Quote
Baski_Kropka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 http://img21.imageshack.us/img21/745/dsc9749.jpgJa jestem zakochana w tym zacieszu jak biega :D evelaaaaaaa dowiaduj żesz sie o tego weta bo Ci do dupci nakopie :D Quote
Mada:) Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ewelinka, niespodzianka dla Ciebie - Suńkę biorę jutro także. Łuhuhu. Quote
Evelynkaa Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Daga & Maks napisał(a):fajnie wygląda w tej obróżce :D Dziękujemy :D Baski_Kropka napisał(a):Ja jestem zakochana w tym zacieszu jak biega :D evelaaaaaaa dowiaduj żesz sie o tego weta bo Ci do dupci nakopie :D Oj tak głupawka na porządku dziennym z lataniem w kółko bianka19 napisał(a):śliczne kózki ;) He dzieki, chcesz się nauczyć doić Mada:) napisał(a):Ewelinka, niespodzianka dla Ciebie - Suńkę biorę jutro także. Łuhuhu. :D:D:D fajnie Quote
niunka04 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 mój ulubieniec;) pięknie mu w tej obroży Quote
Evelynkaa Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 niunka04 napisał(a):mój ulubieniec;) pięknie mu w tej obroży Ahh ten fiolet :D:D:D jolek68 napisał(a):a jak tam kózki :) był wet... Kózki dokazują....starają się niszczyć wszelakie ogrodzenia, nawzajem siebie turbują.... już drugą trzeba było oddzielić...ale są słodkie :D Wet dopiero w środę...ale mama już zajęła się kolankami, pryska preparatem odkażającym. A ja doje :D:D:D coprawda nie mają dużo mleka ale trzeba....zobaczymy co powie wet na te wymiona. Quote
Recommended Posts