Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W związku z mizernym odzewem na propozycję z ostatniej chwili Annica umawiaj transport z Ocelot... trudno... w końcu liczę się z tym, że wkrótce wątek zamilknie

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, byłam na uczelni.

Psiaki jadą zgodnie z wczesniejszymi ustaleniami do zamościa. Za transport Lady zaplacila 150zł juz wczoraj.

Zdaje sobie sprawę z tego, że Hotelik u yumanjii jest tanszy, ale w tak krotkim czasie nie znajde innego transportu. a boje sie, żeby psy nie dały dyla. Wiem, że może mysle głupio, ale uwazam, ze nie ma co ryzykowac.

Najwyzej pozniej bedziemy myslec nad innym Hotelem.

A co do szczeniakow, to jelsi nie znajdziemy im domow do czwartku, pojada do Ajlii do Warszawy (nie wiem na jakich warunkach jeszcze. Ajlii jest w trasie)

Posted

Danusia110 napisał(a):
też chciałabym wiedzieć......,o godz.10-tej będą już po szczepieniach

Czy kontaktowala sie Pani z Monika od transportu?? Ja mysle, ze Ona w Belchatowie bedzie na jakas 12.30.

Posted

Numer do Moniki od transportu wyslałam do pani Danusi oraz Annica.

Monika ma numer do Pani Danusi.

Mnie jutro do wieczora nie ma na dogo, jestem na uczelni, potem jade odwiedzic Nelunie.

Trzymam kciuki za transport psiakow!!!

Posted

Rozmawiałam z Moniką, ma dać znać, jak będzie wyjeżdżała z Tomaszowa. Znam tę trasę, więc będzie pewnie tak ok. 12:30, a powinna nawet wcześniej.

Posted

Przypominam ze zapłaciłam za transport psów do Zamościa 150zł

I Ajlii 140zł.

Więc na koncie nie mamy 472zł Tylko 125,12zł.

I jeszcze pani Danusi trzeba zwrócic za szczepienia.

Zrobie dokładne rozliczenie dzisiaj wieczorem bo nie chce zeby pozniej były jakies niejasności.

Posted

Annica napisał(a):
Pieski już zaszczepione, czekają na transport. Piękne są :)

moje słoneczka już w drodze do nowego życia:((((,cieszę się bardzo że teraz będzie tylko lepiej:),będzie mi ich brakowało:((,jeśli to możliwe,to bardzo proszę o wieści i foteczki w nowym miejscu:(.Dziękuję wszystkim za wielki wkład i poswięcenie w znalezieniu moim pieskom nowych miejsc w których na pewno będą szczęśliwe.......DZIĘKUJĘ!!!!

Posted

Danusia110 napisał(a):
moje słoneczka już w drodze do nowego życia:((((,cieszę się bardzo że teraz będzie tylko lepiej:),będzie mi ich brakowało:((,jeśli to możliwe,to bardzo proszę o wieści i foteczki w nowym miejscu:(.Dziękuję wszystkim za wielki wkład i poswięcenie w znalezieniu moim pieskom nowych miejsc w których na pewno będą szczęśliwe.......DZIĘKUJĘ!!!!

aż i ja się popłakałam....