Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Na pewno w najbliższym czasie poznam śliczną panienkę i Wolliego osobiście!!!

Aga - porób jej dobre zdjęcia, moze tym razem sie uda

Posted

agusiazet napisał(a):
Najprawdopodobniej jutro pojadę obfotografować Monę:)

Oj to trzymamy kciuki, zeby Mona nie szalała:cool3:
Wymiziaj sunię od nas wszystkich:cool3:

Posted

Z powodu mrozu, moje auteczko, które niestety nie stoi w garażu, nie chce zapalić i stąd te [przesunięcia w wyjeździe do hoteliku, chyba wyrugam mężowskie auto z garażu i zagrzeję mojego opelka. już ze trzy razy przejechałam się po śniegu, nie bylo jakoś tragicznie, bo ja nie rozwijam zawrotnych prędkości!

Mona szuka domu!!!

Posted

Byłam dzisiaj w odwiedzinach. Mona jest cudną, radosną sunią. Chodząca rewelacja. Przyjacielska, rozdaje buziaczki na prawo i lewo. Zero w niej agresji, sama miłość do całego świata!!! Z powodu zimna chodzi w kubraczku, który założyła jej Asia. Wygląda uroczo. Monę rozpiera energia, potrafi wyciągnąć wszystko z boksu i poroznoscić po wybiegu. Dziwię się, że taka śliczna i urocza suczka nie wzbudza zainteresowania potencjalnych właścicieli. Zdjęcia będą jak uporam się z ich wgraniem na kompa i ich obróbką!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Byłam dzisiaj w odwiedzinach. Mona jest cudną, radosną sunią. Chodząca rewelacja. Przyjacielska, rozdaje buziaczki na prawo i lewo. Zero w niej agresji, sama miłość do całego świata!!! Z powodu zimna chodzi w kubraczku, który założyła jej Asia. Wygląda uroczo. Monę rozpiera energia, potrafi wyciągnąć wszystko z boksu i poroznoscić po wybiegu. Dziwię się, że taka śliczna i urocza suczka nie wzbudza zainteresowania potencjalnych właścicieli. Zdjęcia będą jak uporam się z ich wgraniem na kompa i ich obróbką!!!

To czekamy i bierzemy sie za wznowienie ogloszen.
taka sunia powinna juz byc u siebie w domciu:loveu:

Posted

Obiecane zdjęcia Mony. Ze względu na ogromną ruchliwość tej panny na rękach u Asi i jedno za kratkami boksu, ale za to na tym ostatnim widać piękne uchole Monki, a poza tym ma gustowne ubranko:

Z kolegą Kajem:

Kocham Cię człowieku:

Taka jestem śliczniutka:

Mona z bliska:

I te piękne uchole za kratami, też w towarzystwie Kaja:

Mona szuka domu i dobrej ciotki, która ją rozreklamuje!!!