obraczus87 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 ANDEGAWENKO, zawsze gdy pies ma do wyboru Chappi a Royala - wybiera Chappi. Tansze karmy maja duza zawartośc SOLI. A psiak wybiera pokarm bogaty w sol :) Quote
Ladymonia0610 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 A moje psy jedzą chleb z pasztetem i pomidorem:P Sucha karme oczywiście Chappi. Innych nawet nie rusza. Quote
andegawenka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Obraczus, te psy za siatką to były szkieletory. Sąsiadka mówi że się zaokrągliły zaczęły się błyszczeć. Lepsze to nic wcale, tym bardziej że podrasowuje im te chrupki. Nie martw się.:smile: Quote
obraczus87 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 andegawenka napisał(a):Obraczus, te psy za siatką to były szkieletory. Sąsiadka mówi że się zaokrągliły zaczęły się błyszczeć. Lepsze to nic wcale, tym bardziej że podrasowuje im te chrupki. Nie martw się.:smile: Ale ja nie napisałam nic na temat karmienia tamtych psów. Napisałam to w odniesieniu do Twojego psiaka, który wybiera karmę marketową "taniochę". Quote
Ladymonia0610 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cioteczki zrobie aukcje allegro cegiełkowa dla Saby i Rexa. Zbieramy pieniązki na hotel i kastracje i sterylke. Potrzebny jest tylko dobry text. Tak samo myśle zeby kupić wyprawkę dla kazdego psa - Jak pojdzie do domu stałego to dostanie np. Miseczke , obrózke , smycz i legowisko.Albo worek karmy. Co wy na to? Quote
Ladymonia0610 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Przypominam o bazarku:) http://www.dogomania.pl/threads/195053-Psia-%C5%82apka-dla-le%C5%9Bnej-rodziny-Bazarek-przed%C5%82u%C5%BCony-do-06.11.2010-godz.22.00 Proszę rozsyłajcie link . Quote
ajlii Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ladymonia0610 napisał(a):Tak samo myśle zeby kupić wyprawkę dla kazdego psa - Jak pojdzie do domu stałego to dostanie np. Miseczke , obrózke , smycz i legowisko.Albo worek karmy. Co wy na to? Narazie zapewnij wyprawkę do DT. "Moim " szczeniorom potrzebne są szelki, smyczki, posłanie (buda pluszowa), karma, możliwe że podkłady do siusiania. Nela też ma zapewne swoje potrzeby. W kwestii karmy - nie zgadzam sie na karmę typu chapii czy pedigree. Te maluchy właśnie rosną, potrzebują składników odżywczych a nie popiołu i 4% mięsa. Nie mam czasu im gotować, mogę jedynie wzbogacać karmę wg zaleceń lekarza weterynarii. W czwartek kupię w lecznicy tą karmę, którą były dotychczas karmione przez weterynarza. Żeby drastycznie nie zmieniać sposobu żywienia. Co do dalej - trzeba podjąć szybko decyzję. Jeśli mam zamówić w sklepie internetowym, to trzeba liczyć sie z kilkudniowym okresem oczekiwania. Niestety żadna z karm które mam w domu nie nadaje się dla szczeniorów. Quote
Marinka Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Dodałam artykuł na adopcje.org i czekam na akceptację Quote
Ladymonia0610 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 WPŁATY: Pani Joanna K.-P. 75zł MTF ZALESIE- 100zł Quote
Marinka Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Ladymonia0610 napisał(a):WPŁATY: Pani Joanna K.-P. 75zł MTF ZALESIE- 100zł Uzupełniłam przychody i rozchody - czy wszystko się zgadza teraz? Quote
Ladymonia0610 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Doszła jeszcze wpłata od: Ewy Gonzales -20zł bazarek. Quote
obraczus87 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Prosimy o wsparcie finanasowe. Trzeba oplacic hotelik, kupic wyprawki dla maluchow... Quote
Ladymonia0610 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 ***********AUKCJA ALLEGRO*********************** http://allegro.pl/show_item.php?item=1303621658 Quote
Ladymonia0610 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Ale tutaj cicho :( http://allegro.pl/show_item.php?item=1303621658 ZAPRASZAMY NA AUKCJE ALLEGRO. Quote
Marinka Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Wiedziałam, że wątek będzie stopniowo ucichał :(....ale nie przypuszczałam, że nastąpi to tak szybko :( Quote
obraczus87 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Marinkaa napisał(a):Wiedziałam, że wątek będzie stopniowo ucichał :(....ale nie przypuszczałam, że nastąpi to tak szybko :( Ja jestem cały czas. Tylko nie wiem co mam pisac :( Quote
andegawenka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Najlepiej dla piesków to pisać o pieniązkach, ile jest a ile brakuje... Quote
Marinka Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 W drugim poście wątku jest na bieżąco podawane saldo... Musimy pomyśleć już o sterylizacji suczki, aby nie było kolejnych szczeniaczków... Jak się zgłasza suczkę na wątku sterylkowym? Quote
Danusia110 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Marinkaa napisał(a):W drugim poście wątku jest na bieżąco podawane saldo... Musimy pomyśleć już o sterylizacji suczki, aby nie było kolejnych szczeniaczków... Jak się zgłasza suczkę na wątku sterylkowym? obiecałam że też coś się dołożę,ale czy mogę przesłać pieniążki w przyszłym miesiącu??,troszkę z kasą popłynęłam:((i jestem do tyłu:(( Quote
andegawenka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='Marinkaa']W drugim poście wątku jest na bieżąco podawane saldo... Musimy pomyśleć już o sterylizacji suczki, aby nie było kolejnych szczeniaczków... Jak się zgłasza suczkę na wątku sterylkowym? Zostało 193 zł, mało, mało malutko Quote
obraczus87 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 A czy istnieje prawdopodobienstwo iz Saba moze byc w ciazy?? Czy jeszcze za wczesnie?? Quote
Ladymonia0610 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Funia sprawdzi czy może być w ciązy.Jak bedzie wtedy zrobi się sterylizacje aborcyjna. Ale mam nadzieje ze jest dobrze odżywiona:p Quote
Marinka Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 obraczus87 napisał(a):A czy istnieje prawdopodobienstwo iz Saba moze byc w ciazy?? Czy jeszcze za wczesnie?? Teoretycznie jest to możliwe...mam jednak nadzieję, że tak nie jest dlatego sterylka powinna być jak najszybciej Quote
Marinka Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Aukcja cegiełkowa Allegro Wystarczy kliknąć: Quote
Recommended Posts