Akrum Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Malwi napisał(a):jeszcze lepsza wiadomość - transport za free :loveu: dziękuję Małgorzato :loveu: EDIT: Ciotki - potrzebny mi dokładny adres nowego domu Opery. Podeślijcie na PW proszę, i najlepiej z nr kontaktowym do nowych właścicieli. :loveu: już w niedzielę Operka pojedzie do swojego domku :) jak super :) ale się cieszę :) i jeszcze ten transport za free... jeju, ile szczęścia ma Operka :) Quote
Malwi Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 agata51 napisał(a):Cudna wiadomość! Jest jakiś dług do spłacenia? zaraz spojrzę na konto ale chyba szczęśliwie jest wszystko na zero :) Quote
Ma6da Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 czy w takim razie mogę swoja deklaracje już przenieść na innego piesia? Quote
lena13 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Rozliczenie wydatków: kolniesz 15 zł leki 10 zł szczepienia 10 zł (na szczepienia dostałam 50 zl zapłaciłam 60) Malvi dopilnuj aby Stowarzyszenie zapłaciło doktorowi fv Quote
Malwi Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 lena13 napisał(a):Rozliczenie wydatków: kolniesz 15 zł leki 10 zł szczepienia 10 zł (na szczepienia dostałam 50 zl zapłaciłam 60) Malvi dopilnuj aby Stowarzyszenie zapłaciło doktorowi fv leno a nie wiesz czy fakturka już wysłana ? doszło 35 zł z bazarku od lilki - dziękuję :loveu: zaraz zrobię rozliczenie. Quote
lena13 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Tak wysłana została, dziewczyny od transportu mam adres, komu podać, proszę, tez wcześniej zadzwonić do Pani i umówić się z nią. Właśnie skończyłam rozmawiać z Panią poinformowałam, że Operka będzie jechać w niedzielę. Miejscowość to 42-360 Masłońskie Quote
Malwi Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 lena13 napisał(a):Tak wysłana została, dziewczyny od transportu mam adres, komu podać, proszę, tez wcześniej zadzwonić do Pani i umówić się z nią. Właśnie skończyłam rozmawiać z Panią poinformowałam, że Operka będzie jechać w niedzielę. Miejscowość to 42-360 Masłońskie leno jeślimasz dokładny adres nowego domu to ja na PW albo maila poproszę :) Quote
Akrum Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 prosimy nowo zawitałą na dogo cioteczkę (zapomniałam nicka) o przekazywanie informacji jak stoi adopcja Operki, skoro Malwi jest zbanowana ;) Quote
Manfreda Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Opera prawdopodobnie już dociera do nowego domu :) tak Malwi jest zbanowana ... na miesiąc... Quote
magenka1 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 miejmy nadzieje, że to domek już do końca życia i Operka będzie szczęsliwa Quote
lilk_a Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Manfreda napisał(a):Opera prawdopodobnie już dociera do nowego domu :) tak Malwi jest zbanowana ... na miesiąc... no to Operko :loveu: wszystkiego dobrego .... miło czytać takie wiadomości :multi: ale za co Malwi ? :-( Quote
Manfreda Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 podobno za to że dyskutowała od ilu punktów karnych można dostać bana ... no cóż ... ;) wróci za miesiąc wyjaśni dokładniej :P Quote
magenka1 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Oj Biedna Malwi, ale czytać nas może więc pozdrawiamy serdecznie :) Quote
obraczus87 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Manfreda napisał(a):podobno za to że dyskutowała od ilu punktów karnych można dostać bana ... no cóż ... ;) wróci za miesiąc wyjaśni dokładniej :P Cioteczka razem z innymi Ciotkami próbowała wytłumaczyc pewnemu idiocie jak wygląda sytuacja psiaków bezdomnych w schroniskach... I niestety, ale jak widac Moderator byl zupelnie innego zdania :roll: Pozdrawiam Malwi ;) Quote
Manfreda Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 ale to chyba nie dlatego ... bo chyba wszystko na wątku mikropsów się rozegrało ... z resztą z tego co wiem to ona sama nie wie :| Quote
Kisiaraf Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Czyli Operka w nowym domciu? Jak się dogadała z suczką rezydentką? Powodzenia!!! Quote
Manfreda Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 tak, opera w nowym domu, z rezydentką się dogadała ;) tylko Malwi ma prośbe, a właściwie dwie. Prosi o podpisanie umowy adopcyjnej z nową właścicielką ... z powodów technicznych dziś niestety się to nie udało, i o wizytę poadopcyjną. Quote
Akrum Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 super, dzięki Manfreda za info od Malwi, hihihi - dobrze, że ktoś czuwa ;) Bardzo się cieszę, że Operka już w nowym domciu, że zapoznanie z rezydentką wypadło pomyślnie i nie zjadły się na dzień dobry :) Mam nadzieję, że rozkwitnie między nimi przyjaźń do końca życia :) powodzenia Operko i życzę ci wszystkiego dobrego na nowej lepszej drodze życia :) bądź szczęśliwa i rozpieszczana :) Quote
ata Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Widziałam przed chwilą, że Malwi ma banned..... jak Ty to zrobiłaś...., dobrze, że Opera została już ulokowana ;) Quote
Akrum Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 no niestety, w weekend kilka ciotek poległo i zostało na BANNicję zesłanych... :( Quote
ata Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Akrum napisał(a):no niestety, w weekend kilka ciotek poległo i zostało na BANNicję zesłanych... :( To pewnie przez tą pogodę. Ciekawe jak długą będą tam leżakować:evil_lol: Quote
Akrum Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 co do Malwi nie pamiętam jak długo, ale jedna z tych ciotek to do grudnia dostałą BANA Quote
Recommended Posts