Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lilk_a'][CENTER][SIZE=5][I][FONT=comic sans ms][COLOR=red][URL="http://www.dogomania.pl/threads/184700-SZABLONY-NA-ALLEGRO-II-edycja-dla-Opery-i-Chojraka-na-DT-do-10-V-24.00?p=14594612"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/dogob/badog.jpg[/IMG][/URL][/COLOR][/FONT][/I][/SIZE]
[SIZE=5][I][FONT=comic sans ms][COLOR=red] [/COLOR][/FONT][/I][/SIZE]
[SIZE=5][I][FONT=comic sans ms][COLOR=red] zapraszam serdecznie na bazarek dla Opery i Chojraka[/COLOR][/FONT][/I][/SIZE]
[/CENTER][/QUOTE]

dziękuję kochana :loveu: już zapisuję sobie :loveu:

Posted

[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]i jeszcze jeden bazar też dla Opery :)

zapraszam serdecznie [/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]:)[/SIZE][/FONT][/B]

[COLOR=Red][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][I][URL="http://www.dogomania.pl/threads/184912-quot-Monta%C5%BCowy-quot-dla-Opery-Choiraka-i-Boryska-na-Dt-do-5-VI-do-godz-24.oo#post14612415"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/dogob/monn.jpg[/IMG][/URL][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Malwi']dziękuję lileczko kochana za bazarek :loveu: na rękach cie powinnam nosić za te wszystkie bazarki :loveu:[/QUOTE]
e tam ..... bałabym się o Twój kręgosłup :crazyeye::evil_lol:
Opera musi mieć pieniądze , żeby spokojnie czekać na dom :)

Posted

oj tam :D mój kręgosłup wytrzyma na pewno :D

przyszły wpłaty:

29-04-2010 - 20 zł - Kama
29-04-2010 - 10 zł - magenka1
04-05-2010 - 10 zł - ana666

dziękujemyyyy :loveu:

Posted

[quote name='Malwi']zamówiłam Operce tekst do ogłoszeń od LadySwallow ... koszty pokryję :)[/QUOTE]
Malwi, a kiedy będzie ten tekścik??
w przyszłym miesiącu może uda mi się trochę grosza wyskrobać, to bym Operce podrzuciła, ale póki co niestety leże i kwiecze, bo już mam debet... :(

Posted

[quote name='Malwi']tekścik będzie jeszcze dzisiaj[/QUOTE]
no to super, bo ja już sobie zdjęcia ściągnęłam, zmniejszyłam rozmiar żeby wchodziły na każdą stronkę z ogłoszeniami i tylko tekścik i ruszam z ogłoszeniami :)

Posted

[quote name='Malwi']zdjęcia Opery i informacje są na stronie 60

czekamy na info o szczepieniach i na kiedy umówiona sterylka[/QUOTE]

bosze, nie zauważyłam
dziękuję Malwi
śliczna ta nasza Opera :)

Posted

tekścik - LadySwallow - dziękujemy ślicznie :D

krótki:
Opera to 3letnia suczka, która panicznie bała się człowieka - obecnie przebywa w hotelu, gdzie nauczyła się ufać, bardzo potrzebuje kochającego i spokojnego domu. Jest odrobaczona i zaszczepiona, przebywa w okolicach Prudnika. Daj dom Operze, skontaktuj się: 784987335, [email protected]

i wyciskający łzy:
Opera to kolejne dzieło dumnego i bezmyślnego człowieka - człowieka, który porzuca swoje zwierzę jak śmiecia, nie daje mu szans na życie i sprawia, że pies boi się nawet własnego cienia. Kiedy 3letnia Opera została przywieziona do schroniska, wszyscy woleliby, żeby jej choroba była fizyczna, a nie psychiczna - Opera jednak była całkiem zdrowa, ale panicznie bała się wszystkiego - a najbardziej człowieka. Z budy wychodziła tylko wtedy, kiedy nikogo nie było w pobliżu i kiedy wokół była cisza - jak bardzo trzeba skrzywdzić psa, aby był się wyjść z budy? Jakiś czas temu wolontariusze za własne fundusze przewieźli Operę do hotelu, gdzie suczka przechodzi socjalizację z człowiekiem. Już teraz wiadomo, że Opera jest przyjazna dla psów, a do tego przekonała się do człowieka - już nie ucieka od ręki, obcych traktuje jak przyjaciół. Wciąż jednak boi się obroży i smyczy, stąd najlepiej, gdyby trafiła do domu z ogrodem. Opera potrzebuje zabiegu sterylizacji - nie ma niego funduszy, dlatego dobrze byłoby, gdyby przyszli właściciele dołożyli się do kosztów - całość zabiegu na pewno nie będzie kosztować więcej, niż 200 zł. Opera jest zaszczepiona i odrobaczona, jeszcze nie tuli się do człowieka, ale już bardziej ufa - czy pozwolisz, aby zaufała i Tobie? Adoptuj Operę, skontaktuj się: 784987335, [email protected]