Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Becia66']Ja myślę że majuska nie uciekła od schematu i też wzięła łajdaka za męża....:diabloti:

Byłam widziałam, łajdak wcielony. Całą noc karmił Parówę kiełbasą a ona potem w drodze do domu puszczała bąki i przez te bąki marzłyśmy z Florentynką.

Posted

Śpieszę Was uspokoić :)
Dzwoniłam dziś do P. Grzegorza, wszystko w porządku, terierzysko wygląda i zachowuje sie jakby tam mieszkał od zawsze, całe dnie spedza na podwórku, z wielką łachą wraca na noc do domu, co chwilę jest przy człowieku, trzeba go pomiziać , wygłasiać i leci dalej, podlewania choinki i mebli w domu nie ma, z rezydentkami suczkami dobrze sie dogaduje, no po prostu jest super:multi:

Posted

fajnie majuska ze dzwonilaś bo spokój na sercu. Strasznie się cieszę że wreszcie psisko pożyje normalnie bo to jakiś niezrozumiały koszmar był z jego wyadoptowaniem.

Posted

Widziałam się dziś z Pańcią Terrego. Chłopak to już pan na włościach pełną gębą :lol:
Trochę zazdrosny o swoje nowe siostrzyczki - Pysię i Didi, ale krzywdy dziewczynom nie robi tylko wpycha swój noch między dziewczyny a Pańcia. Bo właśnie Pańcio jest ukochanym ludziem Terrego :) Chłopak pewnie wyczuł, że to właśnie on tak o niego "walczył" :)

A jutro (o ile pogoda dopisze, bo leje u nas strasznie) wybieramy się na wspólny spacer. Czyli - "Jak ujarzmic rozbójnika" ciąg dalszy ;) No cóż, Terry nie ma szans. Dafne to taka urocza zołza, że każdego sierściucha bierze pod pantofel :evil_lol:

Posted

Dzięki Mantis wielkie za nowe wieści. I pomyśleć że nie chciałyśmy dać z majuska Terrego do tego domku, a tu taki strzał w dziesiątkę. I to dzięki tobie Mantis bo bez ciebie nie podjęłybyśmy tego ryzyka. A zazdrośnik to on jest faktycznie, dobrze że to dziewczyny ma na podorędziu bo chłopaków by inaczej potraktował. Ucałuj łobuziaka od nas w nos.

Posted

Miałam wczoraj wkleić te foty, ale mnie wywaliło z netu wieczór:shake:
Dostałam je od p.Grzegorza wczoraj rano i miałam ten uśmiechnięty pychol cały dzień przed oczami:

Posted

Mantis zazdroszczę Wam tego spacerku, strasznie sie cieszę, że Terruś ma taki świetny dom ( właśnie taki na jaki czekałyśmy tyle czasu razem z nim ) i swoich ludzi 24godziny na dobę, może się miziać i tulić, ale wiecie co...tęsknie za nim trochę. Wycałuj go tam Mantis ode mnie też mocno i wytarmoś za uszyska :) Oczywiście serdecznie od nas pozdrów całą rodzinke Terrusia, niech mu nie dają tak się szarogęsić, widzę, że wchodzi na głowę swojemu panu :) A jeszcze mnie ciekawi taki temat.....jak on z tymi kurczakami żyje, nie ciągnie go do nich??:razz::evil_lol:

Posted

Ale ze mnie gapa...zmieniam tytuł wreszcie i wklejam nowe foty, właśnie przyszły od p. Grzegorza :)
Jak widać nie daje im spokoju, trzeba miziać "dziada" bezustannie :)

Posted

Terry piesku nasz kochany, tyś już w całym świecie znany. Domek cudny masz, uroczy, twój pan dumnie cały kroczy, że ma piska jak nikt w świecie, lecz już o tym wszyscy wiecie. Spójrzcie tylko na tę minkę, na te oczka i zębinkę, wszyscy dziś się zachwycamy i ze szczęścia wręcz pękamy!!! :) :) :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Spójrzcie tylko na tę minkę, na te oczka i zębinkę, wszyscy dziś się zachwycamy i ze szczęścia wręcz pękamy!!! :) :) :)

I mamy nadzieję, że pękać wciąż będziemy. I mówię to poważnie - bez najmniejszej ściemy....:diabloti:

Posted

No to pękamy znowu!!!
Patrzcie jakie boskie foty dostałm dziś ze spacerku, miooodziooooo:loveu::loveu:
I luzem dziad biega:diabloti:

http://picasaweb.google.com/112816677289324950388/TerryNaSpacerku?authkey=Gv1sRgCLqJv4H7jLv-lwE#5565433768357304114

Pytałam p. Grzegorza jak tam kury? czy jeszcze są?:cool3:
I taką mam odpowiedź:

Terruś się na dobre zaklimatyzował. Jest częścią naszej rodziny i bardzo lubi moment kiedy idę dać kurom ziarek :) a gapi się w kury jak w telewizor i na pewno chętnie by się bliżej zaprzyjażnił z którąś z nich :)