Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andegawenka napisał(a):
Obraczus, te psy za siatką to były szkieletory. Sąsiadka mówi że się zaokrągliły zaczęły się błyszczeć. Lepsze to nic wcale, tym bardziej że podrasowuje im te chrupki. Nie martw się.:smile:

Ale ja nie napisałam nic na temat karmienia tamtych psów. Napisałam to w odniesieniu do Twojego psiaka, który wybiera karmę marketową "taniochę".

Posted

Cioteczki zrobie aukcje allegro cegiełkowa dla Saby i Rexa. Zbieramy pieniązki na hotel i kastracje i sterylke.

Potrzebny jest tylko dobry text.

Tak samo myśle zeby kupić wyprawkę dla kazdego psa - Jak pojdzie do domu stałego to dostanie np. Miseczke , obrózke , smycz i legowisko.Albo worek karmy.

Co wy na to?

Posted

Ladymonia0610 napisał(a):
Tak samo myśle zeby kupić wyprawkę dla kazdego psa - Jak pojdzie do domu stałego to dostanie np. Miseczke , obrózke , smycz i legowisko.Albo worek karmy.

Co wy na to?

Narazie zapewnij wyprawkę do DT. "Moim " szczeniorom potrzebne są szelki, smyczki, posłanie (buda pluszowa), karma, możliwe że podkłady do siusiania. Nela też ma zapewne swoje potrzeby.

W kwestii karmy - nie zgadzam sie na karmę typu chapii czy pedigree. Te maluchy właśnie rosną, potrzebują składników odżywczych a nie popiołu i 4% mięsa. Nie mam czasu im gotować, mogę jedynie wzbogacać karmę wg zaleceń lekarza weterynarii.

W czwartek kupię w lecznicy tą karmę, którą były dotychczas karmione przez weterynarza. Żeby drastycznie nie zmieniać sposobu żywienia. Co do dalej - trzeba podjąć szybko decyzję. Jeśli mam zamówić w sklepie internetowym, to trzeba liczyć sie z kilkudniowym okresem oczekiwania. Niestety żadna z karm które mam w domu nie nadaje się dla szczeniorów.

Posted

W drugim poście wątku jest na bieżąco podawane saldo...
Musimy pomyśleć już o sterylizacji suczki, aby nie było kolejnych szczeniaczków...
Jak się zgłasza suczkę na wątku sterylkowym?

Posted

Marinkaa napisał(a):
W drugim poście wątku jest na bieżąco podawane saldo...
Musimy pomyśleć już o sterylizacji suczki, aby nie było kolejnych szczeniaczków...

obiecałam że też coś się dołożę,ale czy mogę przesłać pieniążki w przyszłym miesiącu??,troszkę z kasą popłynęłam:((i jestem do tyłu:((

Posted

[quote name='Marinkaa']W drugim poście wątku jest na bieżąco podawane saldo...

Zostało 193 zł, mało, mało malutko

Posted

obraczus87 napisał(a):
A czy istnieje prawdopodobienstwo iz Saba moze byc w ciazy?? Czy jeszcze za wczesnie??

Teoretycznie jest to możliwe...mam jednak nadzieję, że tak nie jest dlatego sterylka powinna być jak najszybciej