yoko100 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Monka pozdrawia .Nie miala czasu pozowac do zdjec a mi padl aparat i tylko jedne zdjecie mam z dzisiejszej wizyty.Ale na spacerku bylismy/:) Quote
malagos Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Mona, już chyba dosć tego czekania, co? Jakiś domek na Świeta by sie przydał.... Quote
agusiazet Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Jaka ona chudziutka!!! Jestem już w Polsce, ale tu sporo śniegu, nie wiem, czy umiem jeździć po śniegu, ale muszę się wybrać poznać Monkę!!! Quote
yoko100 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jeszcze jest chudziutka choc przytyla 2 kg.Ale ona taka zywiolowala ze ciezko jej przytyc:D Quote
agusiazet Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Na pewno w najbliższym czasie poznam śliczną panienkę i Wolliego osobiście!!! Quote
Tola Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 agusiazet napisał(a):Na pewno w najbliższym czasie poznam śliczną panienkę i Wolliego osobiście!!! Aga - porób jej dobre zdjęcia, moze tym razem sie uda Quote
agusiazet Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Tak, zdjęcia będziemy robić na mur beton!!! Bo taka ślicznotka powinna już do domku maszerować, a na jej miejsce inna bida!!! Quote
agusiazet Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Najprawdopodobniej jutro pojadę obfotografować Monę:) Quote
yoko100 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 O ktorej Agusiu jutro jedziesz? Kaj jedzie w sobote do domu a Mona i Łoli ma nowego kolege Pręgusia.W trojke zawsze razniej Quote
Tola Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 agusiazet napisał(a):Najprawdopodobniej jutro pojadę obfotografować Monę:) Oj to trzymamy kciuki, zeby Mona nie szalała:cool3: Wymiziaj sunię od nas wszystkich:cool3: Quote
yoko100 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/171790-PrAE-gus-pies-prawie-idealny-Szuka-kochajAE-cego-domu Quote
agusiazet Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 robkowa napisał(a):nikt nie pyta o Monkę?:razz: Niestety, w ogóle:( Quote
agusiazet Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Wyjazd ciągle się przesuwa, teraz planuję jechać w poniedziałek na 100%, tylko ustalę z Panią Asią! Quote
agusiazet Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Z powodu mrozu, moje auteczko, które niestety nie stoi w garażu, nie chce zapalić i stąd te [przesunięcia w wyjeździe do hoteliku, chyba wyrugam mężowskie auto z garażu i zagrzeję mojego opelka. już ze trzy razy przejechałam się po śniegu, nie bylo jakoś tragicznie, bo ja nie rozwijam zawrotnych prędkości! Mona szuka domu!!! Quote
agusiazet Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Wkleiłam Monę do tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/175964-Poszukiwany-piesek-kudA-aczek-podobny-do-wejdA-i-zobacz Quote
hotelterier5 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 no dziewczyny, Mona czeka na odwiedziny, mi znowu trzasnął aparat!!!! I tak był za wolny na Monę. Ma cieplutko, zamykam wszystkie przejścia na noc. Od 2 dni chodzi w psim ciepłym wdzianku. pozdrawiam Quote
agusiazet Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Byłam dzisiaj w odwiedzinach. Mona jest cudną, radosną sunią. Chodząca rewelacja. Przyjacielska, rozdaje buziaczki na prawo i lewo. Zero w niej agresji, sama miłość do całego świata!!! Z powodu zimna chodzi w kubraczku, który założyła jej Asia. Wygląda uroczo. Monę rozpiera energia, potrafi wyciągnąć wszystko z boksu i poroznoscić po wybiegu. Dziwię się, że taka śliczna i urocza suczka nie wzbudza zainteresowania potencjalnych właścicieli. Zdjęcia będą jak uporam się z ich wgraniem na kompa i ich obróbką!!! Quote
Tola Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 agusiazet napisał(a):Byłam dzisiaj w odwiedzinach. Mona jest cudną, radosną sunią. Chodząca rewelacja. Przyjacielska, rozdaje buziaczki na prawo i lewo. Zero w niej agresji, sama miłość do całego świata!!! Z powodu zimna chodzi w kubraczku, który założyła jej Asia. Wygląda uroczo. Monę rozpiera energia, potrafi wyciągnąć wszystko z boksu i poroznoscić po wybiegu. Dziwię się, że taka śliczna i urocza suczka nie wzbudza zainteresowania potencjalnych właścicieli. Zdjęcia będą jak uporam się z ich wgraniem na kompa i ich obróbką!!! To czekamy i bierzemy sie za wznowienie ogloszen. taka sunia powinna juz byc u siebie w domciu:loveu: Quote
agusiazet Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 A i zapomniałam dodać, że mona ma cudowne uszka, jak gremlinek!!! Quote
agusiazet Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Obiecane zdjęcia Mony. Ze względu na ogromną ruchliwość tej panny na rękach u Asi i jedno za kratkami boksu, ale za to na tym ostatnim widać piękne uchole Monki, a poza tym ma gustowne ubranko: Z kolegą Kajem: Kocham Cię człowieku: Taka jestem śliczniutka: Mona z bliska: I te piękne uchole za kratami, też w towarzystwie Kaja: Mona szuka domu i dobrej ciotki, która ją rozreklamuje!!! Quote
Recommended Posts